Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

tamam canım bekleme listesine alırım seni. florence a istanbul cerrahi hastanesinin ekibi gelmiş. ekibin başındaki bülent bey çapanın prof. uymuş sanıyorum. herhalde onlarla devam edeceksin değil mi?

Kotyo tatlım yeni hastane sana uğur getirir inşallah.........Sende kasımcı olacaksın desene hadi bakalım......opuyorumnanaktan

Kotyo tatlım yeni hastane sana uğur getirir inşallah.........Sende kasımcı olacaksın desene hadi bakalım......opuyorumnanaktan
teşekkür ederim amin inşallah
adacan benim dr hasan bey cerrahiden hepberaber oraya trasfer olduk inşallah kasım gibi transferim gerçekleşir dondurulmuşlarım beni bekliyor

ay ınş adacıgım dun hemsırede dedi rahatsın dıe
ınş bole gıder
hayırlısını ıstedıgım ıcın panık yapmamay calısıorum
hersey olacagına varır sonucta

paylaşmazzmıyıımmmzemuszemuszemuszemussıkılacaksınız bendeeennnhihoyyyt

Kızlar bu gün akşam son iğnelerim sonraa cmt yumurta toplamaaa pzt-çarş.arası da Transferzemuszemusdoktorum ilk üç günde tutunur çocuk sonrasında yatman gereksiz dedi:)ama ben gen yatarım yaffopuyorumnanaktan

HERKESİİİ ÇOOOK KUCAKLIYORUM BURDAN NE KADARRR MOTİVASYON O KADAR BEBEKKKK:d

ay bugün çatlatma iğneni olacaksın demek ki tatlım cts toplanacağına göre. benim de öyle olmuştu, ne güzel günlerdi :))))))))

hayırlı olmasını diliyorum. tahminen kaç yumurta toplanırmış doktorun birşey söyledi mi canım. benimki girerken 8-10 arası demişti 11 toplamıştı ama 2 si küçükmüş 9'una dölleme işlemi yapıldı. bakalım sana nasıl olacak :)))))))

Saoll canımmmmsağ da5 sol da 5 göünüyorr dediiopuyorumnanaktanama net sayı toplamadan sonra dediiiiama dün geceden beri kasıklarımda baskı varsositosositonormal mi ki acepohaoldumsmile

sağol şekercim teşekkür ederim....Yarın itibariyle 9.haftadan gün alıcaz...Hepimizinkini nazarladan korusun alalh.:nazar:

MaşallaaahhhhhzemuszemusAllah nazarlardan saklasın işalllaaaaaah:)kendinise çok çok ii bakın herşey bebişlerimiss içinnnopuyorumnanaktan

Kızlar deli olacam bu doğum kontrol hapı bittikten kaç gün sonra adet olunuyor.Bugün 4. gün olmadım biran önce tedaviye başlancakmı başlamayacakmı bilmek istiyorum.En sonunda adet olmadan gidecem doktora

ekincim yanlış hatırlamıyorsam ben hap bittikten 5 gün sonra regl olmuştum, panik yapma hap bittikten 1 hafta sonrasına kadar vaktin var.

MaşallaaahhhhhzemuszemusAllah nazarlardan saklasın işalllaaaaaah:)kendinise çok çok ii bakın herşey bebişlerimiss içinnnopuyorumnanaktan

Derincim çok teşekkür ederim darısı başına inşallah sanada maşallah yüzüp yüzüp sonuna gelmişsin tedavinin...İnşallah bol bol yumoşların olur emi...1 tane saglıklı yumoş olsa yeter tatlım....zemuszemus Yumoşların iğne ile büyütüldüğü için o baskılar normal canım....

inş hayırlı geçer herşey istedigin gibi olurgüzel haberleri bizlere verirsin canım arkadaşım

kızlar birazdan evden çıkıyorum önce doktoruma sonrada hastaneye gidicem. Bugün artık herşey bitiyor. Bu sıkıntlı bekleyişten kurtuluyorum. İnşallah bir sorun olmadan kürtaj olur evime gelirim. Şimdilik çok rahatım tek sorunum hemen zaman geçsin çünkü beyimi resetlemek istiyorum ve herşeyi unutmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…