günaydın kızlar...ben geldimuzun zamandır yoktum yanınızda ama cesaretimi toplayıp da gelemedim buralara...okuduğum her yazıda yaram acıdı biraz..uzaklaşmak istedim o yüzden...şimdi çok mu iyiyim hayır!! ama özledim sizleri...cicoşum özcüm taze annelerim benim...ne güzel kalp atışlarını duyma zamanları gelmiş bebişlerin...Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ikinize de ...asucum doğuma gitmiş sanırım o da kolayca atlatır inşallah...betüşe çok üzüldüm inanın şuan ona ne desek ne yapsak bişey değişmeyecek farkındayım ...adacımm sana da çok teşekkür ediyorum...dünkü konuşmamız yeniden düşünmeme neden oldu ...seviyorum hepinizi...
ıns canım hayırlısıyla....senın tedavınde hayırlı olsun ıns guzel sonuclar alırsın....arkadaşım cumaya kalp atışımı belli olacak.benim de cuma tutup tutmadığı belli olacak.transferin 11.günü yani.bida kan değeri kaç gibi çıkıyor.sonrası kaç gün geçecek kalp atışı için.hadi güzel haberler verelim sayfamıza.
anam devıncan gelmıs hosgeldın tatlım ıyı yaptın.....burda heepımızın az cok yaraları var bı sekılde sarıp yola devan edıyorum.....umut hersey bızım yolculugumuzda onu hıc kaybetmemek lazım.....
neler yaptın bakalım ıs ıs ıs mı?
canım, güzel arkadaşım, güzel yürekli yol kankim benim.. seni burada görmeyi çok özlemişim biliyor musun... iletişimimizi koparmadık hiç ama burada olursan, yaşananlardan kaçmaz ve onları yok saymazsan daha kolay atlatacağını biliyordum. o yüzden aramıza dönmene çok ama çok sevindim. yaralarımızı beraberce saracağız yol arkadaşım ve birbirimiz için sevinip, beraberce sevinç çığlıkları atacağımız günler de gelecek buna inanıyorum.
tekrar hoş geldin, hem de çoook hoş geldin :)
ayyy desene bayram sekerımız gelıyo....hakkında hayırlısı neyse o olsun canım rabbım gonlunun muradını nasıp etsın ıns kırmızılara kac gun var.....
benimde 200-300 gibi birşey çıkması lazım o vakit.inşallah.sonra kese daha sonra kalp atışı mı?görüncecek
2-3 ekimde bekliyorum bakalım...21.gün de lucrine başlayacağım....kasım başında da transfer olucak bir aksilik çıkmazsa...Allahım hayırlısını versin...
[sıze="2"]
az kalmıs tatlım hersey gonlune gore olsun ıns.....
[/sıze]
aminnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar...ben geldimuzun zamandır yoktum yanınızda ama cesaretimi toplayıp da gelemedim buralara...okuduğum her yazıda yaram acıdı biraz..uzaklaşmak istedim o yüzden...şimdi çok mu iyiyim hayır!! ama özledim sizleri...cicoşum özcüm taze annelerim benim...ne güzel kalp atışlarını duyma zamanları gelmiş bebişlerin...Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ikinize de ...asucum doğuma gitmiş sanırım o da kolayca atlatır inşallah...betüşe çok üzüldüm inanın şuan ona ne desek ne yapsak bişey değişmeyecek farkındayım ...adacımm sana da çok teşekkür ediyorum...dünkü konuşmamız yeniden düşünmeme neden oldu ...seviyorum hepinizi...
başbaşa kalmışız öz :) ben de yemek yiyiyorum bir yandan da adet düzenleyici şeylere bakıyorum :)
afıyet olsun canım ben daha lokma yemedım canım hıc ıstemıyo bıseyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?