Selam kizlarr ...
Bebis_asuman arkadasimizin sizlere selami var ...
Kendisi dün geceden beri hastanede .. Sabah beni aradi ve sizlere haber vermemi istedi ...
Bu gün bebeklerine nihayet kavusacak kismetse ..
Normal dogum istiyordu ama tansiyonunun cok yüksek olmasi sonucu hemen sezeryan demisler ...
Hepinizden bol bol dua bekliyorr ..
Ben de burdan kendisine kolay dogumlar diliyorum ...
Saglikla bebeklerini kucaklayip gelmesi dilegiylee ...
Selam kizlarr ...
Bebis_asuman arkadasimizin sizlere selami var ...
Kendisi dün geceden beri hastanede .. Sabah beni aradi ve sizlere haber vermemi istedi ...
Bu gün bebeklerine nihayet kavusacak kismetse ..
Normal dogum istiyordu ama tansiyonunun cok yüksek olmasi sonucu hemen sezeryan demisler ...
Hepinizden bol bol dua bekliyorr ..
Ben de burdan kendisine kolay dogumlar diliyorum ...
Saglikla bebeklerini kucaklayip gelmesi dilegiylee ...
merhaba kızlar ;
Sitenin uzaktan takipçilerindenim uzun zamandır. Daha fazla dayanamayarak sevinçlerinize üzüntülerinize ortak olmaya geldim kabul ederseniz. Tüp bebek tedavim boyumca sizlerin deneyimlerinden oldukça fazla faydalandım. Bugün transferim 5.günü.Umarım bebeklerimiz çok bekletmez
Kızlar benim için beklenen sonuç maalesef negatif.... Kendimi toparlayamadığım için ancak yazabildim.... Bu benim için çok büyük bir yıkım oldu... Bugünlük benden bu kadar.....
merhaba kızlar ;
Sitenin uzaktan takipçilerindenim uzun zamandır. Daha fazla dayanamayarak sevinçlerinize üzüntülerinize ortak olmaya geldim kabul ederseniz. Tüp bebek tedavim boyumca sizlerin deneyimlerinden oldukça fazla faydalandım. Bugün transferim 5.günü.Umarım bebeklerimiz çok bekletmez
aramıza hoşgeldin ccanım öncelikle tedavin hayırlı olsun...biraz kendinden bahsedermisin seni tanıyalım.....İnşallah saglıklı güzel mi güzel bebişin olur ...sendende güzel haber bekliyoruz...
teşekküler canım , 29 yaşında 6 yıllık evliyim ilk tüp bebek denememiz. Hep normal olur diye bekledik ama nasip böyleymiş eşimde sperm sayısı ve kalitesi az bendede pko var. Sorunsuz bir tedavi süresi geçirdim bugün 5.günün bakalım salı test günüm
Hayırlısı olur inşallah canım..erkek infert.genelde güzel sonuçlar alıyoruz..darısı senin başına...Kendine iyi bak istiratine devam et...öpüyorum...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
silam bu arada sana çok teşekkür ederim bizlere haber verdiğin için....opuyorumnanaktan
ayy canım haber verdiğin için çok sağol. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. dualarımız asuyla. Dilan ve Derman sağlıkla gelsinler inşallah. bizlerden de çok selam söyle olur mu :)
Bursa acıbadem de oldu tedavim. tek ebriyo transfer edildi.
inşallahhh da pek istirhat edemiyorum malesef 2. gün işe dönmek zorunda kaldım. Zaten doktorumda yatmana gerek yok dedi. ben öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan
teşekküler canım , 29 yaşında 6 yıllık evliyim ilk tüp bebek denememiz. Hep normal olur diye bekledik ama nasip böyleymiş eşimde sperm sayısı ve kalitesi az bendede pko var. Sorunsuz bir tedavi süresi geçirdim bugün 5.günün bakalım salı test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?