Merhabalar, adacan beni listeden çıkarmışsın
durumum hakkında bilgi vermiştim ama sen görmedin galiba
ben beklemedeyim. bizde okullar açıldıktan sonra yoğun oluyo şöyle bir bakıp çıkıyorum.
yazmasamda dualarım hep sizinle ben florence nightingalede devam edeceğim ama ayı belli değil kasım belki olabilir..
masallah derya hanım...8 haftalık mı oldunuz....
gunde bı tane ıkı tane atıyorum agzıma...meyve cok yıyorum mesala armuta takdım bu ara...
teşekkür ederim amin inşallahKotyo tatlım yeni hastane sana uğur getirir inşallah.........Sende kasımcı olacaksın desene hadi bakalım......opuyorumnanaktan
günaydın yol kankilerim..
schatcan hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım. senden haber almak çok mutlu etti. tedavin inşallah hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, bizi habersiz bırakmamaya çalış.
esracım sen de başlıyorsun, lütfen bu heyecanını ve umutlu halini hiç bırakma. ben hepinizden çok umutluyum :)
tamam kızlar sizleri de ekledim ama listeye adını yazdırıp sonra kaçmak yok, bizi her aşamadan bilgilendirmek için söz vereceksiniz :)))) biz burda birbirimize gönülden bağlıyız, birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz ve herşeyi beraberce öğreniyoruz. liste falan bahane, önemli olan paylaşmak tamam mı :)))))
Kızlar bu gün akşam son iğnelerim sonraa cmt yumurta toplamaaa pzt-çarş.arası da Transferzemuszemusdoktorum ilk üç günde tutunur çocuk sonrasında yatman gereksiz dedi:)ama ben gen yatarım yaffopuyorumnanaktan
HERKESİİİ ÇOOOK KUCAKLIYORUM BURDAN NE KADARRR MOTİVASYON O KADAR BEBEKKKK:d
ay bugün çatlatma iğneni olacaksın demek ki tatlım cts toplanacağına göre. benim de öyle olmuştu, ne güzel günlerdi :))))))))
hayırlı olmasını diliyorum. tahminen kaç yumurta toplanırmış doktorun birşey söyledi mi canım. benimki girerken 8-10 arası demişti 11 toplamıştı ama 2 si küçükmüş 9'una dölleme işlemi yapıldı. bakalım sana nasıl olacak :)))))))
sağol şekercim teşekkür ederim....Yarın itibariyle 9.haftadan gün alıcaz...Hepimizinkini nazarladan korusun alalh.:nazar:
MaşallaaahhhhhzemuszemusAllah nazarlardan saklasın işalllaaaaaah:)kendinise çok çok ii bakın herşey bebişlerimiss içinnnopuyorumnanaktan
Kızlar bu gün akşam son iğnelerim sonraa cmt yumurta toplamaaa pzt-çarş.arası da Transferzemuszemusdoktorum ilk üç günde tutunur çocuk sonrasında yatman gereksiz dedi:)ama ben gen yatarım yaffopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?