Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

of bende eskiyi düşünmek istemiyorum...........Keşke bu kadar beklemeseymişim diyorum....İşin ilginci bu pkolar bu tedavi sürence çok şükür karşıma çıkmadı..............Demekki, vaktimiz zamanımız şimdiymiş...

Semra cım sen şimdi kan vermek için gün sayıyorsun değilmi? Cuma günümü sonuç belli olucak...Hakkında hayırlısı ne ise o olsun......opuyorumnanaktan

Evet canım, cuma sabah verecem bakalım artık.ben dış gebelik geçirdiğimde 2 kere iğneyle düşürülmeye çalışıldı.değerim 6000 lerden 1700 lere düştü ama sıfırlanamadan laparoskopi oldum.doktorum "amma inatçıymış" dedi. umarım buda inatçıdır ve de tutunur kalır.

inşallah tutunur ve geçmişteki sorunları bir daha yaşamazsın semracaım..nerde tedavi oluyorsun??

benim 3 yumurtadan 2 si döllendi.1 transfer edildi.diğeride dondurulmya değer kalitede görülmedi.

Semoşcum inşallah canım cumaya az kaldı hadi bakalım sen kan vermeye Özcümde buk bukları duymaya gidecek ikinizdende güzel haberler bekliyrouz...

suzıcanım hosgeldın tatlım....nerelerdesın..

canım hoşbuldum..biraz garip duygularım var...korku ..endişe ...heyecan....
günler azalıyor ..ekimin ilk haftası giderim muayeneye..
dün aldıgım haber beni çook üzdü..elden bişey gelmiyor o daha da kötü:/
bakalım neler olacak neler....

adajanımmm hani cheesecake yalan oldu:)
ben pzt diyete başladım.artık hamile kalıp şiş göbeklerle buluşuruz inşalah:)))
hiç kilo almayı bu kadar istememiştim..

civcicanımm nasılsın??

imojanımmm 30 eylül yani yarın umarım iyi haberlerle dönersin.

anam ekımcıler hazır olun sıra hayırlısıyla sıze gelıyoooo
rabbım hepımızın yardımcısı olsun ıns...

Suzişkom hoşgeldin özledik yahu ses vermiyosun bende iyi olmaya çalışıyorum.....kaydirigubbakcemile5
Az kalmış kuşum ya bu hafta muayene desene seninde serüven başlıyor.......İnşallah herşey yolunda gider bol bol yumoşların olur inşallah..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…