Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

asucanın yıldızları 28 ekim 2010 demişim tabi o 28 eylül olacak :) düzeltme seçeneği kalkmış forumdan o yüzden düzeltemiyorum. leyla hande nolcak :))))))))

kızlar beni unutmuşsunuz:asigim:

kislar o dediginiz emre bey hangi merkezde? bende tr de merkez arastirmaya baslayacagim.. ist mi izmir mi bilemedim?

susiskom evet yarin oglen dr. le randevumuz var.. bakalim ne diyecek bize.. esim sorularini hazirladi sanirim. demistim ya bu olmazsa tr de denemek istiyoruz diye. gercekten burada dunyanin parasi tup bebek. yani bir tup bebek tedavisiyle 3-4 tane tr de yapabilirsiniz. sacma sapan ucretler burada..
Allah yardimcimiz olsun...

Ama bende varııımmmopuyorumnanaktanCmt yumurtalar toplanıcak işallahhhhdelikafadulden

allh razı olsun hepınızden kızlar
bugun gorustuk haftaya olacak olan adetımı beklıorum randevu alıp
2.veya3. gunu gıdıp esımlen bırlıkte tahlıller verecegızzz
protokol nasıl olacak doktor ona karar verecek.....
hayırlısı bakalımmmmm

canım benim. gerçekten çok zor günlerdi ama şimdi inan kafam çok daha rahat. yarın akşam bu işgençe bitiyor.Arkama hiç bakmadan yoluma devam edeceğim. Şuan gerçekten iyiyim yarından sonra dahada iyi oacağım. her zaman beterin beteri var diyip halime şükrediyorum. demekki doğru zaman gelmemiş zaten vakti zamanı gelince biz istemesekde olacak. O yüzden hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
opuyorumnanaktan

kızlar selammm uyku tutmadııı aslında am uyumak üzereyken alt kattaki komşununçcugunun aglamasına uykum kaçtıııı neden benim evmdede aglayan bi bebek yok die kafamda kura kura aglamaktan beter oldummm rabbim bu sınavıı bana ve yolarkadaşlarıma kolaylıkla geçmemizi nasip et çünkü bazennn insan neden ben gibi sorularladaha kötüduruma geliyoruzzzz şuanda ben öyleyimmm heerkes istemeden arka arkaya doguruyoben daha 1 taneye kavuşamadımmmmmmmmmmmm offff <Allahımmm bende anne olmak iistiyorum midem nbulansın ayakalrımşişsin hamilelikten kıyafetlerim olmasın uyuyamayım bendee istiyorummmmmmmmmmmmmm Alllahımm yol arkadaşlarımada banada o günlerii hayırlısıyla yaşattttttttttttttttttttt

slm kıslarrr
istanbuldan döndüm önümüzdeki ay tedavim başlıyor adet olunca yine istanbul yolcusuyum.
şimdi yol yorgunuyum ama içim kıpır kıpır.uzun zaman yazamadım kusura bakmayın; ama aklım ve gönlüm hep sizinle dualarınız da beni de unutmayın görüşürüz

bu kadar uzme kendını
herseyın hayırlısı canım arkadasım
canının ne kadar cok yandıgını bılıorum
ama psıkolojımızı yuksek tutmak zorundayız

aynı zamnda baslıoruz desene tupe :)
benımde ıcım tuhafffff cok farklı bırseymıs :)
rabbım hayırlısını versın hepımız ıcın
bnde adetımı beklıorum haftaya falan olurum
ınş olmamda dogal yollan olur :)

günaydın yol kankilerim..

schatcan hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım. senden haber almak çok mutlu etti. tedavin inşallah hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, bizi habersiz bırakmamaya çalış.

esracım sen de başlıyorsun, lütfen bu heyecanını ve umutlu halini hiç bırakma. ben hepinizden çok umutluyum :)

Ama bende varııımmmopuyorumnanaktanCmt yumurtalar toplanıcak işallahhhhdelikafadulden

bende varım bende bendeee, beklemedeyimmm:kedi:

tamam kızlar sizleri de ekledim ama listeye adını yazdırıp sonra kaçmak yok, bizi her aşamadan bilgilendirmek için söz vereceksiniz :)))) biz burda birbirimize gönülden bağlıyız, birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz ve herşeyi beraberce öğreniyoruz. liste falan bahane, önemli olan paylaşmak tamam mı :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…