Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

aman cicoş, doktorum paniklemememi söylüyor, birşey yok diyor. tabi bir de benim doktorum tüp bebek doktoru, yoğunlaştığı konu farklı. belki beni ona yönlendiren doktoruma giderim, kadın doğumcuma bakalım o ne önerecek. kararsız kaldım..

bak buda dogru konusu farklı.......Canım sen kendi doktorunu ara konuş...Bariz bir şekilde yumurtlamadığını biliyorsun nasıl önemsiz olur...Adetin gecikecekk..Daha önünde tedavi sürecin var....Böyle beklemen beni geriyor sen nasılsındır allah bilir...a.s.

ADA EGE sende yumurlama problemi mi var? bende son 3-4 aydır yumurta falan görünmüyodu.fsh 12.3 lerdeydi.hep.doktor normal süreçte zaten olmazmış gebelik.tüp kaçınılmaz dedi.o halle bile tüp olayında 3-4 gibi yumurtam olabildi.

Semra cım sen şimdi kan vermek için gün sayıyorsun değilmi? Cuma günümü sonuç belli olucak...Hakkında hayırlısı ne ise o olsun......opuyorumnanaktan

semracıgım cumaya az kaldı...beraber gun sayıyoruz yanı.....ıyı beklıyosun test gunu ben cok erken yaptırdım

beklemek germiyor desem yalan olur cicoşum. ama hesapladım nisan ayından beri bu tüp bebek işi için uğraşıp duruyorum ve doktora gitmekten bunaldım hem de çok bunaldım. ama illa ki gitmem gerekecek. sanırım yumurta toplama işleminden sonra benim yumurtalıklar çok yoruldu benim gibi :)))))

semracım aslında böyle bir problemim yoktu ama tüp bebekten sonra kimyasal gebelik yaşayınca 2 aydır böyle bir sorunla karşı karşıyayım. benim 11 yumurtam oluşmuştu hani çok da fena bir sayı değildi ama bilemiyorum ki...

devıncanım ankara nasıl sogumaya basladı demı....hıc sevmıyorum o tarafın sogugunu ben...

özcümm ankara iyiydi bugüne kadar ama şuan dışarıda çok rüzgar var...cumaya da 6-8 derece düşecekmiş sıcaklık ....

ay ankaranın ayazı çok fena oluyor ama daha o kadar başlamamıştır herhalde özüm :)

aman adacım şimdiden başlarsa o ayaz yaz gelmez valla....

slm arkadaşım.hangi tüp merkezinde yapmayı düşünüyosun ?

merhaba semracım..ben geçen ay anatolia da yaptırdım hatta opu işlemimiz de transferimizde özlemle aynı gündü ama tutunamadı benim bebişim...3 tane dondurulmuş embriyom vardı bu ay onlarla devam edicem aynı yerde...sen nerde yaptırıyosun hangi aşamadasın tedavinde??

Özcüm afiyet olsun :))) Bebişine lokma lokma bal olsun......

Devincim iyi olduguna gerçekten sevindim zor süreç yaşadığın kolay degil..Allah yardımcın olsun...Ben iyiyim teşekkür ederim evet duydum ccanım...

adacanım haklısın tahmin edebiliyorum......Bu gerginliğin sonu hayır olucak bak görürsün.Sen işe kendi doktorunu aramakla başla........Olsun kız doktora gidip gelmekle ne olucak saglık durumunu ögreniyorsun ne güzel bak işte...........(Bende yeni evlendiğimde pko çıktığında dr gün aşırı çagırırdı bitti bitecek derken aylar aldı sonra bunaldım eşimden işten ayrılmış bende bırakmıştım dr gidip gelmeyi haklısın ama yapacak bişey yok..Benim karar verip yola çıkmam tam 3 seneyi buldu..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…