Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ıns kızlar sıden hayırlı haberler beklıyoruz artık....
betusum nerdesın kı merak edıyoruz cokkkkkk...

bende birazdan çıkıcam doktora gidicem. Bakalım benim şaşkın bebiş ne yapmış. İnşallah güzel gelişmeler olur. Ama bugün hiç ümidim yok benim. Artık ne olacaksa olsun yeter dayanamıyorum. Eğer herşey yolundaysa ailemle paylaşayım bu sevinçimi, eğer negatifsede gidip kürtajımı olim bitsin gitsin yaa nedir bu işgençe....
Dün bütün gece kabuz gördüm zaten. Doktorun yanındayken acayip bir kanamam oldu doktor hemen kalk tuvalete git kanaman var dedi sonra yanına gittim benimle ilgilenmedi kızın olacak dedi. Bende kızdım doktora kanamam var bebeğim düşecek sen kızın olacak diyorsun dedim Ayrıca bu kadar erkende cinsiyet belli olmaz dedim. Bütün gece kabuslar gördüm sabah kalktığımda kan ter içinde kalmışım.
Artık dayanamıyorum. ((

çok doğal godescim. dün söyledim sana artık içinde bir umut var ve bu umut beraberinde kaybetme korkusunu da getiriyor. kan görülen rüya bozulur derler. demek ki rüyan iyiye ya da kötüye yorulamadan bozulmuş gitmiiiiş. zaten tamamen bilinçaltı. kendini sıktığın için sıkıntılı şeyler görmüşsün.

randevun kaçta?

Hiç kolay değildir tahminimce ama işallah bugün hayırlı haberleri alınca değmiş diyeceksinn inşallaahhhhhhhhhalkisalkisalkisDualarım seninleopuyorumnanaktan

canım bu belirsizlik seni günden düne mahvediyor...Zor bir süreç geçiriyorsun..Allahım yardımcın olsun sabır verin...Daha fazla yıpranmadn bugün güzel haberini alırsın inşşalahh Bizleri habersiz bırakma dualarımız seninle..opuyorumnanaktan

godescıgım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.....guzel haberlerını beklıyoruz....

evet canım içimde hem bir umut var hemde umutsuzluk ne olacaksa olsun artık.
Eşim benden daha heyecanlı onada çok üzülüyorum ben ona göre daha rahatım.
Randevum 14:00 de.

evet canım içimde hem bir umut var hemde umutsuzluk ne olacaksa olsun artık.
Eşim benden daha heyecanlı onada çok üzülüyorum ben ona göre daha rahatım.
Randevum 14:00 de.

canım ya dualarımız seninle. evet eşler de çok yıpranıyor bu süreçte belli etmemeye çalışsalar da. inşallah yüzünüzde gülücüklerle, içinizde en tatlı heyecanla 3 kişi olarak çıkarsınız doktordan :)

amin canım yaa. Hayırlısı neyse o olsun diyorum zaten ama dahada uzamasın. beklemek çok yorucu.
senı cok ıyı anlıyorum canım sabretmek cok zor ama az kaldı ıns hersey yolunda olur...sızı ılerde n mutlu edecekse n hayırlısıysa sızın ıcın onu yasayın dualarım sızınle....

ay canım olurmu ki acaba. ne biliyim şuan salak gibiyim bişey düşenemiyorum.

senı cok ıyı anlıyorum canım sabretmek cok zor ama az kaldı ıns hersey yolunda olur...sızı ılerde n mutlu edecekse n hayırlısıysa sızın ıcın onu yasayın dualarım sızınle....
Haklısın canım sonu güzel olacaksa çekmeye razıyım gerçektende ama bence yeter bu kadar çektiğim dime ama.

ay canım olurmu ki acaba. ne biliyim şuan salak gibiyim bişey düşenemiyorum.

Haklısın canım sonu güzel olacaksa çekmeye razıyım gerçektende ama bence yeter bu kadar çektiğim dime ama.
bu kadarının olması bile mucizeydi bence godescim, ben değeri senin gibi olup da keseyi göreni hiç duymamıştım bundan sonrası da öyle güzel devam edebilir, neden olmasın ki :)

kusum sabah kahvaltı edebılıyomusun...ben hıc yapmıyorum peynnırı hayatımda yemedım...normaldede ozan yapar ben hıc yapmam....corba falan tercıhım ..dr uma soyledım..yapmaya calıs ama yapamıyorum dersen bu kahvaltılık gevreklerle yapabılırsın sutle dedı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…