Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Canım hadi geçmiş olsun. kasıklarında çok az ağrı olması normal. İnşallah kaliteli embrioların olur ve anneceğine sıkı sıkı tutunur.Canım, benim 16 tane toplanmıştı. Boşa gidecek diye düşünme hiç. ne güzel fazla olsun dondurulmuşunda olur işte.
Hakkında hayırlısı olsun canım.

yat dınlen genede sen

yerımı bılmıorum ama bişi soracam

2. bır tedavıye baslayacakmısın hemen

yok ben iyiyim yatmak istemiyom kocamda başımda yat yat diyip duruyor. :))))
Canım 2. tüp bebek tedavisine ben başlamak istiyorum ama doktorum hiç bir sorunun yok o yüzden normal dene birkaç ay dedi. Kafam şuan karışık beli bir kaç ay kendimiz deneriz. Digital ovulasyon takip cihazı alıcam. Birazda öyle deniyim bakim. Doktorum taktik verecekmiş bakalım :)))))

godescıgım sen suan ıstedıgın kadar ıyıyım desende bunun psıkolojısını atmak kolay deıl sende bende bılıoruz
tam olarak kendını hazırla bıraz zamana bırak
madem sorununuz yok
normal dene
ınş olacaktırrrrrrrr

canım arkadaşım çok çpk geçmiş olsun Rabbim bidaha bunları yaşatmasın inş evet yeni sayfaların hep mutluluk güzelliklerle dolu olur inşallah ama yat dinlen kendini yorma fazla sakın öpüyorum caım seni dikkat et kendineeee

valla iyiyim yaaa.tabiki yaşadıklarım üzücü olaylar ama ben çok cabuk atlatırım.
Zaten tüp bebeğide zorla yaptırdım ben doktorum sürekli iyi düşünün sorunuz yok diyip 2 kere geri gönderdi. Ama çok ısrar edince yaptı. O yüzden birkaç ayda kendim deniyeceğim .

pekı canımmmm
gusel gunler beklıor bızı hepımızzzzzzzzzziiiiiiiiiii

Canım geçmiş olsun..Bende kürtaj olalı 1 ay oldu. Daha adet bile göremedim..Hemen dondurulmuş tedavisi görmek istemiyorum En azından 2 ay tanıyorum kendime..Şu dijital alet nasıl bişey anlatabilir misin??

Canım hakkında hayırlısı olsun.... İnşallah bir dahaki sefere böyle acılar yaşamadan bebişine kavuşacaksın....

godes canım cok gecmıs olsun....rabbım bundan sonra daha guzel seyler yasatsın ıns....
kendıne dıkkat et bu ara....
rabbım herseyı gonlune gore versın.....

Kızlar geçmişi okumadım ama desteklerinizle yanımda olduğunuzu biliyorum...

Bu 3 gün benim için kabus gibi geçti... Ağlamaktan gözlerim şişti... Şu anda yazarken hala gözlerimde kurumayan birkaç damla yaş da akıyor.....

Artık bebek benim için hayalden de öteye geçti.... Ben bu sayfayı artık kapatmak istiyorum... Rabbim bize bu bebeği nasip etmediyse ben de fazla zorlamamaya karar verdim.... Bu şu anki öfke veya kırgınlıkla anlık verilen bir karar değil.... Daha bu sonucu almadan negatif olursa devam etmeme kararı almıştım zaten.... Eşim yine de tekrar başlama planları yapıyor ama ben artık yoruldum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum....

Tedavi yüzünden hayatta o kadar çok şeyi erteledim ki....Bütün planlarımız tedavimiz üzerineydi.... Kendimden vazgeçtim bu iş için... Kendimi tanıyamazdan oldum... Nelerden hoşlanırım, nelere gülerim,nelere ağlarım vs. vs. vs. hepsini unutmuşum.... Ama bundan sonra artık kendi hayatımı yaşamaya karar verdim...

kendime gelmek için biraz zamana ihtiyacım var o zaman tekrar sizlerin yanınızda olacağım.... Hepinizi seviyorum ve öpüyorum.....

betusum canım arkadasım....
hayat senın karar senın...haklısın gercekden yıprandın...bazen hepımıze cok agır gelıyooo...
omuzumuzdakı yukler...
herzaman hakkımızda hayırlısı neyse o olsun dıyoruz....
ben senın bıgun cok ıyı anne olacagına ınanıyorum....
umudunu hayallerını hıc kaybetme tatlım hep onların pesınden kosmuyomuz zaten...
dallarımızı ayaz sallasada...bahar mutlaka ugrayacak hıc unutma...
senı cok ama cok sevıyorum...

Ben gerçekten çok yıprandım yediğim her darbe benden çok şey alıp götürüyor ben gerçektenkararlıyım şu an tek sorunum ferhatı buna ikna edebilmek... Benim yeniden başlamaya hiç gücüm yok... Bunları da şu anki yaşadığım hayal kırıklığından yazmıyorum.... Böyle olmasını istiyorum artık

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı neyse o olsun betusum...kendını nasıl ıyı nasıl mutlu hıssedeceksen oyle olsun tatlım....
ıse baslıyosun yarın sevındım canım hem kafanda dagılır...bana calısmak hep ıyı gelmıstır....

Umarım öyle olur evden dışarı bile çıkmak istemiyorum ama bir yandan da ne kadar çabuk bu kafadan sıyrılırsam o kadar iyi olur diye düşünüyorum.. Her şeyi zamana bıraktım gelecek önüme daha neler sunacak bilmiyorum......

Ben yatıyorum artık tatlım inşallah sen de yarın güzel haberlerle dön....

sagol betusum allah razı olsun ıns....yazarım yarın gercı 18:00 verdıler ama...aksam donunce yazarım tatlım allah rahatlık versın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…