Semra cım sen şimdi kan vermek için gün sayıyorsun değilmi? Cuma günümü sonuç belli olucak...Hakkında hayırlısı ne ise o olsun......opuyorumnanaktan
Evet canım, cuma sabah verecem bakalım artık.ben dış gebelik geçirdiğimde 2 kere iğneyle düşürülmeye çalışıldı.değerim 6000 lerden 1700 lere düştü ama sıfırlanamadan laparoskopi oldum.doktorum "amma inatçıymış" dedi. umarım buda inatçıdır ve de tutunur kalır.
özcümm ankara iyiydi bugüne kadar ama şuan dışarıda çok rüzgar var...cumaya da 6-8 derece düşecekmiş sıcaklık ....
aman adacım şimdiden başlarsa o ayaz yaz gelmez valla....
merhaba semracım..ben geçen ay anatolia da yaptırdım hatta opu işlemimiz de transferimizde özlemle aynı gündü ama tutunamadı benim bebişim...3 tane dondurulmuş embriyom vardı bu ay onlarla devam edicem aynı yerde...sen nerde yaptırıyosun hangi aşamadasın tedavinde??
Canım dolu dolu seni aramızda görmek ne güzel.......Çok sevindim toparlandığına herşey gönlünce olsun...Kurban bayramında yıldızın göbüşüne konar inşallah......Seni çok seviyoruz....Herşeyin ilacı zaman derler gerçekten öyle unutamazsın belki ama ayga kalkabilirsin...Herşeyden önce eşinin sana ihtiyacı var unutma...Kendine iyi bak seni öpüyorum her zaman bekliyoruz...
cicoşumm iyiyim çok şükür...ama adacığımın desteklerini hiç gözardı etmemek lazım ...sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik??? sen duydunmu kalp atışlarını??
özlemcim bu saate kadar bişey yemedinmi sen??? dikkat etsene kendine birazlmaz:
Arkadaşım ben güven hastanesinde yaptım.bülent traş ıntüp merkezi sanırım seninki.ama o doktoru görebilmek ne mümkünmüş.pek hastayla bire bir muhatap olmuyor diye duydum.ayrıca şevkini kırmış olamayayım ama aynı anda başka arkadaşım yaptırdı orda.geçen hafta olmadı da.tüp merkezi yumurta transferine kadar harıka harıka diyolardı.transferden sonra kalite düştü. % 30 gibi bir oran bile söylemişlerde.ilk başlarda senin problemşn yok.anne olmaman imkansız falan bişeyler söylemişler.arkadaşım yıkıldı.benim doktorum sa bana hiç olumlu şeyler söylemedi.ben burda da yazmıştım hatta.benim 2 yıllık doktorumdur kendisi.ilk hamileliğimde ona gitmiştim.dışarda anlamadılar diğer doktorlar .ona gittim dış gebelik dedi.dünyam yıkılmıştı.odur budur o takip eder.namık kemal duru adı da.
suzıcanım hosgeldın tatlım....nerelerdesın..
özcümm ankara iyiydi bugüne kadar ama şuan dışarıda çok rüzgar var...cumaya da 6-8 derece düşecekmiş sıcaklık ....
aman adacım şimdiden başlarsa o ayaz yaz gelmez valla....
merhaba semracım..ben geçen ay anatolia da yaptırdım hatta opu işlemimiz de transferimizde özlemle aynı gündü ama tutunamadı benim bebişim...3 tane dondurulmuş embriyom vardı bu ay onlarla devam edicem aynı yerde...sen nerde yaptırıyosun hangi aşamadasın tedavinde??
Arkadaşım ben güven hastanesinde yaptım.bülent traş ıntüp merkezi sanırım seninki.ama o doktoru görebilmek ne mümkünmüş.pek hastayla bire bir muhatap olmuyor diye duydum.ayrıca şevkini kırmış olamayayım ama aynı anda başka arkadaşım yaptırdı orda.geçen hafta olmadı da.tüp merkezi yumurta transferine kadar harıka harıka diyolardı.transferden sonra kalite düştü. % 30 gibi bir oran bile söylemişlerde.ilk başlarda senin problemşn yok.anne olmaman imkansız falan bişeyler söylemişler.arkadaşım yıkıldı.benim doktorum sa bana hiç olumlu şeyler söylemedi.ben burda da yazmıştım hatta.benim 2 yıllık doktorumdur kendisi.ilk hamileliğimde ona gitmiştim.dışarda anlamadılar diğer doktorlar .ona gittim dış gebelik dedi.dünyam yıkılmıştı.odur budur o takip eder.namık kemal duru adı da.
bilmiyorum canım yaa...ben bir tesadüfler zinciri sonucu orada buldum kendimi..benim doktorum hakan yaralı yumurta takibini o yapmadı ama opu ve taransferi o yaptı amannn kısmet artık dondurulmuşlarım orada bunu da mecbur orada yaptırcam ...
