Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydın kızlarrrrrr, hepinize neşeli bir gün diliyorum
Semra inş hayırlı haberlerini alırcız canım,

benimde 7. günün zaman geçmek bilmiyor , uyuyamıyorum uyusamda kötü kötü kabuslar görüyorum malesef kızlar.Hiçbirşey hissetmiyorum benya ne bi ağrı ne bi sancı sizce normalmi?

canım burdayım hep zaten.ama sabah sanırım verecem kanı.öğlen gidip ellerimle mi görsem yada telefonla mı öğrensem, onun kararsızlığını yaşıyorum sanırım.

tamam canım...telefon başında beklemek zordur sanırım..Ben hastanede kapısında 2 saat bekledim öyle güzel yagmur yagıyorduki arabanın içinde dualarımı ederek yagmuru izleyerek cevabı bekledim....

cıcosum uykularım bı hos bu gunlerde bazen cok gelıyooooo bazen hıc uyuyamıyorum sebebını bılmıyorum...

Allah allah neden kine doktoruna sor bakalım...senin dengen bozuldu galiba...yemekde yemiyorsun ne olucak böyle....

ayyy yenı bebısler gelecek kusum bızım fasulyeler onların abılerı veya ablaları olacak ıns....

Evet canım çok az kaldı..Yarın ekim....Allahın izniyle bu ay başlıyor bebişler gelmeye......inşallah canım...herşey çok güzel olucak beraber....:teytey:

evet bencede şükretmek lazım , biz şanslı kesimiz aslında düşünsenize kızlar tedavi maliyetleri çok yüksek bi şekilde yaptırabiliyoruz ama . Çok şükür Çokkk.

gecer tatlım bıraz sabır....(gercı ben o sabrı gosteremedım erkenden tahlıl yaptırdım ama...) bende cok bısey hıssetmedım...bıraz sıslık aradabır kramp o kadar...hıc kotu dusunme tatlım...

Topimizde uykusu kaçan kaçana vallahi ......
Canım illaki agrın sızın olacak diye bir kaide yok....Tabikide normal...Herkes bu süreci farklı yaşıyor...Ben adet sancılarımı,bel agrımı,karın agrımı çektim...Yakın arkadaşım hiç sancı çekmedi mesela....
Maşallah seninde az kaldı....5 ekim kaydirigubbakcemile5

cıcosum sureklı kılo kaybedıyorum...en sonunda cevız yutmus solucan gıbı gorunecegım sanırım....he he..
dr bunun benım yapım oldugunu soyledı daha oncekılerden bılıyooo durumu...ama uykularım gercekden kotu neyse ıns duzene gırer tatlım...

KIZLAR BENİM BUGÜN 10 .gün 8.güne kadar hem ıslaklık hemde krap oluyodu dün ve bugün bişey yok.kaygılandım da aslında.

semramus ii haber almana az kaldı arkadaşım inş çok çok güzel haberler verirsin bizeeee

Özcüm yapın böyleyse yapacak bişey yok...Ceviz,Fındık ye diyorlar bana madem yemek yiyemiyorsun burda netteyken arada agzına at bakalım....Şuanda benim bile canım bişey istemiyor mesela....İnşallah uykuların düzene girer yoksa bünyen zayıf düşer allah korusun...

ay semracım senin yarın test günün di miiii, hulocum senin de 7. günün mü ben o kadar olduğunu bilmiyordum. ay inşallah eylülde sizler güldürürsünüz yüzümüzü.

bu arada bende tek bir akıntı olmamıştı semracım (tabi ben jel falan kullanmıyordum, iğne oluyordum) hatta duyardım hep hamilelerde akıtnı olur diye acaba tutmadı mı diyordum. ama tutmuştu yani akıntıyla ilgisi yok bence.

bencede akıntıyla ılgısı yok benımde hıc olmadı sadece crınone jel kullanıyorum onun kalıntıları geldı hep...bu surecı her kadın farklı yasıyo....

gunde bı tane ıkı tane atıyorum agzıma...meyve cok yıyorum mesala armuta takdım bu ara...

Merhabalar, adacan beni listeden çıkarmışsın
durumum hakkında bilgi vermiştim ama sen görmedin galiba
ben beklemedeyim. bizde okullar açıldıktan sonra yoğun oluyo şöyle bir bakıp çıkıyorum.
yazmasamda dualarım hep sizinle ben florence nightingalede devam edeceğim ama ayı belli değil kasım belki olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…