aman cicoş, doktorum paniklemememi söylüyor, birşey yok diyor. tabi bir de benim doktorum tüp bebek doktoru, yoğunlaştığı konu farklı. belki beni ona yönlendiren doktoruma giderim, kadın doğumcuma bakalım o ne önerecek. kararsız kaldım..
karar verdım patetes kızartıyorum..
ADA EGE sende yumurlama problemi mi var? bende son 3-4 aydır yumurta falan görünmüyodu.fsh 12.3 lerdeydi.hep.doktor normal süreçte zaten olmazmış gebelik.tüp kaçınılmaz dedi.o halle bile tüp olayında 3-4 gibi yumurtam olabildi.
semracıgım cumaya az kaldı...beraber gun sayıyoruz yanı.....ıyı beklıyosun test gunu ben cok erken yaptırdım
evet koydum patelerımı kızarıyorlar...
bak buda dogru konusu farklı.......Canım sen kendi doktorunu ara konuş...Bariz bir şekilde yumurtlamadığını biliyorsun nasıl önemsiz olur...Adetin gecikecekk..Daha önünde tedavi sürecin var....Böyle beklemen beni geriyor sen nasılsındır allah bilir...a.s.
ADA EGE sende yumurlama problemi mi var? bende son 3-4 aydır yumurta falan görünmüyodu.fsh 12.3 lerdeydi.hep.doktor normal süreçte zaten olmazmış gebelik.tüp kaçınılmaz dedi.o halle bile tüp olayında 3-4 gibi yumurtam olabildi.
devıncanım ankara nasıl sogumaya basladı demı....hıc sevmıyorum o tarafın sogugunu ben...
ay ankaranın ayazı çok fena oluyor ama daha o kadar başlamamıştır herhalde özüm :)
slm arkadaşım.hangi tüp merkezinde yapmayı düşünüyosun ?
Canım dolu dolu seni aramızda görmek ne güzel.......Çok sevindim toparlandığına herşey gönlünce olsun...Kurban bayramında yıldızın göbüşüne konar inşallah......Seni çok seviyoruz....Herşeyin ilacı zaman derler gerçekten öyle unutamazsın belki ama ayga kalkabilirsin...Herşeyden önce eşinin sana ihtiyacı var unutma...Kendine iyi bak seni öpüyorum her zaman bekliyoruz...
cicoşumm iyiyim çok şükür...ama adacığımın desteklerini hiç gözardı etmemek lazım ...sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik??? sen duydunmu kalp atışlarını??
evet koydum patelerımı kızarıyorlar...
özlemcim bu saate kadar bişey yemedinmi sen??? dikkat etsene kendine birazlmaz:
bence karısık sarmısaklı yogurtlu bı kızartma super olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?