Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

semracan
derincan

Ekim Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)
devincan
esracık
schatcan

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri

imocan
betüş
godescim
hulacan

Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri

catcim (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:

Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

bugucan (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
cicoş (amerikan hastanesi) :CüvCüv: (bukbuklar duyuldu)
özcan (izmir şifa hastanesi) :CüvCüv:

Topicimizin Parlayan Yıldızları :)

asucanın yıldızları Dilan ve Derman -28 Eylül 2010-

Canım vakti zamanı gelince olucak inan....Bu kadar kendini yıpratma sen üzülüyorsun diye bebeğinde gelmez..Dikkat et kendine..boshayallersmile

Canım tedavin hayırlı olsun..Maşallah yol almaya başladın desene...Bu arada yeni evinede taşındın sanırım hayırlı olsun...Herşey gönlünce olsun..Ekim yolcuları teker teker kendını göstermeye başladı...Görüşürüz.
zemuszemus

Esra cım hayırlısı ne ise olsun canım ister normal yolla ister tedavi ile bebeğin saglıklı bir şekilde seninle olsunda gerisi boş..Tedaviyi stres yapma...O kadar büyütülecek kadar değil....Kendine iyi bak..zemuszemus

Serin ve yağmurlu bir Ankara sabahından günaydın kızlar....güzelll bir gün geçirelim hepimiz inşallah...

Devincim günaydınnnnnn canımmmmmmm hoşgeldin........inşallah canım hepberaber.........opuyorumnanaktan

Adacanım sanada günaydın.......Sende benim gibi yogunmusun kız sesin bazen çıkmıyor...Neyseki bu hafta biraz nefes alabiliyorum her konuda....Göürşüzü Kendine iyi bak...opuyorumnanaktan

Godes canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun....Demek bu aksam...İnşallah bundan sonraki günler daha güzel olucak....Ekim-Kasım-Aralık bak 2010 bitmesine daha 3 ay var....Hep beraber hamiş olucaz tatlım...Yetişeceksiniz....İnanıyorum kendine iyi bak....Yorma kendını...

günaydın kızlarrrrrrrrr yagmurlu kasvetli istanbul sabahından hepinize hayırlı mutlu sabahlar diliyorummmmmmmm :):):)

Günaydın Zinal[/B] canım.....

Bu arada [COLOR="Black[COLOR="Red"]"]Bugulden
[/COLOR] hala ses yok.....kk ne giriyor profilinde görüyorum...Ama yazmıyor...Neden böyle yapıyor...Bizi haberdar etmiyor...İlk kan testi güzeldi....2.kan testini yazmadı....o neşeli cıvıl cıvıl olan bugul nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/COLOR]

hepinize günaydın kızlar.adacan sağol benide ekledinolumunekankayizsmile

valla cicoşum ben de birkaç defa profiline baktım girmiş ama yazmamış dediğin gibi. kötü şeyler getirmek istemiyorum aklıma ama bilemiyorum yani...

günaydın kızlarrrrrrrrr yagmurlu kasvetli istanbul sabahından hepinize hayırlı mutlu sabahlar diliyorummmmmmmm :):):)

günaydın zinal.üzme kendini senin gibi bizim gibi nice kadınlar var.biz daha çok yolun başındayız.sabah sabah ilginç bir sahnemi anlatayım sizlerede.güven parkımız var meşhur ankaramızda.ordan geçiyodum.biryandan isyankar ruhum la."neden hep ben neden hep ben, zorluklarla uğraşıyorum.neden bazı şeyler tepside bana da sunulmuyo".diye.karşıma elleri ve ayakları olmayan elleri üzerinde yürüyen bir amca gördüm parkta yürümeye çalışıyo.hemde bu yağmurda.bunun karı var kışı var.yani demem o ki; herkezin gördüğü penceresi kadarı.o pencereyi kaldır bir ne dünyalar ne hayatlar.şükredecek okadar okadar şeylerimiz var ki gölgede bıraktığımız.bence bunlarda diğer insanlarımıza yaptığımız haksızlık değil mi?

valla cicoşum ben de birkaç defa profiline baktım girmiş ama yazmamış dediğin gibi. kötü şeyler getirmek istemiyorum aklıma ama bilemiyorum yani...

Adacım öyle vallahi epeydir takip ediyorum onu giriyor yazmıyor...Bir açıklama yapsada bizde rahatlasak...Herşey yolundadır diye düşünüyorum ben....

semoş günaydın ay heyecan dorukta demi...Az kaldı 1 gün :)))) İnşallah senden güzel haber alacağız...Bizi habersiz bırakma tamam mı?CADIARZU

canım burdayım hep zaten.ama sabah sanırım verecem kanı.öğlen gidip ellerimle mi görsem yada telefonla mı öğrensem, onun kararsızlığını yaşıyorum sanırım.

semracıgım son bır gun oylemı rabbım hayırlı haberler olmayı vermeyı nasıp etsın ıns....

cıcosum uykularım bı hos bu gunlerde bazen cok gelıyooooo bazen hıc uyuyamıyorum sebebını bılmıyorum...

ayyy yenı bebısler gelecek kusum bızım fasulyeler onların abılerı veya ablaları olacak ıns....

Gerçekten dogru semoşum..beterin beteri var.....hep hamile kalıp bebeğini kaybedenler söylerdi bu durum daha kötü diye önceleri anlayamazdım onları,derdimki ben daha hamile bile kalamıyorum, şimdi hamileyim ama dert düşünce korku bitmiyor allah korusun ya kaybedersem korkusu var..
Her zaman halimize şükretmeliyiz...Bazen bazı durumları geç anlayabiliyoruz...Dua edelimki eşlerimiz anlayışlı...Benim tanıdığım 15 yıllık evli bir çift var..karı koca kendi hallerinde çalışıyorlar..Çocukalrı yok olmuyor...Kadın çok istiyor doktora gidiyor doktor sende sorun yok eşin gelsin diyor...Ve yıllardır eşi doktora gitmiyor...Maddi sıkıntıları var....Tedavi olamayız biz diyor erkek çünkü hanımı çalışmazsa gerçekten zor duruma düşerler....:gitme:Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın...amin:Saruboceq:

adacanım senden ses yok mu daha?
ayyy bu kırmızılar senı yay gıbı gerıyo sanırım... bekle bekle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…