Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım benim, üzülme desek de, deseler de boş boş.bu süreci atlatmak zorundasın.merak etme üzülüp yıkılıyosun 1- 2 aya kalmaz tekrar ümitleri yeşertiyosun.umarım bidaki severe arkadaşım.

canım benim bugün aklım hep sendeydi ama birşey yazmaya elim gitmedi... inşallah operasyon çok kolay ve sorunsuz geçer.. ruhundaki izleri beraberce geçiririz, şimdi fiziksel bir iz kalmadan geçip gitmesi için dua ediyoruz sana. sağlıkla dön godescim. Allah yardımcın olsun.

Allaha emane ol arkadaşım inş herşey yolunda gider Rabbim yar ve yardımcın olsun

Godescim canım allah yardımcın olsun...İçimiz buruk herşey dileğin gibi olur...İnşallah seni burdan güle oynaya doguma yollayacağız canım.Bizi habersiz bırakma..Dikkat et kendine....opuyorumnanaktan

Godescim Allah yardimcin olsun tatlim.. Soyleyecek soz bulamiyorum.. Allah sabrini veriyor...

İstanbulda Ivı tüp bebek merkezinde kendisi bende adet olmayı bekliyorum tekrar gideceğim

tesekkur ederim ekincim.. simdiden hayirli ugurlu gecsin tedavin...

adajanim nasilsin? asu dan haber var mi? simdi miniklerine doyamiyordur.. nekadar guzel.. Allah anali babali buyutsun..

cicos ve ozum.. ikinizde iki canlsiniz yemeklerinizi yiyin bakim :) kendiniz icin olmasada bebecikleriniz icin :) gerci soylemesi kolay icinizde siz yasiyorsunuz istah olayini.. siz iyi olunda bebeciklerinizde iyi olur... kojaman optum dordunuzude :)

suziskom yarina ertelendi randevu. dr. nin cok transferi varmis bugun. keske o transfer edileceklerin arasinda bende olsam offf offf...

neyse uzuntu yok...

semramus insallah Allahim insallah guzel haberlerle donersin hayatim.. hamile kalanlara diyorum ki ben..en azindan o kurtuldu diyorum... insallah sende hamilesindir tatlim.. bunu cani gonulden diliyorum...

allh yar vede yardımcın olsun
ınş melegın son bır mucıze yaparda senden ayrılmaz
canım arkadasım.......

gordum adacıgım sımdı esracık yazmıssın :)
allh ıyılıgını versın senın.......

senıde ekım ayındaymıssın
basladınmı adacıgım....

ayrıca asumanın oglu olmaayckmıydı ıkı tane
dılan yazıor :?

Saol canııımm:)İyi dileklerin içiinnBaskılarla yaşamya alıştımm:kedi:

arkadaslar yumoslarım toplandı bugun dedıgınız gıbı cok zor dgılmıs ama bas donmesı var bırde oturup kalkamıyorum. cok batıyo kasıklarım bu normalmı? sızlerden kac tane yumurta topladılar? benım sayım bıraz fazla geldı bana uzuldum bosa gıdecek onca yumurtam dıye

elifciimmm hadi hayırlısııı:)))))kaç yumurta toplandı canım???benimde cmt yumurta toplama işlemi olceekkaydirigubbakcemile2Hadi Allahhh tamamına erdirsinnnnnn İşallahhhhopuyorumnanaktan

kızlar ben geldim. Bomba gibiyim desem inanırmısınız. Kuş gibi hissediyorum kendimi. Çok şükür bunuda atlattım. Doktorumu çok seviyorum bana çok cesaret verdi. Anestezi verilirken biraz gözlerim doldu yanıma geldi başımı okşadı. O kadar iyi geldiki varlığını hissetmek. Şimdi çok iyiyim hiç ağrımda yok. Tabi kanamam var ama oda rahatsız edici değil.
kendime bembeyaz yeni sayfa açtım. geçmişide bu saatten sonra unuttum gitti.
hepinizi seviyorum. destekleriniz için çok teşekkürler.

cok sevndım bu kaadr umutlu olusuna
gecmıse bakıp kalırsan araba carparmıs dun bır doktor öle söledı psıkolog:)
dogruda söledı yani
rabbım hayırlısını versın
ondan gelen herseye razıyız......
bızde senı cok sevıoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:1hug:

hadı hayırlı olsun kac yumurtan toplandı

Çok sağol canım benim. hayırlısı buymuş demekki bende bir sürü şey gördüm geçirdim ve tecrübe kazandım. Bu şekilde olgunlaşıyoruz işte.
Ama şuan çok iyiyim. :)))
Çok rahatladım. Ohhh beeeeeeeeeeeee.

:)))))))))))))))))))999
aferın sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…