İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.
POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Ekim Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri
adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi) (kasım da olabilir)
suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)
devincan
Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri
schatcan
fesliş
imocan
betüş
Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri
catcim (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri
bugucan (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
cicoş (amerikan hastanesi) :CüvCüv: (bukbuklar duyuldu)
özcan (izmir şifa hastanesi) :CüvCüv:
Topicimizin Parlayan Yıldızları :)
asucanın yıldızları Dilan ve Derman -28 Ekim 2010-
yok şekercim. cicoşun kocası kalp atışlarını duyduğunda buk buk ediyor bizimki demiş :) ordan öyle kaldı buk buk - kalp atışı :)
İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
devincan
schatcan
fesliş
imocan
betüş
kislar o dediginiz emre bey hangi merkezde? bende tr de merkez arastirmaya baslayacagim.. ist mi izmir mi bilemedim?
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
devincan
schatcan
fesliş
imocan
betüş
elfcim inan bana tedavinin en kolay kısmı yumurta toplama hiç canını sıkma. inşallah tontiş tontiş yumoşların olmuştur bir sürü :)
günaydın yol kankilerim...
dün hüzünlü iki haber aldık... aklıma yin yang geldi. kadın erkek, siyah beyaz, iyi kötü, pozitif negatif.. uyumsuzluğun uyumu.. kötüler olmadıkça iyilerin, üzüntüler olmadıkça mutlulukların değerinin anlaşılmaması gibi. gece olmadan gündüzün açıklanamaması gibi birşey işte yaşadığımız durum... bu acıları yaşımalıymışız ki, gerçek mutluluğun kıymetini anlayalım. karşıt kutuplar her an birbirine dönüşebilir bunu aklımızdan çıkarmamalıyız. bize acı veren bir olay mutluluğumuza giden yol olabilir. ben artık buna inanıyorum. sizden de bunu denemenizi istiyorum. gün ne kadar karanlık olursa olsun içimizdeki ışığı söndürmemek önemli olan..
godes..yol arkadaşım.. yaşadığın çok sabır gerektiren bir süreçti.. güzel bitmedi sonu üzülmekte çok haklısın. ama bunda bile sevinecek bir yan var, o da hamile kalabiliyorsun. inşallah bundan sonraki hamileliğin devamını getirip kucağına bebeğini alabileceğin bir hamilelik olur.
kızlar selammm uyku tutmadııı aslında am uyumak üzereyken alt kattaki komşununçcugunun aglamasına uykum kaçtııııneden benim evmdede aglayan bi bebek yok die kafamda kura kura aglamaktan beter oldummm rabbim bu sınavıı bana ve yolarkadaşlarıma kolaylıkla geçmemizi nasip et çünkü bazennn insan neden ben gibi sorularladaha kötüduruma geliyoruzzzz şuanda ben öyleyimmm heerkes istemeden arka arkaya doguruyoben daha 1 taneye kavuşamadımmmmmmmmmmmm offff <Allahımmm bende anne olmak iistiyorum midem nbulansın ayakalrımşişsin hamilelikten kıyafetlerim olmasın uyuyamayım bendee istiyorummmmmmmmmmmmmm Alllahımm yol arkadaşlarımada banada o günlerii hayırlısıyla yaşattttttttttttttttttttt
slm kıslarrr
istanbuldan döndüm önümüzdeki ay tedavim başlıyor adet olunca yine istanbul yolcusuyum.
şimdi yol yorgunuyum ama içim kıpır kıpır.uzun zaman yazamadım kusura bakmayın; ama aklım ve gönlüm hep sizinle dualarınız da beni de unutmayın görüşürüz
Ama bende varııımmmopuyorumnanaktanCmt yumurtalar toplanıcak işallahhhhdelikafadulden
bende varım bende bendeee, beklemedeyimmm:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?