Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydın şekerlerim..

ne güzel bir haber varmış geçen haftadan. godescim, valla sana ve bebişinin azmine hayranım, ilk defa böyle birşeye tanık oluyorum. mucize değil de nedir ben bilmiyorum. inşallah seninle kalmaya devam eder şaşkın sıpa :)))))

betişim valla çok az kaldı. çok ama çok heyecanlıyım senin adına. inşallah güzel bir haber de senden gelecek inanıyorum bu defa olacak. pgt yapılması beni çok umutlandırıyor :)

özcüm cicoşum sizlerin de hamilelik iyi gidiyor değil mi?

asuuuuu seni de merak ediyorum çok, daha gelmemiştir inşallah minnoşların :)

imocum kırmızılar gelmiş iyi de olmuş... gecikmesi çok zor oluyor. benim ilk kanamadan sonra çok gecikti biliyorsun ve bu ay da yumurtlamadığım için öyle olacağını düşünüyorum.bazı kadınlarda böyle düzensizlikler olabiliyormuş tüpten sonra. sende olmaması çok sevindirici.

Günaydın Kızçeler nasılsınzı bakalım..Epeydir görüşemedik....Acayip iş yogunlugu ve benim bulantılı geçen hamileliğimden dolayı uzak kaldık..Şimdi sizlerleyim..İşleri toparladım sayılır...Bulantı içinde üzgünüm ama asitliiçicek içiyorum bir nebze olsun bastırıyor sabahları ve gün içinde bulantı çok zor...Birde sabah gözümü açasıya ögürtüm başlıyor...Neyse güzel şeyle rbunlar..bebişim saglıklı olsun bana yeter ben razıyım...

Imoje tatlım kırmızılar gelmiş hayırlı olsun...Buda güzel bir haber.....Gecikme yok şükür...

Özcüm sen nasılsın tatlı anniş....inşallah hep böyle huzurlu geçer hamişliğin sonuna kadar......

Betty cim aaaa 3 gün kalmış çok güzel yaaa bu sefer umutsuzluk yok allahın izniyle....eskiden yaşadıkların geçmişte kaldı sen 2011 annesi olucaksın bizimle beraber....Umudun,Ümidin çantanda şimdi 29 eylülde çantadan çıkarmayı unutma..... Ozaman sevinçten doya doya haykırabilirsin...Sen kazanmış olucaksın tatlım.....

gODES cim 41 kere maşallah güzelim......inatçı çıktı meleğin..İnşallah sonuna kadra seninle olur yüzünü güldürür..Mucizemizde oluyor topimizde...

Adacım,suzişkom,Esra cım sizler nasılsınız ne var ne yok......

selam kizlar,insallah hepiniz iysinizdir???
Biz sükürler olsun cok iyiz bi sikintimiz yok simdilik,bebislerimin yeride gayet rahatki daha sancim felan yok,bugün öglenden sonra hastaneye gidecec gelince haber ederim sizlere...
hepinizi cok öpüyorum iyi bakin kendinize ve bebislere..
Bettycim insallah bu defa güzel haberle gelceksin canim.....

asucum allaha emanet olun tatlım..minnoşların inşallah vakti zamanı gelince dünyaya gelirler..dikkat et öpüyorum...

GODEScim cok sevindim senin adina hayatim... GERCEK BIR MUCIZE diye ben buna derim iste...
Allaha sukurler olsun bebegin seninle... darisi artik bizlerin basina...
Ah canım yaa mucize şuan için ama yarın ne olacak bilmiyorum. bu kadar bekleyişten sonra çok büyük bir hayal kırıklığı yaşayacamışım gibi geliyor. Kısmet artık ne diyim.

Godescıgım tam anlamıylan sevınecegın gunler zaten su aralar
Canım bir netleşse doya doya sevineceğim ama şuan için hala sevinemiyorum. ne kadar kötü bir durum. Kimseyle paylaşamamak doya doya sevinememek. her doktora gittiğimde kötü haber alıcam diye gidiyorum hep güzel bir gelişme oluyor ve öyle eve dönüyoyrum. Ama artık yolun sonuna geldi galiba. Artık güzel haber alamayacakmşım gibi geliyor.

godes bugun ıns hayırlı haberlerle donersın canım...
Canım bugün değil yarın kontrolüm var. bakalım yolk kesesi görünecekmi.

[I]godescim ne yaşadığını ben sana söyliyim. öncesinde bebeğinin varlığına seninle kalacağına inanmıyordun ama keseyi görünce varlığının farkında olunca kaybetme korkusu geldi içine.. bu negatiflik değil, kaybetmekten korkmak.. anlıyorum seni arkadaşım ve dua ediyorum, hayırlısıysa, sana hayırlı evlat olacaksa kalsın seninle minnoşun. yarın güzel haberlerini bekliyoruz tatlım.[/I]

canım benim inşallah sen de güzel haberlerle geleceksin. söyle Dilan'la Derman'a erken erken gelmesinler, uslu uslu zamanlarını beklesinler :)

[
Evet tatlım çok az kaldı benim de korkular yavaş yavaş geliyor... İnsan niye hissedemiyor ki olup olmadığını... Böyle bekle bekle işkence çekiyoruz ya...

İnşaallllaaah canım....

Adacım ben de PGT ye güveniyorum ama hiç bir şey de hissetmiyorum yaa. Olurken birşeyler farketmeli insan... Düne kadar kasıklarımda adet sancısı; ara ara batmalar vardı... Bugün yok.... Sadece halsizlik yorgunluk var azıcık iş yapsam hemen yoruluyorum, dinlenme ihtiyacı duyuyorum.... Biraz önce yatağın çarşafını değiştirdim o da kadınla beraber ama elim ayağım tutmuyor sanki şimdi... Bu da ilaçların yan etkisidir herhalde.....
Artık hayırlısı diyorum.... Az önce eşim aradı akşama kan vermeye gidelim diyor... Bugün 8. gününm ama test tarihim de zaten 10. gündü.... Ne yapsam sizce?

Canım hiç ümitsiz konuşma bak bebişin direniyor sen de ona yardımcı ol moralini yüksek tut... 1 hafta önce neler yaşadın şimdi ne durumdasın inşallah yarın yolk sacı da görürsün o zaman için ferahlar....

bettycim.. puzzle super severim.. hatta evde kis icin hazirlik bile var :) 3 tane beni bekliyor :)) yaninda sicak cikolatayla super oluyor :) uc gun bisi kalmadi bitanem.. annelige hazirlanmaya basla bence cunku bebisin bence seninle..

Evet puzzle ben deçok severim hele şu sıralar çok oyalıyor beni... YAnında sıcak çikolata denemedim bir deneyeyim kaydirigubbakcemile5

betişim benim test günüm 12. gündü. gerçi 5. gün embriyolarında test günü 10. gün oluyor genelde. ben 9. gün sabah yaptırdım ve çıkmıştı. yani tatlım Allah ın izniyle eğer seninleyse bebişin bugünkü değerden kendini ele verecektir :)

O zaman gidip yaptırayım mı? 2 gün daha stres yaşamayayım... Tutmadıysa da bir an önce öğrenmiş olurum....

valla tatlım inşallah varsa çıkacaktır gibi geliyor bana. 5. gün embriyosu olduğuna göre bugün döllenmeden sonraki 13. günü. o halde çıkacaktır :)

ya da bu gece değil de yarın sabah yaptır. neden dersen hormonlar en çok sabah saatlerinde oluyormuş vücutta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…