Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

çok geçmiş olsun hilbaycim..kelimeler duyguları ifade etmekte yetersiz kalıyor böyle durumlarda. ne zaman başlayacaksın yeni tedavine?

Çok zor günler geçirmişsin canım geçmiş olsun maalesef dr. lar bizim halimizden anlamıyor onlara göre gayet normal bir durum... İnşallah aynı üzüntüleri tekrar yaşamazsın...

Elifcim merhabaa:)
Bende bazen geçen zamanı düşünüyorum ama artık geçmişe mazi diycez:)önümüzde uzunluğunu kestiremeyeceğimiz bir yol var:)o yolu ışıklı tutmakta elimizde karartmaktaBen şu ara ışıl ışılım tercihim bu:)Allah karartmasın:)hiçbirimizzzii:)ben bugün kontrole gittim:)yumurtalar olmuşş büyüyolarr:)yarında iğne olucam ertesi gün kontrol:)doktor cmt yumurta toplayabiliriz daha evvel de olabilir dedi:)hatta cmt trasfer bile olabilir dedi:)mütiş akıntım oldu hala var yumurtlamaktan tabi:)birde her iğne saatimde yağmur yağıyo hahaha:)bereket:)sadece o an yağıp duruyo:)Söylediklerin o kadar doğru ki Rabbim isterse oılur.Ama biz elimizden geleni yapıcaz tabi:)Bol dua bol motivastyonn:)Haberlerini bekliorum canım kendine dikkat etopuyorumnanaktan

ben de ekim adetimi bekliyorum.ege üniv.de olacak allahın izniyle...bu 2.denemem olacak.ilk denemem tutmuştu ama kalp atışları olmadığı için gitiiiiiiiii

Tatli bettysim benim guzel guzel haberlerle geleceksin insallah... kalbimiz dualarimiz seninle...

Tatli bettysim benim guzel guzel haberlerle geleceksin insallah... kalbimiz dualarimiz seninle...

yol arkadaşlarım günler geçiyor bettyjanın haberini heyecanla beklerken, ekim yolcularını için nerdeyse vakit tamam...
hazırmıyım??? bilmiyorum zaten bakalım bi aksilik çıkmazsa ...hep ertelenince tedaviye başlayabilmek bile hayal işte.

imojanımmm nasılsın?zor günler ama geçecek hep yağmur yağmaz,yada kar
mutlaka güneş açacak...

günaydın kızlaaaar. günümüz aydın yolumuz açık olsun. bugün güzel haberler almayı umuyorum. öncelikle betüşümden. betüş dün kan testi yaptırdıysan inşallah çok güzel bir haberle gelirsin bize.

derincim, arzucum aramıza hoşgeldiniz. inşallah sizlerin de tedavileri hayırlı uğurlu olur, bebeğinize kavuşursunuz.

imocum sen nasılsın, moralin nasıl?

suzişkom inşallah ay ekim ayıdır. bu defa tedaviye başlayacaksın inşallaaah :)

Hilbay tatlım çok ama çok geçmiş sabırlı ol tatlım...biliyorum çok zor durum ama elden başka birşey gelmiyor..içinden size demesi kolay geliyor diyebilirisn de zaten canım..Şunuda bilki bizi bizden başka anlayan yok...Eninde sonunda sende o ışıklı yolu bulacaksın..Toparlanıp ayaga kalk ki yeniden tedavin için gücün olsun canım.

Derin canım maşallah ne güzel artık pozitifsin hoşgeldin aramıza....Herşeyi pozitiflikle çözeceğiz hep beraber...

günaydın cicoşuuuum. bugün mide bulantın daha iyi herhalde erkencisin maşallah

Günaydın bitanem yerim kız seni evet evet iyi sayılırım...Sabah evde biraz hallettim...İsteksizik devam ediyor....kahvaltı ediyordum bitti..

Tatlım yumurtlama sorununu sakına dert etme senin bünyenin suçu değil ilaçların suçu katil ilaçlar..ohaoldumsmile

ayyyy benım dr gunum cumaya ertelendı....ozanın persembe erteleyemeyecegı bı ısı cıktı bızde cumaya aldık hayırlısı gec olsun hayırlı olsun....

suzişkom oh maşallah ekim ayına şurda ne kaldıki herşey tamam mı en başta saglam psıkoloji bu eksik olmamalı..Canım sendende güzel mutlu haberi bekliyoruz...Topimizin daimi müdavimlerinin olumsuz olma gibi şansı yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…