günaydın şekerleeeer :)
canım fırtına öncesi sessizlik derler ya ben de senin için bundan korkuyorum, gereğinden fazla sakinsin çünkü.. lütfen bu kadar çok atma içine, biraz dışa vur. ben de senin gibi hep içime attım tedavi boyunca tüm korkularımı, endişelerimi, üzüntülerimi, sıkıntılarımı. herkes harika göründüğümü söylüyordu, bu kadar rahat olmanı anlayamıyoruz diyorlardı. kimyasalı duyduğum dakikada çöktüm. eşim diyor ki sanki yaşam enerjin gitti içinden, çok korktum... sonra toparlanmam uzun zaman aldı çünkü hepsi bir anda çıktı yüzeye. onun için yaşaman gerekenleri zamanında yaşa, şimdi üzülüyorsan atma içine zamanında üzül ve bitsin, seninle birlikte sürüklenerek büyümesin.
karyotip analizi yapıldı eşime. kan tahlili ile yapılıyor. 1,5 ayda falan çıktı bizimki sanırım ya da 1 ayda hatırlamıyorum tam olarak. ama benim eşimde sperm çok azdı, önce 1,5 milyon sonra 300.000 çıktı. emre bey o yüzden istedi bu testi. sizde sayı bu kadar az değilse gerek kalmayabilir canım.
[/I]
şimdi bugünde tekrar doktora gittim. Ultrasonda baktı keseye benzer bişey gördü ama gene emin olamadı.Çok minik olduğu için. Tekrar kan testi yapıldı ve bu seferde dün 979 olan değerim bugün 1235 olmuş. Doktorda net bişey diyemedi. Cumartesi tekrar gel ultrasonda bakalım artık kesenin net bir şekilde görülmesi gerek dedi. Ona görede kararımızı verelim dedi. Şuan için beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok dedi. kafam allak bullak oldu.
benim şaşkın bebişim bir türlü annesinden kopamıyor.
şaşırdım kaldım godescim ne diyeceğimi bilemiyorum. neden düzgün bir şekilde artmadığına ilişkin bir yorum yapmıyor mu emre bey, böyle durumlar olabiliyor muymuş yani normal gebeliklerde? valla tatlım hakkında hayırlısı olur inşallah, bebiş gerçekten de şaşkın ne yapacağına karar veremedi :))))))
godes ınş kesenız olusmustur canım
belırsızlık kaadr kotu bır sey yok
öööööz benim işler malum ondan ihmal ettim sizleri kusura bakmayınbir de grip oluyorum ki sorma fena yani...
çok sağol canım.
inşallah canım yaa. cumartesi artık belli olur herşey.
asu sultan bak bızı merak ettırme tamam mı? mutlaka ugra ugrayamazsan esın yazsın...kizlar bende artik fazla giremiycem nete malum yarin kayin valdem geliyor ama arada bi ugrayip haber ederim sizlere,bugünde abla gelcek sagolsun temizlik yapcak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?