canım hadi hayırlı haberler al banada umut ol..bende de yumurta rezerv azlıgı var.sonuçta ihtiyacımız olan 1 tane yumurta ama stres yapıyor insan...
valla herşey kısmet işi..ben ona inanıyorum...sayı falan bahane...alnımıza ne zaman yazıldıysa o zaman olacak...yani ben buna inanıyorum ve umarım kısmetimde bu ay vardır....:sinifsinif:
valla herşey kısmet işi..ben ona inanıyorum...sayı falan bahane...alnımıza ne zaman yazıldıysa o zaman olacak...yani ben buna inanıyorum ve umarım kısmetimde bu ay vardır....:sinifsinif:
kızlar selam yarın 12 de yumurtalarım toplanıyor, cok heyecanlıyım. toplama sonrası cok grım olur mu? yada genel anestezi alıcakmısım ona baglı bulantı vs. oluyormuu???
cok stresteyimm.
allah yardımcın olsun canım....anestezıden sonra bısey olmadı bende gayet ıyıyıdım....bıraz agrın oluyo ama cok rahatsız edecek bır agrıdeyıl...merak etme dılıyorum hersey yolunda gıder....
kızlar selam yarın 12 de yumurtalarım toplanıyor, cok heyecanlıyım. toplama sonrası cok grım olur mu? yada genel anestezi alıcakmısım ona baglı bulantı vs. oluyormuu???
cok stresteyimm.
saol ozlemcım ınsallah benımde senınkı gıbı olur..
ve ınsallah bende ıyı haberlerımle gelırım buraya
kızlar selam yarın 12 de yumurtalarım toplanıyor, cok heyecanlıyım. Toplama sonrası cok grım olur mu? Yada genel anestezi alıcakmısım ona baglı bulantı vs. Oluyormuu???
Cok stresteyimm.
yarın için bol şans sana...tam bir anestezi sayılmaz bu o yüzden hiç korkun olmasın..bende hiç ağrı falan da olmamıştı...rahat ol..
elfcim inan bana tedavinin en kolay kısmı yumurta toplama hiç canını sıkma. inşallah tontiş tontiş yumoşların olmuştur bir sürü :)
devincim cok saol canım ya valla relaks oldum bıraz boyle duyunca. Cunku ben her ay ıskence turunden adet sancısı ceken bır ınsanım. Bu sebeple o bolgedekı en ufak agrıdan korkar hale geldım. Insallah dedıgınız gıbı olur..gelısmelerı de burdan yazarım ınsallah herhese eger bı aksılık olmazsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?