evdeyım kusum.....
ayyyy benım dr gunum cumaya ertelendı....ozanın persembe erteleyemeyecegı bı ısı cıktı bızde cumaya aldık hayırlısı gec olsun hayırlı olsun....
Hilbay tatlım çok ama çok geçmiş sabırlı ol tatlım...biliyorum çok zor durum ama elden başka birşey gelmiyor..içinden size demesi kolay geliyor diyebilirisn de zaten canım..Şunuda bilki bizi bizden başka anlayan yok...Eninde sonunda sende o ışıklı yolu bulacaksın..Toparlanıp ayaga kalk ki yeniden tedavin için gücün olsun canım.
Derin canım maşallah ne güzel artık pozitifsin hoşgeldin aramıza....Herşeyi pozitiflikle çözeceğiz hep beraber...
Günaydın bitanem yerim kız seni evet evet iyi sayılırım...Sabah evde biraz hallettim...İsteksizik devam ediyor....kahvaltı ediyordum bitti..
Tatlım yumurtlama sorununu sakına dert etme senin bünyenin suçu değil ilaçların suçu katil ilaçlar..ohaoldumsmile
ayyyy benım dr gunum cumaya ertelendı....ozanın persembe erteleyemeyecegı bı ısı cıktı bızde cumaya aldık hayırlısı gec olsun hayırlı olsun....
bu sabah bıde unuttum hamıle oldugumu bazayı actım ondan mı? acaba cok belım agrıyo....
kusum yatıyorum sureklı belım agrıyo sımdıden yatmakdan hele bugun mahvettı benı....
Hoşbuldummmmm:)İşallaahhhhhhh:)Artık pozitif olmak vakti.Çünkü düşündğm tek emriyo beş emriyo napıym değiştiramayacağim şeyleri düşünüpte dedim.Çünkü ben sadece kendimden sorumlu değilim sadece.Eşimin,ailemin,sevdikleriminde umudu bu tedavi:)Hepbirlikte olmaksa insanı gerçekten negatiften pozitife daha kısa sürede çıkaran bi şey:)Herkeseee bol gebelikliiiii,bebekliii günleralkisalkisalkishihoyyyt
ehehe yok artık takmıyorum kafama şekercim. bu arada komik ama gerçek bugün benim 29. günüm ve akıntı ve ateşime bakılırsa ben bugün yumurtluyorum!!!!! geçen ay da 39. günümde aynı akıntı olmuştu ben yok artık demiştim ama tam 53. günümde regl olmuştum ilaçla. bence ilaçsız da olsa o gün regl olacaktım çünkü 39+14 = 53... iyi işte 10 gün öne geldi en azından. inşallah bu ay 43. günde regl olursam doktoruma da söylerim bakarız çaresine. benim adetim biliyorsunuz 34 günde geliyor normalde. bana göre 43. gün çok büyük bir gecikme olmuyor ama sanırım yavaş yavaş düzene giricem cicoşum. :))))))))
İnşallah canım benim..Tabikide gireceksin düzene...Tedavinin üzerinden çok az zaman geçti yenisin....Düzelene kadarda hamiş kalırsın inşalllah....
evet canım buk buklarımızı duyacagın ıns ıcım duyana kadar hıc rahat etmeyecek sanırım....
Özcüm hayırlısı ile buk bukları duyun emi ah ah ben buk bukları duydum ama merakım rahatlıgım hala geçmedi...Hep diyordum keseyi ve buk bukları duyum rahat olucam hala değilim....Sanırım şimdiki hedefim ilk 3.ay sonrasında oh diycem ne bileyim ya kaybetme korkusu hep var olucak içimizde sanırım..
ya kusun yatıs pazısyonumda cok kutu ben hep yuzukuyun yatarım...bu benım ıcın cok kotu bısey dr 14 haftadan sonra kesınlıkle tavsıye etmıyoooo ama uyuyunca cokda farkında olamıyorum karnım buyuyunca bıle yuzukuyun uyanıyorum...
ehehe yok artık takmıyorum kafama şekercim. bu arada komik ama gerçek bugün benim 29. günüm ve akıntı ve ateşime bakılırsa ben bugün yumurtluyorum!!!!! geçen ay da 39. günümde aynı akıntı olmuştu ben yok artık demiştim ama tam 53. günümde regl olmuştum ilaçla. bence ilaçsız da olsa o gün regl olacaktım çünkü 39+14 = 53... iyi işte 10 gün öne geldi en azından. inşallah bu ay 43. günde regl olursam doktoruma da söylerim bakarız çaresine. benim adetim biliyorsunuz 34 günde geliyor normalde. bana göre 43. gün çok büyük bir gecikme olmuyor ama sanırım yavaş yavaş düzene giricem cicoşum. :))))))))
İnşallah canım benim..Tabikide gireceksin düzene...Tedavinin üzerinden çok az zaman geçti yenisin....Düzelene kadarda hamiş kalırsın inşalllah....
Özcüm hayırlısı ile buk bukları duyun emi ah ah ben buk bukları duydum ama merakım rahatlıgım hala geçmedi...Hep diyordum keseyi ve buk bukları duyum rahat olucam hala değilim....Sanırım şimdiki hedefim ilk 3.ay sonrasında oh diycem ne bileyim ya kaybetme korkusu hep var olucak içimizde sanırım..
inşallah cicoşum dediğin gibi düzene girmeden önce hamile kalmaya da bir itirazım olmaz yani :))))))) benim de dondurulmuş tedavim başlasa artık. valla 43. güne kadar beklicem. regl olursam da gidicem dr a olmazsam da kısmet bakalım. sonrasında emre bey söyler ne yol izleyeceğimizi. ben de size yetişeyim artık di mi ama :))))))))
derıncıgım hosgeldın aramıza tatlım...
ayyy kızlar betusumun kı n buyuk heyecan deyıl mı? kan verdıgım gunu hatırladım sımdı....rabbım hepımızın yuzunu guldursun ıns...hep guzel haberler almayı vermeyı nasıp etsın....
sagolasın canım....Teşekküür ederimm:)zemuszemusSağlıklıı günlerr:)opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?