Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

evdeyım kusum.....

ayyyy benım dr gunum cumaya ertelendı....ozanın persembe erteleyemeyecegı bı ısı cıktı bızde cumaya aldık hayırlısı gec olsun hayırlı olsun....

Oh evde istirat et bakalım...çalışmak zor boşver keyfine bak sen......
Olsun geç olsunda güç olmasın.....Cuma buk bukları duyacaksınız hadi bakalım...

betusum canım arkadasım.....
rabbım yardımcın olsun....sana gonlune sabrına gore versın ıns.....
ben tum kalbımle ınanıyorum ıns hersey yolunda gıdecek...

kusum yatıyorum sureklı belım agrıyo sımdıden yatmakdan hele bugun mahvettı benı....

bu sabah bıde unuttum hamıle oldugumu bazayı actım ondan mı? acaba cok belım agrıyo....

Hoşbuldummmmm:)İşallaahhhhhhh:)Artık pozitif olmak vakti.Çünkü düşündğm tek emriyo beş emriyo napıym değiştiramayacağim şeyleri düşünüpte dedim.Çünkü ben sadece kendimden sorumlu değilim sadece.Eşimin,ailemin,sevdikleriminde umudu bu tedavi:)Hepbirlikte olmaksa insanı gerçekten negatiften pozitife daha kısa sürede çıkaran bi şey:)Herkeseee bol gebelikliiiii,bebekliii günleralkisalkisalkishihoyyyt

ehehe yok artık takmıyorum kafama şekercim. bu arada komik ama gerçek bugün benim 29. günüm ve akıntı ve ateşime bakılırsa ben bugün yumurtluyorum!!!!! geçen ay da 39. günümde aynı akıntı olmuştu ben yok artık demiştim ama tam 53. günümde regl olmuştum ilaçla. bence ilaçsız da olsa o gün regl olacaktım çünkü 39+14 = 53... iyi işte 10 gün öne geldi en azından. inşallah bu ay 43. günde regl olursam doktoruma da söylerim bakarız çaresine. benim adetim biliyorsunuz 34 günde geliyor normalde. bana göre 43. gün çok büyük bir gecikme olmuyor ama sanırım yavaş yavaş düzene giricem cicoşum. :))))))))

ayyyy benım dr gunum cumaya ertelendı....ozanın persembe erteleyemeyecegı bı ısı cıktı bızde cumaya aldık hayırlısı gec olsun hayırlı olsun....

oy buk buklara bakacaksınız di mi özüm maşallah size

evet canım buk buklarımızı duyacagın ıns ıcım duyana kadar hıc rahat etmeyecek sanırım....

bu sabah bıde unuttum hamıle oldugumu bazayı actım ondan mı? acaba cok belım agrıyo....

kusum yatıyorum sureklı belım agrıyo sımdıden yatmakdan hele bugun mahvettı benı....

Özcüm dikkat et lütfen kendine evde olmak bazen iyi olmuyor...hafta sonu bende kendimi kaptırıyorum..Tatlım önemli bir sorun olmadıgı sürece belin yatmaktanda agrıya bilir...Gece sabaha kadar ben uyuya kalayım saba 6 da veya gece yarısı şiddetli bel agrısıyla uyanıyorum...sag veya sol tarafına dogru yat canımcım..

Aferinnnn çok güzel.....Herşeyden önce eşlerimizide düşünmemiz gerekiyor...İNşşalah cnaım rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın amin....opuyorumnanaktan

ya kusun yatıs pazısyonumda cok kutu ben hep yuzukuyun yatarım...bu benım ıcın cok kotu bısey dr 14 haftadan sonra kesınlıkle tavsıye etmıyoooo ama uyuyunca cokda farkında olamıyorum karnım buyuyunca bıle yuzukuyun uyanıyorum...

vallahi betüşşşşşş bizi unutma dedik ama heyecandan şaşırdı demekki....Belkide daha sonucu almadı kimbilir..

kaydirigubbakcemile3aynı ben öyle yatarım ama sakıncalıymış duydugum , hamilelikte saga veya sola dogru yatılacakmış yada sırt üstü..Ben kendi uyuma pozisyonumu almadan uykuya dalamıyorum ne yapcaz bilemiyorum...

annalık boyl bısey ıste....sureklı ıyı olsun sureklı haber alayım...ıns hersey sonuna kadar yolunda gıder canım....arkadaslarım sıkıstırıyooo nasıl duruyosun gıt baska dr a dınlesın dıeeee hayatta gıtmem baska dr a kazayla gıttım gordum gecen hafta....

ayyy kızlar betusumun kı n buyuk heyecan deyıl mı? kan verdıgım gunu hatırladım sımdı....rabbım hepımızın yuzunu guldursun ıns...hep guzel haberler almayı vermeyı nasıp etsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…