Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

:CüvCüv::CüvCüv:Arkadaşlar MerhabaBir zamandır tüp bebek forumlarında geziyorum ama bu topiğe ilk kez girdim.Sevgili adaege ilk sayfayı güçlükle okuyabildim çünkü o kadar içten yazılmış ki satırlar...Ben de 5 yıllık evliyim ve geçen 4 senemiz hamileleikten ödü kopan biri olarak hibe olduBu sene inanılmaz bir arzuyla denemeye başladıkBu arada İyi bir kadın doğumcu bulmak ve kontrolden geçmek istedim.Derken internette hem bana yakın hemde bir akrabamızın çalıştığı hastanede çalışan doç.dr.serap Yaltıyı buldum.Geçen ay Reglimin ikinci gününde muayene oldum.Benden ve eşimden tetkikler istedi.Yaptırdık ve netice eşimin sperm sayısı 1.000.000 :2:O an tüm dünya başıma yıkıldı.Bir de ben ilk muayeneye gittiğimde kapıda kocaman tüp bebek merkezi yazıyordu.Dedim ki kendi kendime sanırım yanmlış geldim.Aklımda bu ihtimal hiç olmadığından.(Ben yumurtlama günleri takibi vs. beklerken tek çözüm Tüp bebek oldu.Bu ayı zor ettim.Dün regli oldum ve ilk iğnemi vuruldum.Dün birimde ki doktorlardan Betül Hanımla da uzun uzun sohbet ettik.Tek emriyo konusu beni biraz mutsuz etti ama büyük bir umutla yoluma devam etmeye çalışıorum.Ve bu kararı alanlardan nefret ediorumalsanaalsanasmileŞuna çok inanıyorum ki veren Allah tekde de veriri vermeyecekse beşde de vermez ama İşte...Hepiniz için çok çok dua ediyorum arkadaşlar.Allah yar ve yardımcınız olsun:CüvCüv:

tabiki canim dogum yapacam zaman tabiki haber ederim yoksa senle mesajlasiriz nasil olsa cebim var sende ama ben hastaneye yatsam bile esime derim o haberdar eder sizi....

derincim hoşgeldin aramıza. seninle oldukça fazla ortak yönümüz varmış, 5 senelik evli olmamız, 1.000.000 sperm, sanırım senin yaşın da 35 altında tek embriyo dediğine göre :))))))) artık gülüyorum şu tek embriyo yasasına gerçekten daha saçma bir kararı isteseler de veremezlerdi

Allah yardımcınız olsun, inşallah tedavin hayırlı olur. biz buralardayız :)

tabiki canim dogum yapacam zaman tabiki haber ederim yoksa senle mesajlasiriz nasil olsa cebim var sende ama ben hastaneye yatsam bile esime derim o haberdar eder sizi....

oy kuşum heyecan dorukta çünkü çok yaklaştı doğumun, valla haber veremeden hastaneye gitmek zorunda kalırsan kocişin bizi mutlaka haberdar etsin asucum :)

Canım ya ne diyeyim artık... İlginç bir durum... Senin bebek de çok nazlandı annesine oyun oynuyor herhalde... C.tesi günü umarım herşey netleşir....

Selam kızlar ben evime geldim nihayet....Çok özlemişm evimi hasret gideriyoruz::))

Adacım geçmiş olsun dikkat et kendine... Bu günler hastalık için çok müsait günler...

Cicim nerelerde? 2 gündür yok... İzne mi ayrıldı? Haberi olan var mı?

canim benim tabiki ahber ederiz bi sekilde ya esim yada ben

bettycim evine hos gedlin insanin evi gibi yok demmi??? bende tedaviden sonra en cok özledim sey evimdi...
Nasilsin cnaim insallah hersey yollundadir...

saricimin son dönem migdesi felan cok bulaniyordu belki o yüzden evde kalmis ola bilir ama tam emin degilim,kiz ada sende onun nr yokmu bi haber alsak ondan???

canım benim evet tam hastalık havaları. geçen sene 1 defa bile grip olmadım, hep ayakta hafifçe atlattım ama bu sene dk 1 gol 1 oldu. aman siz çok dikkat edin kendinize :)

asucum cicoşun numarası var bende hemen arıyorum. bu ara ben topicten çok kopuk olduğum için kim var kim yok fark edemedim.

kızlar cicoşla konuştum. sabahları çok zorluyormuş bulantılar ama onun dışında iyiymiş. işleri de yoğunmuş, hepinize çok selam söyledi :)

sagol canım ıyıyız sen nasılsın
ne bu ıslerındekı yogunluk?

adajanim iyiyim tatlim... kosturmaca iste... 30 eylulde dr. randevumuz var.. esim sorular soracakmis.. bakalim neler olacak.. sen nasilsin hayatim? gecmis olsun simdi daha iyisindir umarim...

kızlar şok olucaksınız ama doktor keseyi net bir şekilde gördü hemde 6 mm olmuş. Şok olduk eşimle. Bir mucize gerçekleşiyor galiba. Salı günü tekrar gideceğiz bu seferde içinda yol kesesinin oluşması gerekiyormuş onu bakacağız. Yavaş yavaş yol kat ediyoruz. Bakalım bu hikayenin sonu nasıl bitecek. merakla bekliyorum.

ohhhh çok şükür nazlı bebişin kendini gösterdi..İnşallah bundan sonra böyle üzüntüler yaşamazsın....

sana demıstımmmmmmmmmm hepsını
degrın artacak
o bebek senden ayrılmayacak
sende ben ınatcıyım demıstın
bnce bu bebek aynı annesi sımdıden belli :)
keseyıde goreceksınız dedım gordunnnnnnnnnnnnnnn cok sukur
bırazcık senı beklettı o kadar
allhım saglıklan kucagına alamyıda nasp etsın ınşşşşşş
nıklerımız aynı hersey gusel olacak ınşşşşşşşşşş
bızede duanı eksık etme
ayrıca artık hamılelıgın keyfını cıkaraılırsın canım benımmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

godes canım coksevındım senın adına rabbım n buyuk deyıl mı? ıns canım sonuna kadar cok rahat bı gebelık yasarsın salı gunude boyle guzel haberlerle gelmeyı nasıp etsın rabbım...hersey gonlune gore olsun....

betusum canım sen nasılsın....az kaldı...ıns bu hafta senınde guzel haberlerını alırız...kızzzzz 4 gun kalmıs acık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…