Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bilmiyorumki canım perşembe tekrar bakalım sonra alalım dedi. Vardır bildiği herhalde. Ama benim için farketmez bu saatten sonra canım ha yarn ha perşembe ne farederki sonuc aynı.

oyle soyleme canım her saat alınacagını dusunerek gecıreceksın bence cok da dogru deyılllll....sen kendını zor toplarsın duygusal anlamda....

aslında ıyı oldu ya benımde ıcım cok doldu bugun nıe bılmıyorum.....
ıcıme kocamn bısey oturdu agladım agladım gecmedı.....sankı bırı yuregımı aldı sıkıyo.....
uzgunum cok...sanırım betusume cok uzuldum...
ya bılıyorum hıcbırımızde bu acıları haketmıyoruz...bıseyı umut etmek kaybetmek ne cok ıyı bılıyorum...
betusum canım lutfen uzulme....bende senın gıbı cok cekıldım kabuguma kımseyle konusmadım...yuregımde kocaman yaralar acıldı dedım bunlar hıc kapanmaz...acısı hıc bıtmez...
ben bu kadar mı? kotuydumde bunları yasıyorum bak hala aglıyorum gecmedı gecmıyoooo... ya benım gıbı olsaydın....
canın boyle asılı kalsaydı yana....yana....
gectı dıye kandırdıgım acılarım hıc gecmedı hepsı sıralı ıcımde....tas gıbı duruyo....hamılesın unutursun yok...
hepsıde benımdı hepsıde benım canımdı
hayallerımdı...cennet kokulumdularrrr ama yoklar ıste....bıraktılar gıttıler....
karnımı severken onlara en kotu sesımle sarkılar soylerken....bılemedım kı
boyle olsunnnnnn...bılemedım......
gucluyum dıyorum ya hıc deyılım....aclarımı yasarken bır avuc kalıyorum.....gucun bıtek aglamaya yetıyooooooo baska bıseye yetmıyooooo...
sukurler olsun hamıleyım ama ıcımde oyle bır korku varkı anlatamam.....
hergun sukrederek uyanıyorum rabbıme yalvarıyorum rabbım bu sefer bıze bagısla.....
ama bılıyorum kı hersey nasıp....
aynı seylerı yasamak ıstemıyorum melegım benı hıc bırakmasın ıstıyorum....
ama ıste kaderımızde n varsa onu yasıyoruz...sessız sessız...
bu gunlerde gececek hep boyle kalmayacak ya....
rabbım hepımızze guzel yazılar yazsın ıns.......
rabbım hıcbırımızıde aglatmasın...
kusura bakmayın kızlar oyle yazdım ıste bıraz sıkıldım da.....
sızıde sabaha boyle motıve etmek ıstemezdım......

gunaydın kızlar ozlemcıgım yazdıgın yazıya cok etkılendım
godescıgım rrabbım hayırlısını versın ınş almazlar canım gene bır mucıze olur
bende bugun ılk doktorlar gorusmemıze gıdıorum
ne olursunuz duanızı eksık etmeyın

Günaydın cnaım çok güzel inşallah güzel haberlerle gelirsin...Bekliyoruz seni..

uf ya benı uyku tutmadı...

Ah canım ah azıcık uyuyabilsen minnoşa yazık...

Agzına saglık Özcüm....Sabah sabah okuyunca resmen gözlerim yaşla doldu.....Hepimiz etkilendik aslında dün burda akşam evde gece yatarken betyycim hep aklımdaydı neden niçin demek yersiz şu durumda sadece diyebiliyorumki sen çok güçlüsünki, rabbim seni böyle sınıyor....Bu zamana kadar yaşadıklarını tedavilerini sabırla bekledin birgün mutlaka mucizenle sende karşılaşacaksın bunu canı gönülden diliyorum....Allahım sana sabır versin canım...Bunuda aşarsın diyeceğim çok klişe bir laf ama elden bişey gelmiyorki..Lütfen içine kapanma haykır yüreğindekileri dışarıya at artık canım...Bizi haberdar et aklımız sende lütfen...

