Canım arkadaşım benim sen bizim iyi ve kötü günümüzde hep yanımızda oldun......
Seninde bu heyecanların içine grmeni artık sabırzsızlıkal bekliyroum..Reglinede kızıyorum bu kadar bizi beklettiği için cadı o reglın cadı..kaydirigubbakcemile3Ay ne güzel tatlım eşinin dogum günü senin dogum günün inşallah bebişiniz sizinle olur canı gönülden diliyorum inan buna..herşey gönlünce olsun...:Saruboceq:
Canım Hulacım üzülmek tabikide yok hemen ayaga kalkıp yola devam edeceksin tabi ama bak görürsün inşallah 2.ci yola gerek kalmayacak......Sende hamişller kervanına katılacaksın inşallah...Olumlu yada olumsuz o 12.günü yaşayıp test yaptırmak herkese nasip olmaz bizler ayrıcalıklıyız canımcım...Test gününkü heyecanı süper yaaaaa yaşamaya deger...kaydirigubbakcemile3
Çok sağol canım. Clearblue digital ovulasyon cihazı var yumurtlama zamanını gösteriyor. Bunun gibi bir sürü testler var fakat onların iyi olanları zaten pahalı ucuz olanlarına ben güvenmiyorum. O yüzden bir kereye mahsus bu cihazı alıcam. Onunla yumurtlama takibi yapıcam sonrada çatlatıcı iğne olup ona göre eşimle birlikte olucam. Doktorum bunu tavsiye etti. Başka tavsiyeleride olacakmış fakat benim önümde 1 ayım daha var regli olmam için başka bişey söylemedi.
Amin inşallah canım ben inanıyorum bu yaşadıklarımın birde mükafatı olacaktır.
canım benim çok çok teşekkür ederim güzel dileklerine, amiiiiin. inşallah dediğin gibi olur, inşallah minnoşum artık gelir ve bize hayatımızın en büyük hediyesi olur cicoşuuuuum :)
canım clear blue yu ben de denemiştim. bir ayda içindeki tüm kartuşları kullanmamak için gittigidiyor sitesinden tanesi 1 tl olan ovulasyon testlerinden alıp adetim bittikten sonra onları yapmaya başlıyordum. sonra çizgiler koyulaşıp birbirine çok yakınlaştığında digital olanı yapıyordum. hatta bak çıkan sembolü göstereyim sana ekteki fotoğrafta. inşallah senin de böyle gülümser testin, ben o işareti görünce gebelik testinde pozitifmiş gibi mutlu oluyordum :)
Godes ccanım hayırlısı olsun..birde böyle dene bakalım...Bu daha zahmetsiz sanırım..
canım denemediğim bir bu kaldı bide bunu yapim bakim ne olacak :))))
sonund aadet oldum yarın 9:30 da randevum 10:00 da biri daha varmış burdan birimi
adacıgım basladınmı sen tedavıye
evet canım bende ondan alıcam netten fiyat araştırıyorum uygun nerden alırım diye. 413 tl ye buldum şimdilik ama. Sen tanesi 1 tl demişsin ben 20 tanesi paketi 98 tl diye buldum. Benimki niye öyle pahalı. Doktorum o gülen yüzü güldükten sonra ultrasonda bakıcak kaç mm olmuş yumurtalar sonrada çatlatma iğnesi yapacak.
sonund aadet oldum yarın 9:30 da randevum 10:00 da biri daha varmış burdan birimi
AdaEge canım senin dediğin başka galiba daha ince uzun bir cihaz sanırım şimdi netten baktım 120 tl gibi fiyatı. Kafam karıştı şimdi. DOktorum hansini dedi acaba.?
hayırlı olsunnnnn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?