Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

benım betusum gucludur bılıyorum sımdı cok uzgun cok kırgın....
ama bunuda atlatacak ıns....
neler yasadık hepımız n acılar gorduk....ama hıc umıdımızı kesmedık sarıp yaralarımızı tekrar basladık...
yıne oyle olacak...en kısa surede tatlım toplanacak ıns....ben onu oyle tanıyorum...

kadınların sankı yuregı daha buyuk deyıl mı?....
aslında dayanılmaz sandıgımız acılara nasıl dayanıyoruz.....
belkı gecmıyooo ama ustunu ortuyoruz.....yınede ıcın ıcın yasıyoruz.....demekı sınavımız bu bızımde....ıns sonumuz cok ıyı olur...herseyı rabbım verıyo o bılıyoooo....ne verırse besıkden mezara hayırlısını versın ıns....

Özcüm çok haklısın betycim bunuda atlatıcak allahın izniyle...İnan ben hala şoktayım o kadar çok umutluydumki bir ara bize şakamı yapıyor dedim...betycim ben hala sana ne diyeceğimi bilemiyorum...Rabbim bol bol sabır versin..Yolundan vazgeçme sakına...

tabi yaa alnımıza ne yazıldıysa o olacak , ama en zorda beklemek zaman geçmiyor bide evde olsam hiç geçmez herhaldea.s

bazen unutuyorum ama çabuk toparlanıyorm allahtan

asumancıgım rabbım mutlulugunu kat kat artırsın ınşşşş
saglıklı huzurlu gunler gecırırsın ınşşşşşş evlatlarınlan
cok sevınndım cok gozlerım dolduuuuuu

ayrıca bettyy sozun bıttıgı yer sankı
allh hakında hayırlısını versın ınşşş
ınş dogal yollan gebe kalacaksın en yakın zamndaaaa

tatli iyi yurekli bettym benim... arkadaslarimizin da yazdigi gibi ne soyleyecegimi bilemiyorum... Insallah tez zamanda hamis kalirsin tatlim... biraz dinlenmeye calis.. ayni sehirde olsaydik kesin birlikte puzzle yapip kafamizi dagitirdik.. yada baska ugraslarla... kafani takmamaya calis desemde her zaman aklimizda " anne olma duygusu" atlatacagiz baska yolu yok bitanem.. ama zor ama kolay.. ama atlatacagiz.. çok meşakatli bir yol bizimkisi, Rabbim oyle uygun gordu demekki... yanliz degiliz.. seni cok seviyoruz... en kisa zamanda aramiza tekrar don emi Bettym benim..

silam cok tesekkur ederiz.. yazini okurken gozlerim doldu.. dogum an lari aklima geldi.. Allah rahat dogum nasip etsin.. ne guzel iki kisi gidip dort kisi donecekler.. evlerinin ici senlenecek.. Allah bizlerede nasip etsin...

adajanim, ben iyiyim. yaralarimi sariyorum.. her zaman aklimda.. ama elimizden bisi gelmiyor malesef...
30 eylulde dr. randevusuna gidecegiz. bilmiyorum neler olacak. ama hemen tedavi olmaz sanirim. artik hic bitkisel felan hic bisi icmiyorum.

Suziejanim insallah senin tedavin baslayacak.. hayirlisiyla guzel gececek insallah.. bizleri haberdar et emi tatlim...

slm kızlar. Şuan size gözyaşları içinde yazıyorum. Tam 4,5 saattir doktordaydım. Ama malesef kötü haber perşembe akşamı kürtaj oluyorum. Hikayenin sonu kötü bitti. Çok üzgünüm hemde çok..........

Kızlar benim için beklenen sonuç maalesef negatif.... Kendimi toparlayamadığım için ancak yazabildim.... Bu benim için çok büyük bir yıkım oldu... Bugünlük benden bu kadar.....

canım benim bugün ikimiz içinde kötü bir gün. Ama elimizden bişey gelmiyor malesef. Demekki hayırlısı böyleymiş. Bizler ne zorluklara katlandık eminimki bununda üstesinden geleceğiz.
Biz güçlü olmalıyızki yolumuza devam edebilelim öyle değilmi.
İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişleirmize.

allah sabırlar versin canım güçlü olmaya çalış

godes canım cok uzuldum....rabbım sabır versın ıns.....yasananlar cok sabır ıstıyo allahım bol bol sabır versın ve....
en kısa surede yuzumuzu guldursun canım....
dr nıe bekledı kı persembeye kadar sonucda senın psıkolojın cok kotu olacak canım......

sen nasılsın nasıl gıdıor

Ne denir ki...Allah yardımcın olsun en kısa zamanda kendini toparlaman dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…