Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım çok karışık duygular içindeyim.ne yazacağımıda bilmiyorum valla.
benim eşimde sperm sorunu yok canım o yüzden belki istememiştir bizim en az 33 milyon falan çıkıyor ileri hareketli sayısı o yüzden belkide istememiştir.

şimdi bugünde tekrar doktora gittim. Ultrasonda baktı keseye benzer bişey gördü ama gene emin olamadı.Çok minik olduğu için. Tekrar kan testi yapıldı ve bu seferde dün 979 olan değerim bugün 1235 olmuş. Doktorda net bişey diyemedi. Cumartesi tekrar gel ultrasonda bakalım artık kesenin net bir şekilde görülmesi gerek dedi. Ona görede kararımızı verelim dedi. Şuan için beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok dedi. kafam allak bullak oldu.
benim şaşkın bebişim bir türlü annesinden kopamıyor.

kızlar nerdesınız hıc kımse yok artık derya canım sesın hıc cıkmadı bugun merak ettım senı..

şaşırdım kaldım godescim ne diyeceğimi bilemiyorum. neden düzgün bir şekilde artmadığına ilişkin bir yorum yapmıyor mu emre bey, böyle durumlar olabiliyor muymuş yani normal gebeliklerde? valla tatlım hakkında hayırlısı olur inşallah, bebiş gerçekten de şaşkın ne yapacağına karar veremedi :))))))

öööööz benim işler malum ondan ihmal ettim sizleri kusura bakmayın bir de grip oluyorum ki sorma fena yani...

canım ben emre beye gitmiyorum benim kendi kadın doğumcuma gidiyorum. Beni emre beye yönlendiren kaan beydi.İlk emre beye gittim ama sonra beni kaan beye yönlendirdi. Sürekli koordineli bir şekilde sürdü zaten tedavim. Tüp bebekteki tüm aşamalarda kaan beyinde haberi vardı. Emreye cuma günü gittiğimde benim yanımda kaan beyi aradı durmumdan bahsetti ve kaan beyde bende görmek istiyoum bernayı dedi. O yüzden şuan kaan kocatepeyle devam ediyorum canım. Ama tüm gelişmelerden emre beyinde haberi var.
Canım çok nadirde olsa benim gibi olan ve sonradan değerleri düzenli artan kişiler olabiliyormuş.
Cumartesiyi beklemekten başka yapacak bişey yok. Hayırlısı neyse o olsun artık.
Bakalım benim şaşkın bebiş ne yapmaya karara verecek. daha sıkımı sarılacak yoksa bırakıp gidecekmi ?

godes canım hakkında hayırlı neyse o olsun canım ıns hersey yoluna gırer ve bebısın hep senınle olur rabbım hepımızın yardımcısı olsun tatlım...

godes canim rabbim hainda hayirlis neyse onu versin egerki sana hayirli bi evlat olacaksa rabbim hic almasin onu senden,insallah hersey gönlünce olur cnaim.....

günaydın şekerler, hayırlı cumalar.

asucum çok doğru demişsin, hayırlı bir evlat olacaksa kalsın inşallah.

godescim ben de emre beyle devam ediyorsun sanmıştım ama sen söyleyince hatırladım, kaan beyin asıl doktorun olduğunu söylemiştin. valla canım hayırlısı olsun inşallah, sanırım herşey yarın netleşecek. umarım güzel haberler alırız senden :)

cicoşum [/B]özüm sizi çok özledim yahuuu.

betişim senin de bekleme günlerin, tam da bu günlerde topic boş kaldı sen evine döndün mü?

imocan, esracım, devincan, suzişko sizler nasılsınız?

handecıgım bızde ozledık senı kısmetse n zaman doneceksın aramıza?..
canım deryadan haber varmı? dun hıc ugramadı? sende tlf vardı ararmısın cok merak ettım...

kizlar bende artik fazla giremiycem nete malum yarin kayin valdem geliyor ama arada bi ugrayip haber ederim sizlere,bugünde abla gelcek sagolsun temizlik yapcak....

bu arada betus evınde hafta sonu yazısırız dedı dınlenıyo evde bol bol....annesı gelmıs yanındaymıs...

kizlar bende artik fazla giremiycem nete malum yarin kayin valdem geliyor ama arada bi ugrayip haber ederim sizlere,bugünde abla gelcek sagolsun temizlik yapcak....
asu sultan bak bızı merak ettırme tamam mı? mutlaka ugra ugrayamazsan esın yazsın...
bıtmmedı o temızlıgın haftalardır allahım....
kız kayınvalıden gelıyo ıyı hadı gozun aydın yanında olur yardımcı olur sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…