Serin ve yağmurlu bir Ankara sabahından günaydın kızlar....güzelll bir gün geçirelim hepimiz inşallah...
gunaydın kızlarrrr...hepımıze huzurlu saglıklı mutlu bır gun dılıyorum......
kızlar selammm uyku tutmadııı aslında am uyumak üzereyken alt kattaki komşununçcugunun aglamasına uykum kaçtııııneden benim evmdede aglayan bi bebek yok die kafamda kura kura aglamaktan beter oldummm rabbim bu sınavıı bana ve yolarkadaşlarıma kolaylıkla geçmemizi nasip et çünkü bazennn insan neden ben gibi sorularladaha kötüduruma geliyoruzzzz şuanda ben öyleyimmm heerkes istemeden arka arkaya doguruyoben daha 1 taneye kavuşamadımmmmmmmmmmmm offff <Allahımmm bende anne olmak iistiyorum midem nbulansın ayakalrımşişsin hamilelikten kıyafetlerim olmasın uyuyamayım bendee istiyorummmmmmmmmmmmmm Alllahımm yol arkadaşlarımada banada o günlerii hayırlısıyla yaşattttttttttttttttttttt
slm kıslarrr
istanbuldan döndüm önümüzdeki ay tedavim başlıyor adet olunca yine istanbul yolcusuyum.
şimdi yol yorgunuyum ama içim kıpır kıpır.uzun zaman yazamadım kusura bakmayın; ama aklım ve gönlüm hep sizinle dualarınız da beni de unutmayın görüşürüz
aynı zamnda baslıoruz desene tupe :)
benımde ıcım tuhafffff cok farklı bırseymıs :)
rabbım hayırlısını versın hepımız ıcın
bnde adetımı beklıorum haftaya falan olurum
ınş olmamda dogal yollan olur :)
Serin ve yağmurlu bir Ankara sabahından günaydın kızlar....güzelll bir gün geçirelim hepimiz inşallah...
günaydın yol kankilerim..
schatcan hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım. senden haber almak çok mutlu etti. tedavin inşallah hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, bizi habersiz bırakmamaya çalış.
esracım sen de başlıyorsun, lütfen bu heyecanını ve umutlu halini hiç bırakma. ben hepinizden çok umutluyum :)
bu kadar uzme kendını
herseyın hayırlısı canım arkadasım
canının ne kadar cok yandıgını bılıorum
ama psıkolojımızı yuksek tutmak zorundayız
gunaydın kızlarrrr...hepımıze huzurlu saglıklı mutlu bır gun dılıyorum......
hepinize günaydın kızlar.adacan sağol benide ekledinolumunekankayizsmile
Günaydın Zinal[/B] canım.....
Bu arada [COLOR="Black[COLOR="Red"]"]Bugulden[/COLOR] hala ses yok.....kk ne giriyor profilinde görüyorum...Ama yazmıyor...Neden böyle yapıyor...Bizi haberdar etmiyor...İlk kan testi güzeldi....2.kan testini yazmadı....o neşeli cıvıl cıvıl olan bugul nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/COLOR]
günaydın kızlarrrrrrrrr yagmurlu kasvetli istanbul sabahından hepinize hayırlı mutlu sabahlar diliyorummmmmmmm :):):)
hepinize günaydın kızlar.adacan sağol benide ekledinolumunekankayizsmile
valla cicoşum ben de birkaç defa profiline baktım girmiş ama yazmamış dediğin gibi. kötü şeyler getirmek istemiyorum aklıma ama bilemiyorum yani...
semoş günaydın ay heyecan dorukta demi...Az kaldı 1 gün :)))) İnşallah senden güzel haber alacağız...Bizi habersiz bırakma tamam mı?CADIARZU
günaydın zinal.üzme kendini senin gibi bizim gibi nice kadınlar var.biz daha çok yolun başındayız.sabah sabah ilginç bir sahnemi anlatayım sizlerede.güven parkımız var meşhur ankaramızda.ordan geçiyodum.biryandan isyankar ruhum la."neden hep ben neden hep ben, zorluklarla uğraşıyorum.neden bazı şeyler tepside bana da sunulmuyo".diye.karşıma elleri ve ayakları olmayan elleri üzerinde yürüyen bir amca gördüm parkta yürümeye çalışıyo.hemde bu yağmurda.bunun karı var kışı var.yani demem o ki; herkezin gördüğü penceresi kadarı.o pencereyi kaldır bir ne dünyalar ne hayatlar.şükredecek okadar okadar şeylerimiz var ki gölgede bıraktığımız.bence bunlarda diğer insanlarımıza yaptığımız haksızlık değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?