hoşbulduk canım. geçmişi okuyordum.
Özcüm ara ara lütfen....çatladık....
bende birazdan çıkıcam doktora gidicem. Bakalım benim şaşkın bebiş ne yapmış. İnşallah güzel gelişmeler olur. Ama bugün hiç ümidim yok benim. Artık ne olacaksa olsun yeter dayanamıyorum. Eğer herşey yolundaysa ailemle paylaşayım bu sevinçimi, eğer negatifsede gidip kürtajımı olim bitsin gitsin yaa nedir bu işgençe....
Dün bütün gece kabuz gördüm zaten. Doktorun yanındayken acayip bir kanamam oldu doktor hemen kalk tuvalete git kanaman var dedi sonra yanına gittim benimle ilgilenmedi kızın olacak dedi. Bende kızdım doktora kanamam var bebeğim düşecek sen kızın olacak diyorsun dedim Ayrıca bu kadar erkende cinsiyet belli olmaz dedim. Bütün gece kabuslar gördüm sabah kalktığımda kan ter içinde kalmışım.
Artık dayanamıyorum.((
bende birazdan çıkıcam doktora gidicem. Bakalım benim şaşkın bebiş ne yapmış. İnşallah güzel gelişmeler olur. Ama bugün hiç ümidim yok benim. Artık ne olacaksa olsun yeter dayanamıyorum. Eğer herşey yolundaysa ailemle paylaşayım bu sevinçimi, eğer negatifsede gidip kürtajımı olim bitsin gitsin yaa nedir bu işgençe....
Dün bütün gece kabuz gördüm zaten. Doktorun yanındayken acayip bir kanamam oldu doktor hemen kalk tuvalete git kanaman var dedi sonra yanına gittim benimle ilgilenmedi kızın olacak dedi. Bende kızdım doktora kanamam var bebeğim düşecek sen kızın olacak diyorsun dedim Ayrıca bu kadar erkende cinsiyet belli olmaz dedim. Bütün gece kabuslar gördüm sabah kalktığımda kan ter içinde kalmışım.
Artık dayanamıyorum.((
Artık dayanamıyorum.((
çok doğal godescim. dün söyledim sana artık içinde bir umut var ve bu umut beraberinde kaybetme korkusunu da getiriyor. kan görülen rüya bozulur derler. demek ki rüyan iyiye ya da kötüye yorulamadan bozulmuş gitmiiiiş. zaten tamamen bilinçaltı. kendini sıktığın için sıkıntılı şeyler görmüşsün.
randevun kaçta?
godescıgım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.....guzel haberlerını beklıyoruz....
evet canım içimde hem bir umut var hemde umutsuzluk ne olacaksa olsun artık.
Eşim benden daha heyecanlı onada çok üzülüyorum ben ona göre daha rahatım.
Randevum 14:00 de.
senı cok ıyı anlıyorum canım sabretmek cok zor ama az kaldı ıns hersey yolunda olur...sızı ılerde n mutlu edecekse n hayırlısıysa sızın ıcın onu yasayın dualarım sızınle....amin canım yaa. Hayırlısı neyse o olsun diyorum zaten ama dahada uzamasın. beklemek çok yorucu.
ay canım olurmu ki acaba. ne biliyim şuan salak gibiyim bişey düşenemiyorum.
canım ya dualarımız seninle. evet eşler de çok yıpranıyor bu süreçte belli etmemeye çalışsalar da. inşallah yüzünüzde gülücüklerle, içinizde en tatlı heyecanla 3 kişi olarak çıkarsınız doktordan :)
Haklısın canım sonu güzel olacaksa çekmeye razıyım gerçektende ama bence yeter bu kadar çektiğim dime ama.senı cok ıyı anlıyorum canım sabretmek cok zor ama az kaldı ıns hersey yolunda olur...sızı ılerde n mutlu edecekse n hayırlısıysa sızın ıcın onu yasayın dualarım sızınle....
bu kadarının olması bile mucizeydi bence godescim, ben değeri senin gibi olup da keseyi göreni hiç duymamıştımay canım olurmu ki acaba. ne biliyim şuan salak gibiyim bişey düşenemiyorum.
Haklısın canım sonu güzel olacaksa çekmeye razıyım gerçektende ama bence yeter bu kadar çektiğim dime ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?