Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

anam devıncan gelmıs hosgeldın tatlım ıyı yaptın.....burda heepımızın az cok yaraları var bı sekılde sarıp yola devan edıyorum.....umut hersey bızım yolculugumuzda onu hıc kaybetmemek lazım.....
neler yaptın bakalım ıs ıs ıs mı?

canım, güzel arkadaşım, güzel yürekli yol kankim benim.. seni burada görmeyi çok özlemişim biliyor musun... iletişimimizi koparmadık hiç ama burada olursan, yaşananlardan kaçmaz ve onları yok saymazsan daha kolay atlatacağını biliyordum. o yüzden aramıza dönmene çok ama çok sevindim. yaralarımızı beraberce saracağız yol arkadaşım ve birbirimiz için sevinip, beraberce sevinç çığlıkları atacağımız günler de gelecek buna inanıyorum.

tekrar hoş geldin, hem de çoook hoş geldin :)

ıns canım hayırlısıyla....senın tedavınde hayırlı olsun ıns guzel sonuclar alırsın....
benım betam..
7.gun 97
8.gun123
10. gun 200
14 gun 997 cıkmıstı....

hiçç bişey yapmadım özlemcim...kendimden şüphelenmeye başlamıştım noluyo bana diye??? ama yavaş yavaş ta olsa eski halime dönmeye başladım sarıcam yaralarımı ve yola devem edicem yine...az kaldı zaten bu adet döneminde dondurulmuş bebişlerimle devam edicem...kurban bayramına yetiştircem gene yani :)))

canım benimmm seviyorum seni opuyorumnanaktan

ayyy desene bayram sekerımız gelıyo....hakkında hayırlısı neyse o olsun canım rabbım gonlunun muradını nasıp etsın ıns kırmızılara kac gun var.....

benimde 200-300 gibi birşey çıkması lazım o vakit.inşallah.sonra kese daha sonra kalp atışı mı?görüncecek

ayyy desene bayram sekerımız gelıyo....hakkında hayırlısı neyse o olsun canım rabbım gonlunun muradını nasıp etsın ıns kırmızılara kac gun var.....

2-3 ekimde bekliyorum bakalım...21.gün de lucrine başlayacağım....kasım başında da transfer olucak bir aksilik çıkmazsa...Allahım hayırlısını versin...

benimde 200-300 gibi birşey çıkması lazım o vakit.inşallah.sonra kese daha sonra kalp atışı mı?görüncecek

canım o kısıden kısıye degısebılır degerlere cok takma bence...benım sana yazdıgım aslında o gunlere gore yuksek degerler...ben 24 agustosda transver oldum 5+3 gunlukkken keseyı gorduk 7+3 dede kalp ıcın gıdecegız ıns...

canım devinim ben de seni çok seviyorum :))))) ben de kurbana yetiştirmek isterdim ama regl düzenim manyaklaştığı için ne olucam bilmiyorum.

semracım, değerin bence 100 lü birşey çıkacaktır ilk etapta. özün o kadar yüksek çıkmasının nedeni 2. çatlatma iğnesini olmasıydı bence. haydi bakalım hayırlısı olsun :)

devıncanım ankara nasıl sogumaya basladı demı....hıc sevmıyorum o tarafın sogugunu ben...

başbaşa kalmışız öz :) ben de yemek yiyiyorum bir yandan da adet düzenleyici şeylere bakıyorum :)

ANKAra henüz soğumadı kızlar ben vereyim cevabı.güzell yani.

Canım dolu dolu seni aramızda görmek ne güzel.......Çok sevindim toparlandığına herşey gönlünce olsun...Kurban bayramında yıldızın göbüşüne konar inşallah......Seni çok seviyoruz....Herşeyin ilacı zaman derler gerçekten öyle unutamazsın belki ama ayga kalkabilirsin...Herşeyden önce eşinin sana ihtiyacı var unutma...Kendine iyi bak seni öpüyorum her zaman bekliyoruz...

başbaşa kalmışız öz :) ben de yemek yiyiyorum bir yandan da adet düzenleyici şeylere bakıyorum :)

afiyet olsun canım benim....Doktorunu arasaydın,yumurtlamadığını söylesen ne diyecek bakalım..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…