Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ohhhh çok şükür nazlı bebişin kendini gösterdi..İnşallah bundan sonra böyle üzüntüler yaşamazsın....
Evet canım benim oyuncu bebiş şimdilik kendini gösterdi bakalım devamı gelecekmi. Sabırsızlıkla salı günü bekliyorum. İnşallah herşey güzel olur.

Ya evet canım senin dediğin herşey çıkıyor yaa. Çok sağol canım benim. Bu şekilde pozitif şeyler duymak beni çok güçlendiriyor. Valla bebişimde çok inatçı çıktı. İnşallah böyle inat etmeye hep devam eder ve annesini hiç bırakmaz. Ama hamileliğin nasıl tadını çıkarayımki tatlım Daha tam net değil. Sürekli kendimi frenliyorum doya doya sevinemiyorum sonra sevincim kursağımda kalır diye. Daha ailemle bile paylaşamadım kimsenin haberi yok. Bir kalp atışlarını duyim hayırlısyla o zaman doya doya sevineceğim ve herkese söyleyeceğim. İnşallah o günleri görürüm. Bu hikayenin sonunu çok merak ediyorum inş. güzel biter. Bu arada dualarımda hep varsınız.

İnşallah canım salı günüde güzel haberler veririm ve sonu hüsranla biten bir hikaye olmaz.. Mucize gibi birşey buralara kadar geleceğimi bile hiç düşünmezdim. bebeğim düşüyor beni bırakıyor derken tekrar sarıldı anneciğine. Valla çıkmadan candan ümit kesilmez derler ya aynen öyle. Tanrım ol diyince oluyor işte.

godes hadi bakalim insallah güzel bi mucizeyle haberdar edersin bizi....
inşallahhh canım yaa inşallahh

derincim merhaba

burdaki bircok arkadas gıbı bende senınle aynı kaderı paylasıyorum. bende uzun bır zaman sonrasında esımın sperm hareketlılıgının ve morfolojısının %0 oldugunu ogrendım. ve gecırmıs oldgum zamana uzuldum. ama bende sen gıbı sımdı ıgnelerımı vurulyorum ve hftaya yumurtalarım toplanacak. inşallah herseyımız ıyı gıder ve ıyı bır sonuc alırız. cunku Allah ısterse bır tane bıle sperm olması yeter bıze.

ınsallah ıyı habeler verırırız bırırımıze .....

betusum canım sen nasılsın....az kaldı...ıns bu hafta senınde guzel haberlerını alırız...kızzzzz 4 gun kalmıs acık....

Şimdilik iyiyim canım... Kaç gün kaldı dye saymıyorum bile... Hiç birşey düşünmek istemiyorum bu yüzden hep başka şeylerle uğraşıyorum annem gidi de kendimle başbaşa kalınca ne olacak bilmiyorum.... Bu zamana kadar çok tahminde bulundum artık onun bile heyecanı kalmadı bende... Hayırlısıyla 29 eylülde göreceğiz sonucu...

Canim ben de sabirsizlikla o büyük günü bekliyorum ..

Insallah Rabbim hayirli sonuclar göstersin ...

Insallah pozitif olacak bu seferr ...

Cok ümitliyim ..

Dualarim seninle canim .. Şeniz

betusum ya bazen yazılarını cok umıtsız bı bosvermıs okuyorum...anlıyorum senı bazen ınsan boslukda oluyo ama...sen yınede guzel seyler dusun emı rabbım buyuk bukadar sabrettın mutlaka karsılıgı vardır...ıns bu haftanın bombası senden gelecek kalbım senınle....

cık gez neden gezmıorsun bebegımız hava alsnnnnnn
ozlem yha sence benım tup bebek sonucum ne olacak ıcınden ne gecıorrrrrr
hamılesınnnnnn dogru söle ama :))))))))))))
ıns esracıgım hersey gonlune gore olsun dualarım hepınızle...
hanı doguuyooo dersen bence basla tedavıye tekrar sor bu soruyu....bılemıyorum...
ama rabbım bu yolda emek veren herkese hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ıns...

bettycimm en iyisini yapiyorsun tatlim.. baska seylerle mesgul olman daha iyi.. herseyin hayirlisi. ben inaniyorum.. bebisin seninle...

ımoje tatlım nasılsın ıyımısın?

iyiyim bitanem.. dun sadece regl sancisi cektim bugun daha iyiyim.. regl oldum.. bir kac gun erken geldi ama normal yogunlukta.. sevindim. iyice gecikecek sanmistim bu ay. yumoslar felan toplanmisti ya...
sen nasilsin hamislik nasil gidiyor ?

GODEScim cok sevindim senin adina hayatim... GERCEK BIR MUCIZE diye ben buna derim iste...
Allaha sukurler olsun bebegin seninle... darisi artik bizlerin basina...

Canım benim çok teşekkür ederim senin bu desteğin bile benim için ne kadar önemli bir bilsen... Sanırım seninle biz birbirimizi daha iyi anlarız bu kadar çok negatifi yaşayan olarak... Bu yüzden umutlu olmak bile zor geliyor çünkü arkasından gelecek hüsran daha bir yıkıcı oluyor... Şu anda sadece Allaha sığındım olursa da ondan olmazsa da...

Evet boşvermiş durumdayım tatlım ya da öyle olmaya çalışıyorum çünkü heveslenip de sonrasında negatif olursa herhalde çok yıkılırım çünkü çok yaşadım bunu tekrar olsun istemiyorum.... Sadece hayırlısını diliyorum... senin kalbinden geçenler doğru çıkıyor umarım bu kez de yanılmaz....

bettycimm en iyisini yapiyorsun tatlim.. baska seylerle mesgul olman daha iyi.. herseyin hayirlisi. ben inaniyorum.. bebisin seninle...

Elim hiç boş durmuyor ya kitap okuyorum (zaten tedavim boyunca 20 günde 3 kitap bitirdim 4. de elimde) ya da 1000 parçalık bir puzzle aldım onu yapıyorum puzzle ile uğraşırken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum... Tek sorun geceye çare bulamadım... Ya hiç uyuyamıyorum yada uyusam bile kabuslarla uyanıyorum hayırlısıyla şu 3 gün de geçseydi.....

iyiyim bitanem.. dun sadece regl sancisi cektim bugun daha iyiyim.. regl oldum.. bir kac gun erken geldi ama normal yogunlukta.. sevindim. iyice gecikecek sanmistim bu ay. yumoslar felan toplanmisti ya...
sen nasilsin hamislik nasil gidiyor ?
beklenen kırmızı geldı mı?.....ıns bıdakı sefere hersey cok daha ıyı olur canım....
ben ıyıyım hamıslık ıyı sanırım cok anlamıyorum bu donem hamıle oldugumu?....mıdem bulanıp bıseyler kokmuyo mesele...o yuzden sıradanım yanı....ıns sonuna kadar hep boyle huzurlu olurum....rabbım hepımıze yardımcı olsun...

bettycim.. puzzle super severim.. hatta evde kis icin hazirlik bile var :) 3 tane beni bekliyor :)) yaninda sicak cikolatayla super oluyor :) uc gun bisi kalmadi bitanem.. annelige hazirlanmaya basla bence cunku bebisin bence seninle..

ozumm insallah bitanem..
bence hersey normal bitanem cunku illakki bulanti felan yada baska seyler olmayabiliyor.. insallah sakin sakin 9 ayini tamamliyacaksin..

gunaydın sekerlıklerım benım.......hepımıze saglıklı huzurlu mutlu bol mujdelı bır hafta dılıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…