Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım vallahi ben işe gelip gittiğim için kahvaltıyı yapamıyorum...Sabah 1-2 lokma bişey agzıma zorla atıyorum..İşyerime gelince bazen poça bazen sandviç yiyorum işte..
Hafta sonu güzel kalhvaltımı yaparım..(yumurta-peynir-zeytin-domates-salatalık)

bu kadarının olması bile mucizeydi bence godescim, ben değeri senin gibi olup da keseyi göreni hiç duymamıştım bundan sonrası da öyle güzel devam edebilir, neden olmasın ki :)
canım tabiki hayat mucizelerle dolu. Ama ben kesenin boş olacağını düşünüyorum. Bakalım ne olacak bugün. Sonucu hemen paylaşacağım sizinle..O ruh haliyle hemen eve gelirmiyim başka bir yeremi giderim bilmiyorum.
Ya yazacakta bişey bulamıyorum artık. Hep aynı şeyleri yazıp sizide sıkmak istemem.

Özcüm Akşamları evde yaptığım sebze yemeklerini yogurt ile birlikte işyerime getiriyorum öglende onları tüketiyorum...Bugun taze fasulyem var mesela........Tabi yemek zor oluyor yapmakda zor...Şuanda sana yazarken bile midem bulanıyor...Yediğim hiçbirşeyin tadını alamıyorum....C.tesi akşamı belki yerim tadını alırım değişiklik olsun diye pizza söledik..ilk defa dışarı yiyeceği yiyecektim yedimama tadınıalamadım yavan geldi...agzımın tadı yokkk

godescim bizleri sıkmıyorsun burda hüznü mutlugunu hepsini bir arada yaşıyoruz..İnşallah güzel haberle geleceksin.....Hamileyim diye haykırmanı 4 gözle bekliyoruz...

bende cok ıstahsızım canım dusun 66 kılodan 61 kıloya dusmusum...bakalım kacıncı ayımda aynı kıloma gelecegım....ekmek yemıyorum yemek yemeye caklısıyorum ama yazdıgın gıbı agzının tadı yok ınsanın en sevdıgım yıyeceklerı bıle severek yemıyorum bu ara yemek yemek sankı gorev gıbı gelıyoooooo hamıle olmasam hıc aklıma gelmeyecek....

godescim bizleri sıkmıyorsun burda hüznü mutlugunu hepsini bir arada yaşıyoruz..İnşallah güzel haberle geleceksin.....Hamileyim diye haykırmanı 4 gözle bekliyoruz...

inşallah iyiki varsınız..
Ben şimdi kaçim kahvaltımi yapim banyo yapim anca hazırlanırım. Eşimde 5 dk. bir beni arıyor nasılsın diye. Kendi kötü galiba benimde aynı olduğumu düşünüyor. Kıyamam ona ben ya..

godescıgım sıkmak n demek bız arkadasız ınsanız ıllakı ıyı kotu gunlerımız olacak ve bunları bırbırımızle paylasacagız....hıc boyle seylere takılma tatlım arkadaslık herdaım...

Vallahi canım biz kadınlar çok yıpranıyoruz ama eşler bizden daha fenalar ya....belli etmeden yaşıyorlar üzüntülerimi...
Hadi hadi hazırlan meleğini bekletme....Bu kadar beklediğine göre rabbimin bir bildiği vardır...

şuanda acayip bulantım var kendimi kasıyorum ve yanma başladı..........

ayyyy kızlar uykum geldı cok betıden haber gelırse lutfen benı arayın....opuyorum hepınızıııı....ıns gozumu cok guzel haberlerle acarım...

ayyyy kızlar uykum geldı cok betıden haber gelırse lutfen benı arayın....opuyorum hepınızıııı....ıns gozumu cok guzel haberlerle acarım...

Özcüm hadi git yat bakalım.........bebişinle dinlenin...............Ah evde olsam bende yatarım.....Bu arada sen sabah bişey yedinmi yok öglen oldu öglennnnnnnnn

godescim aşkolsun sıkmak ne demek duymamış olalım bunu. haydi güzel haberlerle gel inşallah.

betüşüm seni de çok merak ediyoruz, gel artık.

özüüüüm iyi uykular tatlım :)

ben de çok merak ediyorum. herhalde aldı güzel haberi kutlama yapmaktan buraya uğramaya fırsatı olmadı diyerek olumlu düşünmek istiyorum cicoşum.

Kızlar benim için beklenen sonuç maalesef negatif.... Kendimi toparlayamadığım için ancak yazabildim.... Bu benim için çok büyük bir yıkım oldu... Bugünlük benden bu kadar.....

betüşüm... diyebileceğim hiçbir şey senin için anlam ifade etmeyecek biliyorum. Allah yardımcın olsun arkadaşım, dilerim bu yaranı da sarabilirsin... seni seviyorum ve ne zaman istersen yanındayım, yanındayız.

sakıncası yoksa betüş, sonuç kaç çıktı. hani 8-10 gibi birşeylerse yükselir o diyecektim, ne bileyim. saçmalıyorsam kız bana ama inan senin kadar şaşkınım. ben çok umutluydum senden çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…