Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Asucum denedim denedim açılmıyor...Saglık olsun be tatlım...Sen meleklerine kavuşmuşsun ya geri boş..Hepinzi saglıklıymışsınız çok sevindim canım...Artık evlatlarını doya doya koklarsın bitanem..Bizim içinde koklamayı unutma tamam mı görüşürüz...

Bugün 01 ekim ay ekimcilerin yola çıkma vakti geldi opuyorumnanaktan Rabbim gönlünüze göre versin amin

ekim ayı hepimize mutluluklar getirsin inşallahopuyorumnanaktan

amiiiin kızlar inşallah.

bu arada cicoşum benim transfer herhalde kasım da olacak gibi geliyor bana. herşey yolunda gitse ve ben hemen regl olsam bile adetin 21. gününde ilaçlara başlanıyormuş :)

amiiiin kızlar inşallah.

bu arada cicoşum benim transfer herhalde kasım da olacak gibi geliyor bana. herşey yolunda gitse ve ben hemen regl olsam bile adetin 21. gününde ilaçlara başlanıyormuş :)

Adacanım sen böyle tarih uzattıkça ben kırılıyorum, biliyorum senin elinde olan bişey değil...Sanki ben yaşıyorum senin bu yaşadıklarını ya eylüldü-ekimdi derken kasım oluyor..Ben senin biran önce tedaviye başlamanı bekliyroum yaaaaaa:kedi:Napalım Olsun güzel iyi olsunda yeterki, varsın kasımda olsun sorun degil ama tedavi olacagı zamanı vakti bile beklemek kolay değil....Seninde tedavin şıkır şıkır sorunsuz devam eder tatlım.....Burda çılgınlar gibi bangır bangır haykırırsın...Çok heveslendim heeeeeee.....Bizim fasulyeler yanlzı kaldı ya....Sizlerdende mercimek bekliyoruz bitanem...kaydirigubbakcemile5 anlaştık...İnşallah sonu güzel olur bitanem..Bu beklediğine deger inşallah.napalımgeç olsunda güç olmasın tatlım...

Amin inşallah kızlar herşey güzelolur inşallah gözyalarımız sevinç gözyaşları olsun artık.....

Hulapcum seninde az kaldı tatlım..Bugun 8 gün demi :)))

günaydın kızlar ekim ayına girdik Ekim ayında tedaviye başlayan arkadaşlarım inş hayırlı haberler verirler bizee yolun açık olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Amin inşallah kızlar herşey güzelolur inşallah gözyalarımız sevinç gözyaşları olsun artık.....

Hulapcum seninde az kaldı tatlım..Bugun 8 gün demi :)))

evet canım 8 bugün resmen gün sayıyorum, ama azmettim tam günüde yapıcam testi tabi çatlamassam meraktan

evet canım 8 bugün resmen gün sayıyorum, ama azmettim tam günüde yapıcam testi tabi çatlamassam meraktan

Bende son güne test dahi yapmadım...O günkü yaşadığın heyecanı hayatın boyunca unutamazsın gerçekten bir anı olarak kalıyor..hasteneye her adım attığımzı eşimle o günkü halimiz geliyor aklımıza birbirimize bakıyoruz...kaydirigubbakcemile3

canım benim, güzel yürekli arkadaşım. sen de neredeyse benim kadar heveslisin biliyorum Allah razı olsun senden canım.. benim şanssızlığım regl düzenimin bozulması oldu. doktorum kimyasaldan sonra 2 adet geçsin 2. adetle başlarız demişti. işte ben de o 2. adetin gelmesini bekliyorum. bu defa geçen seferki kadar gecikmesini beklemeden doktora gidiyorum yarın inşallah. herşey yolundadır umarım, bakalım inşallah bu sene bitmeden ben de hamişler kervanına katılabilirim :) 31 ekim benim, 7 kasım eşimin d.günü, kısmet olursa bebişimiz güzel bir sürpriz yapar bize inşallah :)))))))

hulacım az kaldı inşallah. var mı hissettiğin birşeyler bakalım?

ahhh adacım sorma neler hissediyorum neler . sonunda negatifi bile görecek olsam en azından 12gün onları hissedebilmek bile çok güzelll.
Fiziki olarak hiçbirşey hissetmiyorum malesef ama aklımdan binbir türlü şey geçiyor. Tadını çıkarmaya çalışıyorum bu günlerin ve acayip bir şekilde hem zaman geçsin hemde dursun istiyorum.karışık duygular içindeyim anlayacağın.İyiki sizler varsınızz

kzılar acabıldınızmı ben cok denedım acılmıor cok uzuldum

canım video youtube tan yüklenmiş türkiyede yasak olduğu için birçok bilgisayarda açılmaz ancak açılması için bilgisayara baz programlar yüklemek gerek . Ben açtım. Mükemmel bebişler görmen lazım , allah onları ve annneleri nazarlardan korusun maşallah

umarım güzel bir anı olarak hatırlarım canım. Ama negt olsa dahi üzülmek yok bebişime giden yola devam :ecrin_bebek:

Canım arkadaşım benim sen bizim iyi ve kötü günümüzde hep yanımızda oldun......
Seninde bu heyecanların içine grmeni artık sabırzsızlıkal bekliyroum..Reglinede kızıyorum bu kadar bizi beklettiği için cadı o reglın cadı..kaydirigubbakcemile3Ay ne güzel tatlım eşinin dogum günü senin dogum günün inşallah bebişiniz sizinle olur canı gönülden diliyorum inan buna..herşey gönlünce olsun...:Saruboceq:

umarım güzel bir anı olarak hatırlarım canım. Ama negt olsa dahi üzülmek yok bebişime giden yola devam :ecrin_bebek:

Canım Hulacım üzülmek tabikide yok hemen ayaga kalkıp yola devam edeceksin tabi ama bak görürsün inşallah 2.ci yola gerek kalmayacak......Sende hamişller kervanına katılacaksın inşallah...Olumlu yada olumsuz o 12.günü yaşayıp test yaptırmak herkese nasip olmaz bizler ayrıcalıklıyız canımcım...Test gününkü heyecanı süper yaaaaa yaşamaya deger...kaydirigubbakcemile3

Canım geçmiş olsun..Bende kürtaj olalı 1 ay oldu. Daha adet bile göremedim..Hemen dondurulmuş tedavisi görmek istemiyorum En azından 2 ay tanıyorum kendime..Şu dijital alet nasıl bişey anlatabilir misin??
Çok sağol canım. Clearblue digital ovulasyon cihazı var yumurtlama zamanını gösteriyor. Bunun gibi bir sürü testler var fakat onların iyi olanları zaten pahalı ucuz olanlarına ben güvenmiyorum. O yüzden bir kereye mahsus bu cihazı alıcam. Onunla yumurtlama takibi yapıcam sonrada çatlatıcı iğne olup ona göre eşimle birlikte olucam. Doktorum bunu tavsiye etti. Başka tavsiyeleride olacakmış fakat benim önümde 1 ayım daha var regli olmam için başka bişey söylemedi.

godes canım cok gecmıs olsun....rabbım bundan sonra daha guzel seyler yasatsın ıns....
kendıne dıkkat et bu ara....
rabbım herseyı gonlune gore versın.....
Amin inşallah canım ben inanıyorum bu yaşadıklarımın birde mükafatı olacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…