Günaydın Kızçeler,

Adacanım ordasın yakaladım seni...ben duygusalım bugün biraz görüşürüz........Patronda burda (((((

günaydın yol kankilerim...

dün hüzünlü iki haber aldık... aklıma yin yang geldi. kadın erkek, siyah beyaz, iyi kötü, pozitif negatif.. uyumsuzluğun uyumu.. kötüler olmadıkça iyilerin, üzüntüler olmadıkça mutlulukların değerinin anlaşılmaması gibi. gece olmadan gündüzün açıklanamaması gibi birşey işte yaşadığımız durum... bu acıları yaşımalıymışız ki, gerçek mutluluğun kıymetini anlayalım. karşıt kutuplar her an birbirine dönüşebilir bunu aklımızdan çıkarmamalıyız. bize acı veren bir olay mutluluğumuza giden yol olabilir. ben artık buna inanıyorum. sizden de bunu denemenizi istiyorum. gün ne kadar karanlık olursa olsun içimizdeki ışığı söndürmemek önemli olan..

godes..yol arkadaşım.. yaşadığın çok sabır gerektiren bir süreçti.. güzel bitmedi sonu üzülmekte çok haklısın. ama bunda bile sevinecek bir yan var, o da hamile kalabiliyorsun. inşallah bundan sonraki hamileliğin devamını getirip kucağına bebeğini alabileceğin bir hamilelik olur.

cicoşum günaydın canım arkadaşım...

sanırım bugün hepimiz duygusalız.. yaşadığımız hayal kırıklıkları buna neden belki de.. inşallah bundan sonraki haberlerimiz güzel olsun arkadaşım..

esracım tedavine başlıyorsun nihayet. hayırlı uğurlu olsun inşallah

Canım benim ne güzel ifade etmişsin hepimizin ruh halini.gerçekten de kendimizi kandırmalar, mutlu olmaya inandırmalar.arada gülmeler arada ağlamalar.betül sanırım arkadaşın adı.hepimiz üzüldük.burdaki bir olumlu gelişme bizlere umut oluyo heves oluyo.biraz sabır arkadaşlar.sanırım yaşlarınızda çok büyük değil buda çok etken biliyosunuz.ben aha oldum 34.elde var sıfır.neyse olumlu düşünce gücü diyorum yinede kızlar.birbirimize bunları vereceğiz.lütfen benzer sorunları yaşayıp bebek sahibi olanlarda yazsınlar bu sayfalara.bir umut veriyo bu sığ ruhlarımıza.

gunaydın kızlar....nasılsınız....ben bugun daha ıyıyım sankı...
bı hafıfledım ınsan bazen cok uzgun kırgın olabılıyo....
aslında bıraz zaman hepımıze ıyı gelıyo....n dersınız...

hoşgeldin özüm günaydın.

bugün daha iyi olmana çok sevindim. dediğin gibi zaman, herşeye her yaraya iyi geliyor.

ayyyy yarından sonra gelıyooooo....az kaldı beeee...
hayırlısıyla bı duyabılseydım ıcım rahatlayacaktı.....bıraz...

gecenlerde bı yazı okudum gıttım kalp atısın duymadık falan dıe....hassas bı donemdeyım ve boyle seyler benı hemen etkılıyo...herzaman duam hayırlısını versın rabbım....ama ınsanın aklına gelıyoooo boyle seylerde...

dr a gıdınce bıraz alısverıs yapalım askımla evde kendımı dınlemekden sıyırcam yanııı...kıtap falan alayım...bulayım benı oyalıyacak seyler....

günaydın kızlar...ben geldim uzun zamandır yoktum yanınızda ama cesaretimi toplayıp da gelemedim buralara...okuduğum her yazıda yaram acıdı biraz..uzaklaşmak istedim o yüzden...şimdi çok mu iyiyim hayır!! ama özledim sizleri...cicoşum özcüm taze annelerim benim...ne güzel kalp atışlarını duyma zamanları gelmiş bebişlerin...Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ikinize de ...asucum doğuma gitmiş sanırım o da kolayca atlatır inşallah...betüşe çok üzüldüm inanın şuan ona ne desek ne yapsak bişey değişmeyecek farkındayım ...adacımm sana da çok teşekkür ediyorum...dünkü konuşmamız yeniden düşünmeme neden oldu ...seviyorum hepinizi...

ayyyy yarından sonra gelıyooooo....az kaldı beeee...
hayırlısıyla bı duyabılseydım ıcım rahatlayacaktı.....bıraz...

arkadaşım cumaya kalp atışımı belli olacak.benim de cuma tutup tutmadığı belli olacak.transferin 11.günü yani.bida kan değeri kaç gibi çıkıyor.sonrası kaç gün geçecek kalp atışı için.hadi güzel haberler verelim sayfamıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…