inşallah cicoşum dediğin gibi düzene girmeden önce hamile kalmaya da bir itirazım olmaz yani :))))))) benim de dondurulmuş tedavim başlasa artık. valla 43. güne kadar beklicem. regl olursam da gidicem dr a olmazsam da kısmet bakalım. sonrasında emre bey söyler ne yol izleyeceğimizi. ben de size yetişeyim artık di mi ama :))))))))
Artık yeter yani bizleri bu kadar beklettin...Bencede emreye beye gidiyorsun 43.günde...
İnşallah güzle yol alacaksın ben çok inanıyorum :)))
ayyy kızlar betusumun kı n buyuk heyecan deyıl mı? kan verdıgım gunu hatırladım sımdı....rabbım hepımızın yuzunu guldursun ıns...hep guzel haberler almayı vermeyı nasıp etsın....
amin canim amin....Herkese yaşatsın rabbim...Vallahi bende 01 eylülü hatırladım tüyleirm diken diken oldu......öyle böyle değildi yagan yagmur cama bakıyorum arabanın içinden duamı ediyorum bebeğim hayırlısı ile bizimle ol diyordum bir elim karnımda...Hastaneden geç cevap geldi bana ödüm patlamıştı...Sonucumu ögrenmek için hangi hemşireye saldıracagımı şaşırmıştım....O günü ve 12 günü asla unutamam.
annalık boyl bısey ıste....sureklı ıyı olsun sureklı haber alayım...ıns hersey sonuna kadar yolunda gıder canım....arkadaslarım sıkıstırıyooo nasıl duruyosun gıt baska dr a dınlesın dıeeee hayatta gıtmem baska dr a kazayla gıttım gordum gecen hafta....
annalık boyl bısey ıste....sureklı ıyı olsun sureklı haber alayım...ıns hersey sonuna kadar yolunda gıder canım....arkadaslarım sıkıstırıyooo nasıl duruyosun gıt baska dr a dınlesın dıeeee hayatta gıtmem baska dr a kazayla gıttım gordum gecen hafta....
Artık yeter yani bizleri bu kadar beklettin...Bencede emreye beye gidiyorsun 43.günde...
İnşallah güzle yol alacaksın ben çok inanıyorum :)))
amiiiin cicoşum inşallah ben de inanıyorum bu defa güzel olacak herşey...
bu arada bugün betüş ve godes den haber alıcaz arkadaşlar.
GODEEEES sen de inşallah çok güzel haberlerle gelirsin tatlım. şaşkın sıpanla tanışırsınız bugün inşallah :)
cicoşum bence dr un çağırdığı gün git :)Daha 1 kere gittim biliyorsunuz şimdi ne zaman gideceğime karar veremiyorum...
Drum 7 ekimde gel dedi...8-9 ekimde kongrede olacakmış yok yani.
Bende 11 ekimde gideyim diyorum bebişim biraz daha büyümüş olur belki :))))
betus uyandı mı? acaba....
Özcüm betüş bugun eşiyle beraber kan verecekti..Haber bekliyoruz çatladıkkk
ayyy bende var numarası bekleyın bı sorayım
ayyy bende var numarası bekleyın bı sorayım
aradım ıkı kere ısrar etmekde ıstemedım....duymuyo sanırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?