kusum sabah kahvaltı edebılıyomusun...ben hıc yapmıyorum peynnırı hayatımda yemedım...normaldede ozan yapar ben hıc yapmam....corba falan tercıhım ..dr uma soyledım..yapmaya calıs ama yapamıyorum dersen bu kahvaltılık gevreklerle yapabılırsın sutle dedı...
canım tabiki hayat mucizelerle dolu. Ama ben kesenin boş olacağını düşünüyorum. Bakalım ne olacak bugün. Sonucu hemen paylaşacağım sizinle..O ruh haliyle hemen eve gelirmiyim başka bir yeremi giderim bilmiyorum.bu kadarının olması bile mucizeydi bence godescim, ben değeri senin gibi olup da keseyi göreni hiç duymamıştımbundan sonrası da öyle güzel devam edebilir, neden olmasın ki :)
godescim bizleri sıkmıyorsun burda hüznü mutlugunu hepsini bir arada yaşıyoruz..İnşallah güzel haberle geleceksin.....Hamileyim diye haykırmanı 4 gözle bekliyoruz...
inşallah iyiki varsınız..
Ben şimdi kaçim kahvaltımi yapim banyo yapim anca hazırlanırım. Eşimde 5 dk. bir beni arıyor nasılsın diye. Kendi kötü galiba benimde aynı olduğumu düşünüyor. Kıyamam ona ben ya..
bende cok ıstahsızım canım dusun 66 kılodan 61 kıloya dusmusum...bakalım kacıncı ayımda aynı kıloma gelecegım....ekmek yemıyorum yemek yemeye caklısıyorum ama yazdıgın gıbı agzının tadı yok ınsanın en sevdıgım yıyeceklerı bıle severek yemıyorum bu ara yemek yemek sankı gorev gıbı gelıyoooooo hamıle olmasam hıc aklıma gelmeyecek....
ayyyy kızlar uykum geldı cok betıden haber gelırse lutfen benı arayın....opuyorum hepınızıııı....ıns gozumu cok guzel haberlerle acarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?