Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

siteye yeni üye oldum tedavi süreci için bi kaç yerle görüşme yapmayı düşünüyorum acaba tavsıye edebilceginiz bi yer war mı??

ayyyyy canım benim çok tatlı bunlar yaaaa , allahım hep birlikte uzun sağlıklı ömürler versin size maşallah

Bebişler süperr bi tanesi annecinin göğsüne yatmış uyuyooo yoruldu tabi yavrum uzun yoldan geldi:teytey:
Biride annecine hayran hayran bakıp konuşuyo sankiii:teytey:

canımmmmm umudunu kaybetme lütfen işine gücüne dön bisüre düşünme hiçbirşey .Daha sonra ver kesin kararını. İnşallah bizlerede güzel günler gelecek canım rabbimde bizi bununla sınıyor malesef.
canım benim ne söylesem boş biliyorum ama lütfen kendini bırakma

canım hayırlı olsun , batmalar normal bendede ilk 3 gün olmuştu. Benimde 14 toplandı, boşa gitmez inş. hepsi kaliteli döllenirde dondurulur alkisalkisalkis

günaydın yol kankilerim, hepimize hayırlı cumalar olsun...

godescim geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, tekrarını yaşatmasın. tertemiz bir sayfa açıyorum demişsin, inşallah o sayfanın arkasında gelen sayfalarda bebeğin de seninle birlikte olur. vücudun artık hamileliği tanıyor ve bu senin şansını arttırıyor ben böyle düşünüyorum. tüp bebek için biraz ara verip doğal yoldan deneyecekmişsiniz, bu süreçte de seni aramızda görmekten mutluluk duyacağız biliyorsun :)

imocum, ben iyiyim tatlım, umarım sen de iyisindir. doktorunla görüşmedin henüz değil mi, inşallah görüştükten sonra Türkiye'de yaptırmak istersen, istanbulda birkaç merkezi araştırırız senin için.

betüşüm canım arkadaşım, zor, eminim hayal edebildiğimden daha zor.. inançlı bir insan olduğunu biliyorum, isyan etmeyeceğinden de eminim. biraz zaman geçtikten sonra yaralarının kabuk tutacağını biliyorum. bu süre içerisinde kendini vakit ayır, neler yapmaktan hoşlanırdım unuttum demişsin, onları hatırlamak için bir şans ver kendine, hatta hatırladıklarına yenilerini ekle.. kocanla mutlusunuz çok şükür, sağlıklısınız birbirinizi seviyorsunuz. birbirinize destek olun, bu süreci beraberce atlatacaksınız. ben nedense herşeyden vazgeçtiğin, kendini hayatın akışına bıraktığın anda meleğin kendiliğinden gelecek ve seni çok şaşırtacak... inşallah Rabbim temiz kalbine göre versin. biz ne zaman istersen burdayız..

asucuuum canım benim. verdiğin linki ben açamadım ama eminim sen ve minnoşların dünya tatlısısınızdır. Dilan ve Derman la birlikte, sağlıklı, mutlu, huzurlu, upuzun bir ömür diliyorum sana ve eşine. Dilan ve Derman bizim uğurumuz olacak inşallah :)

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün semoş test yaptıracaktı. inşallah çok güzel bir haber alırız ondan bu mubarek cuma gününde. bir de öz minnoşun bukbuklarını duyacak, ayy çok şahane. inşallah 2 tane çoook güzel haber alırız :))))))))

elifciimmm hadi hayırlısııı:)))))kaç yumurta toplandı canım???benimde cmt yumurta toplama işlemi olceekkaydirigubbakcemile2Hadi Allahhh tamamına erdirsinnnnnn İşallahhhhopuyorumnanaktan

saol canım 15 tane toplandı tabı hepsı kalıtelımı bılemıyorum. bugun haber gelıcek dollenme olup olmadıgı ıle ılgılı.
ınsallah senınde kolay gecer ve guzel yumurtaların olur

Betycim senin bu negatif sonucun hepimizi etkiledi gerçekten...Ne diyeceğimi bilemiyorum..Hakkında hayırlısı ne ise o olsun...Hayatınız ile ilgili en dogru kararı vermişsindir...İnşallah...Yaşadığın nefes aldığın sürece içinde hep bir umut olmalı tatlım....Ne mucizeler duyduk desem sana şimdi boş gelebilir ama gerçekten hiç beklemeden bu konuyu hayatından senin gibi silen komşum şuan 1 erkek 1 kız çocuk annesi.....(Yıllarca görülen tedavilermi,hamile kalıp yaptıgı düşüklermi birsürü çekmiş oda )) Rabbim yüzünü güldürdü....Kısmet canım...Seni seviyoruz....Biran önce toparlanabilmen için dualarımzı seninle tatlım...opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun , batmalar normal bendede ilk 3 gün olmuştu. Benimde 14 toplandı, boşa gitmez inş. hepsi kaliteli döllenirde dondurulur alkisalkisalkis

saol canım ben hep 7 8 diye bılıyodum 15 ı duyunca sok oldum demek herkesın aynısymıs. doru dıyosun onemlı olan guzel embryolar o da olur ınsallah..

Canım geçmiş olsun...Bebişine kavuşmana az kaldı tatlım...Son 1 adım hadi bakalım..Oturup kalkarken yaşadıkalrın normal canım....25 tane yumoşu toplanan arkadaşlar var canım çok şükür sorun yok...

Godescim çok geçmiş olsun..Canım benim bu yaşadığın çok zor..Kendini rahat hissetmene sevindim...Bundan sonra herşey güzel olucak....Bol bol dinlen canım....Bir süre bu konuyu düşünme tatlım...Kendine iyi bak..opuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan

asucum

canım ya masallah ne kadar guzel seyler onlar oyle Rabbım esırgesın.
hayırlı ugurlu olsun canım evlatların.
gercekten cok duygulandım. saglık sıhhat uzun omur versın Allah.

Bugün 01 ekim ay ekimcilerin yola çıkma vakti geldi opuyorumnanaktan Rabbim gönlünüze göre versin amin

cok saol canım benım
bende ne kadar bırseyler yazamasamda sızlerın yazdıklarını okuyorum. hepınız ıcın dua edıyorum.
bır seye ne kadar cok emek verırısen sonu o kadar guzel oluyor. emının Rabbım senı de sonunda en guzel seklıyle odullendırecek ..

Semoşcumda bugün kan verecekti...İnşallah mübarek cuma günü güzel haberlerle gelri kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…