Semoşcum inşallah canım cumaya az kaldı hadi bakalım sen kan vermeye Özcümde buk bukları duymaya gidecekikinizdende güzel haberler bekliyrouz...
benim 3 yumurtadan 2 si döllendi.1 transfer edildi.diğeride dondurulmya değer kalitede görülmedi.
bilmiyorum canım yaa...ben bir tesadüfler zinciri sonucu orada buldum kendimi..benim doktorum hakan yaralı yumurta takibini o yapmadı ama opu ve taransferi o yaptı amannn kısmet artık dondurulmuşlarım orada bunu da mecbur orada yaptırcam ...
Kusura bakma yazının tamamını okuyamadım.artık başlamışsın evet.bu şansınıda olumlu olarak dene tabiki.sadece duyduğumu söyledim.yoksa hepimiz bir şekilde biryerlerde buluyoruz kendimizi.çok araştırma olmaksızın.birazda kısmet yani.benim doktorum da mükemmel demiyorum.ama bana hep dürüst oldu.bende tek izlenim bu yani.bana ilk ameliyatımdan sonra hiç vakit kaybetmeyelim tüp deneyelim dedi.1 yıldır karşıydık eşim ve ben .hayırda hayır.ama gidiş hattım doktorumu doğruladı.içimde kalmasın diye başka bir doktara gittim.balgatta özel bir hastane.herşeyi başından anlattım.adam ben seni muayene bile etmem.senin doktorun iyi bir doktor, o ne derse yap dedi.paramıda aldı yolladı beni.dürüst olalım oyalanma dedi hatta.
Kusura bakma yazının tamamını okuyamadım.artık başlamışsın evet.bu şansınıda olumlu olarak dene tabiki.sadece duyduğumu söyledim.yoksa hepimiz bir şekilde biryerlerde buluyoruz kendimizi.çok araştırma olmaksızın.birazda kısmet yani.benim doktorum da mükemmel demiyorum.ama bana hep dürüst oldu.bende tek izlenim bu yani.bana ilk ameliyatımdan sonra hiç vakit kaybetmeyelim tüp deneyelim dedi.1 yıldır karşıydık eşim ve ben .hayırda hayır.ama gidiş hattım doktorumu doğruladı.içimde kalmasın diye başka bir doktara gittim.balgatta özel bir hastane.herşeyi başından anlattım.adam ben seni muayene bile etmem.senin doktorun iyi bir doktor, o ne derse yap dedi.paramıda aldı yolladı beni.dürüst olalım oyalanma dedi hatta.
ben 7 yıllık evliyim bu doktordan önce eski doktorum 2,5 yıl oyaladı beni zaten bu da farklı şeyler söyleyince ve adet günüm de ilaca başlama gününe denk gelince hemen başladık tedaviye..herşey çok iyi gitti...7 yumurtam toplandı 7 si de döllendi ve 5 tanesi kaliteliydi...transfer de çok iyi geçti herşey yolunda gidiyordu ama 2 eylülde kanamam oldu hiç tutunmamış bebiş çok ağladım üzüldüm hatta yeni geldim buraya tekrar kaç haftadan sonra...kısmetten ötesi yok burada bunu bir daha deneyelim de olmazsa düşünücem başka bir yol ...
canım hoşbuldum..biraz garip duygularım var...korku ..endişe ...heyecan....
günler azalıyor ..ekimin ilk haftası giderim muayeneye..
dün aldıgım haber beni çook üzdü..elden bişey gelmiyor o daha da kötü:/
bakalım neler olacak neler....
adajanımmm hani cheesecake yalan oldu:)
ben pzt diyete başladım.artık hamile kalıp şiş göbeklerle buluşuruz inşalah:)))
hiç kilo almayı bu kadar istememiştim..
civcicanımm nasılsın??
imojanımmm 30 eylül yani yarın umarım iyi haberlerle dönersin.
Devincim sorun değilki hastane doktor ve mekan önemli değil önemli olan vakti zamanının gelmiş olması....Seni şimdi frigoların bekliyor sen onlara kavuşacagın günü hayal et canım....Bayramda berabersiniz süperrrrrrropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?