:)))))))))))))))))))999
aferın sana
opuyorumnanaktan
arkadaslar yumoslarım toplandı bugun dedıgınız gıbı cok zor dgılmıs ama bas donmesı var bırde oturup kalkamıyorum. cok batıyo kasıklarım bu normalmı? sızlerden kac tane yumurta topladılar? benım sayım bıraz fazla geldı bana uzuldum bosa gıdecek onca yumurtam dıye
yat dınlen genede sen
yerımı bılmıorum ama bişi soracam
2. bır tedavıye baslayacakmısın hemen
kızlar ben geldim. Bomba gibiyim desem inanırmısınız. Kuş gibi hissediyorum kendimi. Çok şükür bunuda atlattım. Doktorumu çok seviyorum bana çok cesaret verdi. Anestezi verilirken biraz gözlerim doldu yanıma geldi başımı okşadı. O kadar iyi geldiki varlığını hissetmek. Şimdi çok iyiyim hiç ağrımda yok. Tabi kanamam var ama oda rahatsız edici değil.
kendime bembeyaz yeni sayfa açtım. geçmişide bu saatten sonra unuttum gitti.
hepinizi seviyorum. destekleriniz için çok teşekkürler.
godescıgım sen suan ıstedıgın kadar ıyıyım desende bunun psıkolojısını atmak kolay deıl sende bende bılıoruz
tam olarak kendını hazırla bıraz zamana bırak
madem sorununuz yok
normal dene
ınş olacaktırrrrrrrr
valla iyiyim yaaa.tabiki yaşadıklarım üzücü olaylar ama ben çok cabuk atlatırım.
Zaten tüp bebeğide zorla yaptırdım ben doktorum sürekli iyi düşünün sorunuz yok diyip 2 kere geri gönderdi. Ama çok ısrar edince yaptı. O yüzden birkaç ayda kendim deniyeceğim .
yok ben iyiyim yatmak istemiyom kocamda başımda yat yat diyip duruyor. :))))
Canım 2. tüp bebek tedavisine ben başlamak istiyorum ama doktorum hiç bir sorunun yok o yüzden normal dene birkaç ay dedi. Kafam şuan karışık beli bir kaç ay kendimiz deneriz. Digital ovulasyon takip cihazı alıcam. Birazda öyle deniyim bakim. Doktorum taktik verecekmiş bakalım :)))))
kızlar ben geldim. Bomba gibiyim desem inanırmısınız. Kuş gibi hissediyorum kendimi. Çok şükür bunuda atlattım. Doktorumu çok seviyorum bana çok cesaret verdi. Anestezi verilirken biraz gözlerim doldu yanıma geldi başımı okşadı. O kadar iyi geldiki varlığını hissetmek. Şimdi çok iyiyim hiç ağrımda yok. Tabi kanamam var ama oda rahatsız edici değil.
kendime bembeyaz yeni sayfa açtım. geçmişide bu saatten sonra unuttum gitti.
hepinizi seviyorum. destekleriniz için çok teşekkürler.
betusum canım arkadasım....
hayat senın karar senın...haklısın gercekden yıprandın...bazen hepımıze cok agır gelıyooo...
omuzumuzdakı yukler...
herzaman hakkımızda hayırlısı neyse o olsun dıyoruz....
ben senın bıgun cok ıyı anne olacagına ınanıyorum....
umudunu hayallerını hıc kaybetme tatlım hep onların pesınden kosmuyomuz zaten...
dallarımızı ayaz sallasada...bahar mutlaka ugrayacak hıc unutma...
senı cok ama cok sevıyorum...
hakkında hayırlısı neyse o olsun betusum...kendını nasıl ıyı nasıl mutlu hıssedeceksen oyle olsun tatlım....
ıse baslıyosun yarın sevındım canım hem kafanda dagılır...bana calısmak hep ıyı gelmıstır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?