ikinci tüp bebek denemem düşük ile sonuçlandı adaege. 12 gün kan testim 8 çıkmıştı. ağlaya ağlaya ben iğneleri bıarakacağım dediğimde doktor hamile olabilirsin geç tutunmuştur. iğneye devam et dedi. gerçekten adet lekelri olmasına rağmen tutunmuştu. değerlerim 5.5 haftaya kadar yükseldi. ama 5.5 haftya göre yine düşüktü yükseliş. iki günde bir kan testi vermekten kolum morarmıştı artık. sonra değerler iki kat yükselmedi. adet kanaması da başaldı. doktorumda yurtdşındaydı irtibat kuramadım. yerien bakan doktor düşük yapcaksın dedi. yüzüme ağlaya ağlaya sancılar içinde evde düşük yaptım. o ilgisizliğiyle parça da götürmedim. kromozom bozukluğu olduğu için düşük olabilirmiş dedi. böyle işte.
yok canım maalesef değişiklik.... Sıcak basmıyor aksine ayaklarım çok üşüyor....
derincim merhaba
burdaki bircok arkadas gıbı bende senınle aynı kaderı paylasıyorum. bende uzun bır zaman sonrasında esımın sperm hareketlılıgının ve morfolojısının %0 oldugunu ogrendım. ve gecırmıs oldgum zamana uzuldum. ama bende sen gıbı sımdı ıgnelerımı vurulyorum ve hftaya yumurtalarım toplanacak. inşallah herseyımız ıyı gıder ve ıyı bır sonuc alırız. cunku Allah ısterse bır tane bıle sperm olması yeter bıze.
ınsallah ıyı habeler verırırız bırırımıze .....
Tatli bettysim benim guzel guzel haberlerle geleceksin insallah... kalbimiz dualarimiz seninle...
ikinci tüp bebek denemem düşük ile sonuçlandı adaege. 12 gün kan testim 8 çıkmıştı. ağlaya ağlaya ben iğneleri bıarakacağım dediğimde doktor hamile olabilirsin geç tutunmuştur. iğneye devam et dedi. gerçekten adet lekelri olmasına rağmen tutunmuştu. değerlerim 5.5 haftaya kadar yükseldi. ama 5.5 haftya göre yine düşüktü yükseliş. iki günde bir kan testi vermekten kolum morarmıştı artık. sonra değerler iki kat yükselmedi. adet kanaması da başaldı. doktorumda yurtdşındaydı irtibat kuramadım. yerien bakan doktor düşük yapcaksın dedi. yüzüme ağlaya ağlaya sancılar içinde evde düşük yaptım. o ilgisizliğiyle parça da götürmedim. kromozom bozukluğu olduğu için düşük olabilirmiş dedi. böyle işte.
Elifcim merhabaa:)
Bende bazen geçen zamanı düşünüyorum ama artık geçmişe mazi diycez:)önümüzde uzunluğunu kestiremeyeceğimiz bir yol var:)o yolu ışıklı tutmakta elimizde karartmaktaBen şu ara ışıl ışılım tercihim bu:)Allah karartmasın:)hiçbirimizzzii:)ben bugün kontrole gittim:)yumurtalar olmuşş büyüyolarr:)yarında iğne olucam ertesi gün kontrol:)doktor cmt yumurta toplayabiliriz daha evvel de olabilir dedi:)hatta cmt trasfer bile olabilir dedi:)mütiş akıntım oldu hala var yumurtlamaktan tabi:)birde her iğne saatimde yağmur yağıyo hahaha:)bereket:)sadece o an yağıp duruyo:)Söylediklerin o kadar doğru ki Rabbim isterse oılur.Ama biz elimizden geleni yapıcaz tabi:)Bol dua bol motivastyonn:)Haberlerini bekliorum canım kendine dikkat et opuyorumnanaktan
günaydın cicoşuuuum. bugün mide bulantın daha iyi herhalde erkencisin maşallah
gunaydın sekerler nasılsınızzzzzz
yol arkadaşlarım günler geçiyor bettyjanın haberini heyecanla beklerken, ekim yolcularını için nerdeyse vakit tamam...
hazırmıyım??? bilmiyorum zaten bakalım bi aksilik çıkmazsa ...hep ertelenince tedaviye başlayabilmek bile hayal işte.
imojanımmm nasılsın?zor günler ama geçecek hep yağmur yağmaz,yada kar
mutlaka güneş açacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?