Sende tek embriyo transferi yasasına takılanlardansın hayırlısı olsun canım..
Hiç sorun değil canım yanlızca hareketlerine dikkat et yeter...Bende tedaviden sonra yattım ama daha sonrasında işime döndüm evde üzerime düşen işleri yaptım merdiven indim çıktım doktorum sorun olmaz demişti..Nasip kısmet işi bu tatlım...
hulacım yatmak önemli değil. tutacağı varsa ne yaparsan yap tutuyor. burada normal yaşantısına devam etmeyi bırak yüzen arkadaşlarımzıın bile tuttu. sen yine çok yukarı uzanma hoplayıp zıplama ama dediğim gibi tutacağı varsa tutuyor :)
canım aramıza hosgeldın.....
tedavın hayırlı olsun ıns guzel haberler alırsın....
Kızlar benim için beklenen sonuç maalesef negatif.... Kendimi toparlayamadığım için ancak yazabildim.... Bu benim için çok büyük bir yıkım oldu... Bugünlük benden bu kadar.....
slm kızlar. Şuan size gözyaşları içinde yazıyorum. Tam 4,5 saattir doktordaydım. Ama malesef kötü haber perşembe akşamı kürtaj oluyorum. Hikayenin sonu kötü bitti. Çok üzgünüm hemde çok..........
sen nasılsın nasıl gıdıorgodes canım cok uzuldum....rabbım sabır versın ıns.....yasananlar cok sabır ıstıyo allahım bol bol sabır versın ve....
en kısa surede yuzumuzu guldursun canım....
dr nıe bekledı kı persembeye kadar sonucda senın psıkolojın cok kotu olacak canım......
slm kızlar. Şuan size gözyaşları içinde yazıyorum. Tam 4,5 saattir doktordaydım. Ama malesef kötü haber perşembe akşamı kürtaj oluyorum. Hikayenin sonu kötü bitti. Çok üzgünüm hemde çok..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?