Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ya da bu gece değil de yarın sabah yaptır. neden dersen hormonlar en çok sabah saatlerinde oluyormuş vücutta.

Sabah gidemiyorum maalesef burası küçük bir ilçe ve buradaki hastanede BHCG yapılmıyor yakındaki başka bir ilçeye gideceğiz o yüzden akşam eşim götürecek

aaaaa neden böyle yapıyorsun tatlım sana hiç yakışmıyor bence daha da umutlu olmalısın. bu sefer pgt de yapıldı, inşallah herşey yolunda gidecek ve sen bu defa başaracaksın :)

aaaaa neden böyle yapıyorsun tatlım sana hiç yakışmıyor bence daha da umutlu olmalısın. bu sefer pgt de yapıldı, inşallah herşey yolunda gidecek ve sen bu defa başaracaksın :)

İnşallah canım... Son günler yaklaşınca benim kaygılarım başlar böyle işte....

slm arkadaşlar.daha önce bu sayfaya yazmıştım bende. ayın 20.de transfer yapıldı.cumaya kan ver dedi doktorum.sizlerde ne gibi belirtiler olmuştu.sıcaklıyorum sadcee.akıntımda fazla.su gibi.ben daha önce si dış gebelik geçirdiğimden benzeri belirtileri çağrıştırıyor.sileri merak ettim gebe kalanlarda nasıl bir değişilik izlendi.benim yumurta problemin vardı hatırlarsanız geçen haftalarda yazmıuştım.3 tane oluşmuştu.3 nüde aldılar 2 si tuttu.yaşım nedeniyle 6,7 hücreli olan emriyoyu yerleştiler.kalitesi sizlerce nasıl.pek araştıramadım ben.

semracım merhaba tekrar.

transferin hayırlı olsun inşallah. hücre sayılarından pek anlamıyorum ama sanıyorum 3. gün embriyosu transfer edildi sana. valla şöyle söyliyim benim en kaliteli cinsten 5. gün embriyosuydu tuttu ama düştü sonra... 2. gün embriyosu konanlar hamile kaldı ve devamı geldi. yani bu iş kısmet işi

Semracım hayırlı olsun transferin güzel haberini bekliyoruz topimziden ayrılma bir yere tamam mı belirti arama tatlım herkesin bünyesi cidden çok farklı......Agrısız geçirenin de tutyor agrılı geçireninde hayırlısı olsun canım.

İnşallah canım ama bugün hiç ümit kalmadı içimde sona aklaştığım için midir nedir?

Betycim sakına canım...Öyle umutsuzluk yok lütfen son ana kadar bebeğinin seninle oldugunu düşün...güzel düşüncelerinle bebişin sana sıkıca tutunsun hiç bırakmasın emi..

ada canım naber senin yumurtlama operasyonun ne oldu bakim....takip ediyormusun varmı bir gelişme...Özledim sizleri yavvvv

kimsecikler yok ben çıkıcam birazdan eşim gelecek beni almaya kızlar...görüşürüz..

betycim bizi haberdar et tatlım son ana kadar pozitif ol sakına sakın aglama duymayayım bebeğim benimle diye hep içinden geçir...ben öyle yapmıştım...

ada canım naber senin yumurtlama operasyonun ne oldu bakim....takip ediyormusun varmı bir gelişme...Özledim sizleri yavvvv

yok cicoşum yok. zaten hasta olunca ateş olayı hepten birbirine karıştı bu durumda ben yımırtlamadım, böylece de 2. ay da yumurtlamasız geçip gitti. doktor yolları görünür yine bana napalım kısmet. inşallah düzene girmemi beklemez dondurulmuş denemesi için. yapıveririz inşallah bu ay hemencik :)

Canım hayırlı olsun transferin inşallah tutunur sana bebişin....Benim de ayın 19 u transferim yapıoldı test günüm çarşamba... Ben de pek birşey hissetmiyorum.... Sadece biraz kalp çarpıntısı , yorgunluk, düne kadar adet olacakmış gibi ağrılarım vardı ama bugün yok hayırlısı bekleyip göreceğiz..... Embriyon orta kalite gibi görnüyor ama kalite hiç önemli değil tutacağı varsa oluyor... Benim de 5. gün embriyosu orta kalite.....

Canım ya elimde değil ki.çünkü hep kötü sonuçlara alışınca iyiyi bekleyemiyorum.... Bugün yapıp kurtulayım..... Bana dua edin...

Kadınların derdi hiç bitmiyor yaa.. Hele bu tedaviler dengeyi iyice bozuyor... Ben artık vücudumu tanıyamaz oldum

canım benim okudum senide.evet benzer bide geçmişe sahibiz.benim daha günüm var diye sanırım rahatım biraz.sende var mı peki değişiklikler.beni feci sıcak basıyo.

canım benim okudum senide.evet benzer bide geçmişe sahibiz.benim daha günüm var diye sanırım rahatım biraz.sende var mı peki değişiklikler.beni feci sıcak basıyo.

Yok canım maalesef değişiklik.... sıcak basmıyor aksine ayaklarım çok üşüyor....

kafanız sıcaktan yanıp ayaklarınız üşüyorsa tamam bu iş :)))) benim arkadaşım öyle derdi. kafam yanıyor, ayaklarım donuyor :)

ikinci tüp bebek denemem düşük ile sonuçlandı adaege. 12 gün kan testim 8 çıkmıştı. ağlaya ağlaya ben iğneleri bıarakacağım dediğimde doktor hamile olabilirsin geç tutunmuştur. iğneye devam et dedi. gerçekten adet lekelri olmasına rağmen tutunmuştu. değerlerim 5.5 haftaya kadar yükseldi. ama 5.5 haftya göre yine düşüktü yükseliş. iki günde bir kan testi vermekten kolum morarmıştı artık. sonra değerler iki kat yükselmedi. adet kanaması da başaldı. doktorumda yurtdşındaydı irtibat kuramadım. yerien bakan doktor düşük yapcaksın dedi. yüzüme ağlaya ağlaya sancılar içinde evde düşük yaptım. o ilgisizliğiyle parça da götürmedim. kromozom bozukluğu olduğu için düşük olabilirmiş dedi. böyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…