semoş sen ne zaman yaptıracaksın testini, yarın sabah mı?
kızlar birazdan evden çıkıyorum önce doktoruma sonrada hastaneye gidicem. Bugün artık herşey bitiyor. Bu sıkıntlı bekleyişten kurtuluyorum. İnşallah bir sorun olmadan kürtaj olur evime gelirim. Şimdilik çok rahatım tek sorunum hemen zaman geçsin çünkü beyimi resetlemek istiyorum ve herşeyi unutmak istiyorum
kızlar birazdan evden çıkıyorum önce doktoruma sonrada hastaneye gidicem. Bugün artık herşey bitiyor. Bu sıkıntlı bekleyişten kurtuluyorum. İnşallah bir sorun olmadan kürtaj olur evime gelirim. Şimdilik çok rahatım tek sorunum hemen zaman geçsin çünkü beyimi resetlemek istiyorum ve herşeyi unutmak istiyorum
yes canım yes.sabah veririm 12 ye kalmaz belli olur sanırım.off offf.
yes canım yes.sabah veririm 12 ye kalmaz belli olur sanırım.off offf.
İstanbulda Ivı tüp bebek merkezinde kendisi bende adet olmayı bekliyorum tekrar gideceğim
Derincim çok teşekkür ederim darısı başına inşallah sanada maşallah yüzüp yüzüp sonuna gelmişsin tedavinin...İnşallah bol bol yumoşların olur emi...1 tane saglıklı yumoş olsa yeter tatlım....zemuszemus Yumoşların iğne ile büyütüldüğü için o baskılar normal canım....
arkadaslar yumoslarım toplandı bugun dedıgınız gıbı cok zor dgılmıs ama bas donmesı var bırde oturup kalkamıyorum. cok batıyo kasıklarım bu normalmı? sızlerden kac tane yumurta topladılar? benım sayım bıraz fazla geldı bana uzuldum bosa gıdecek onca yumurtam dıye
kızlar ben geldim. Bomba gibiyim desem inanırmısınız. Kuş gibi hissediyorum kendimi. Çok şükür bunuda atlattım. Doktorumu çok seviyorum bana çok cesaret verdi. Anestezi verilirken biraz gözlerim doldu yanıma geldi başımı okşadı. O kadar iyi geldiki varlığını hissetmek. Şimdi çok iyiyim hiç ağrımda yok. Tabi kanamam var ama oda rahatsız edici değil.
kendime bembeyaz yeni sayfa açtım. geçmişide bu saatten sonra unuttum gitti.
hepinizi seviyorum. destekleriniz için çok teşekkürler.
arkadaslar yumoslarım toplandı bugun dedıgınız gıbı cok zor dgılmıs ama bas donmesı var bırde oturup kalkamıyorum. cok batıyo kasıklarım bu normalmı? sızlerden kac tane yumurta topladılar? benım sayım bıraz fazla geldı bana uzuldum bosa gıdecek onca yumurtam dıye
cok sevndım bu kaadr umutlu olusuna
gecmıse bakıp kalırsan araba carparmıs dun bır doktor öle söledı psıkolog:)
dogruda söledı yani
rabbım hayırlısını versın
ondan gelen herseye razıyız......
bızde senı cok sevıoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:1hug:
Çok sağol canım benim. hayırlısı buymuş demekki bende bir sürü şey gördüm geçirdim ve tecrübe kazandım. Bu şekilde olgunlaşıyoruz işte.
Ama şuan çok iyiyim. :)))
Çok rahatladım. Ohhh beeeeeeeeeeeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?