canım burdayım hep zaten.ama sabah sanırım verecem kanı.öğlen gidip ellerimle mi görsem yada telefonla mı öğrensem, onun kararsızlığını yaşıyorum sanırım.
cıcosum uykularım bı hos bu gunlerde bazen cok gelıyooooo bazen hıc uyuyamıyorum sebebını bılmıyorum...
ayyy yenı bebısler gelecek kusum bızım fasulyeler onların abılerı veya ablaları olacak ıns....
Gerçekten dogru semoşum..beterin beteri var.....hep hamile kalıp bebeğini kaybedenler söylerdi bu durum daha kötü diye önceleri anlayamazdım onları,derdimki ben daha hamile bile kalamıyorum, şimdi hamileyim ama dert düşünce korku bitmiyor allah korusun ya kaybedersem korkusu var..Her zaman halimize şükretmeliyiz...Bazen bazı durumları geç anlayabiliyoruz...Dua edelimki eşlerimiz anlayışlı...Benim tanıdığım 15 yıllık evli bir çift var..karı koca kendi hallerinde çalışıyorlar..Çocukalrı yok olmuyor...Kadın çok istiyor doktora gidiyor doktor sende sorun yok eşin gelsin diyor...Ve yıllardır eşi doktora gitmiyor...Maddi sıkıntıları var....Tedavi olamayız biz diyor erkek çünkü hanımı çalışmazsa gerçekten zor duruma düşerler....:gitme:Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın...amin:Saruboceq:
günaydın kızlarrrrrr, hepinize neşeli bir gün diliyorum
Semra inş hayırlı haberlerini alırcız canım,
benimde 7. günün zaman geçmek bilmiyor , uyuyamıyorum uyusamda kötü kötü kabuslar görüyorum malesef kızlar.Hiçbirşey hissetmiyorum benya ne bi ağrı ne bi sancı sizce normalmi?
günaydın kızlarrrrrr, hepinize neşeli bir gün diliyorum
Semra inş hayırlı haberlerini alırcız canım,
benimde 7. günün zaman geçmek bilmiyor , uyuyamıyorum uyusamda kötü kötü kabuslar görüyorum malesef kızlar.Hiçbirşey hissetmiyorum benya ne bi ağrı ne bi sancı sizce normalmi?
cıcosum sureklı kılo kaybedıyorum...en sonunda cevız yutmus solucan gıbı gorunecegım sanırım....he he..
dr bunun benım yapım oldugunu soyledı daha oncekılerden bılıyooo durumu...ama uykularım gercekden kotu neyse ıns duzene gırer tatlım...
KIZLAR BENİM BUGÜN 10 .gün 8.güne kadar hem ıslaklık hemde krap oluyodu dün ve bugün bişey yok.kaygılandım da aslında.
cıcosum yıyorum aksamları cevızı cok sevıyorum ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?