Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım hadi hayırlı haberler al banada umut ol..bende de yumurta rezerv azlıgı var.sonuçta ihtiyacımız olan 1 tane yumurta ama stres yapıyor insan...

Benimde problemim oydu.ama doktorum riske atmadı.375 lik iğne vuruldum.adınıda unuttum yaa..:kedi:

tabi arkadaşlar kımste bazı şeylerde.buna da inanmak lazım.doktor hastane bahane.

kızlar yumurta sayısına takmayın hıc benım hıc yumurta problemım yok adetım gayet duzenlı olur ama sadece 4 tane cıktı devın bılıyoooo...sadece ıkısı dollendı...

hersey nasıp bende ona ınanıyorum ve herseyın hayırlısını versın besıkden mezara kadar.....

valla herşey kısmet işi..ben ona inanıyorum...sayı falan bahane...alnımıza ne zaman yazıldıysa o zaman olacak...yani ben buna inanıyorum ve umarım kısmetimde bu ay vardır....:sinifsinif:

doktorum söylemedi ama ben bugün vitamine başladım elevit aldım kendime...vücudumu hazırlamalıyım çok dengesiz besleniyorum ( bu arada yeniden sigaraya başladım onu da bir şekilde kesmeliyim...cicoş sen ne yaptın sigara işini canın çekiyormu içiyormusun hala???

kızlar selam yarın 12 de yumurtalarım toplanıyor, cok heyecanlıyım. toplama sonrası cok grım olur mu? yada genel anestezi alıcakmısım ona baglı bulantı vs. oluyormuu???
cok stresteyimm.

kızlar selam yarın 12 de yumurtalarım toplanıyor, cok heyecanlıyım. toplama sonrası cok grım olur mu? yada genel anestezi alıcakmısım ona baglı bulantı vs. oluyormuu???
cok stresteyimm.

allah yardımcın olsun canım....anestezıden sonra bısey olmadı bende gayet ıyıyıdım....bıraz agrın oluyo ama cok rahatsız edecek bır agrıdeyıl...merak etme dılıyorum hersey yolunda gıder....

allah yardımcın olsun canım....anestezıden sonra bısey olmadı bende gayet ıyıyıdım....bıraz agrın oluyo ama cok rahatsız edecek bır agrıdeyıl...merak etme dılıyorum hersey yolunda gıder....

saol ozlemcım ınsallah benımde senınkı gıbı olur..
ve ınsallah bende ıyı haberlerımle gelırım buraya

cok stresteyimm.

saol ozlemcım ınsallah benımde senınkı gıbı olur..
ve ınsallah bende ıyı haberlerımle gelırım buraya

elfcim inan bana tedavinin en kolay kısmı yumurta toplama hiç canını sıkma. inşallah tontiş tontiş yumoşların olmuştur bir sürü :)

kızlar selam yarın 12 de yumurtalarım toplanıyor, cok heyecanlıyım. Toplama sonrası cok grım olur mu? Yada genel anestezi alıcakmısım ona baglı bulantı vs. Oluyormuu???
Cok stresteyimm.

yarın için bol şans sana...tam bir anestezi sayılmaz bu o yüzden hiç korkun olmasın..bende hiç ağrı falan da olmamıştı...rahat ol..

yarın için bol şans sana...tam bir anestezi sayılmaz bu o yüzden hiç korkun olmasın..bende hiç ağrı falan da olmamıştı...rahat ol..

devincim cok saol canım ya valla relaks oldum bıraz boyle duyunca. cunku ben her ay ıskence turunden adet sancısı ceken bır ınsanım. bu sebeple o bolgedekı en ufak agrıdan korkar hale geldım. insallah dedıgınız gıbı olur..gelısmelerı de burdan yazarım ınsallah herhese eger bı aksılık olmazsa...

elfcim inan bana tedavinin en kolay kısmı yumurta toplama hiç canını sıkma. inşallah tontiş tontiş yumoşların olmuştur bir sürü :)

saol adacım ınsallah... ne kadar sabır ısteyen bır seymıs bu boyle , tam bır heyecan .. Allah hepimizin yuzunu guldursun.

rahat ol baygın olacağın için hiçbişey hissetmeyeceksin sonrasında da bir ağrı olmuyo..inşallah tedavinin sonunda da herşey güzel sonuçlanır nerede yaptırıyorsun tedavini

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ekim Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi) (kasım da olabilir)
suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)
devincan

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri

schatcan
fesliş
imocan
betüş

Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri

catcim (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:

Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

bugucan (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
cicoş (amerikan hastanesi) :CüvCüv: (bukbuklar duyuldu)
özcan (izmir şifa hastanesi) :CüvCüv:

Topicimizin Parlayan Yıldızları :)

asucanın yıldızları Dilan ve Derman -28 Ekim 2010-

yok şekercim. cicoşun kocası kalp atışlarını duyduğunda buk buk ediyor bizimki demiş :) ordan öyle kaldı buk buk - kalp atışı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…