Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım benim çok çok teşekkür ederim güzel dileklerine, amiiiiin. inşallah dediğin gibi olur, inşallah minnoşum artık gelir ve bize hayatımızın en büyük hediyesi olur cicoşuuuuum :)

canım clear blue yu ben de denemiştim. bir ayda içindeki tüm kartuşları kullanmamak için gittigidiyor sitesinden tanesi 1 tl olan ovulasyon testlerinden alıp adetim bittikten sonra onları yapmaya başlıyordum. sonra çizgiler koyulaşıp birbirine çok yakınlaştığında digital olanı yapıyordum. hatta bak çıkan sembolü göstereyim sana ekteki fotoğrafta. inşallah senin de böyle gülümser testin, ben o işareti görünce gebelik testinde pozitifmiş gibi mutlu oluyordum :)

Eklentiler

• $DSC00321.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 25
canım benim çok çok teşekkür ederim güzel dileklerine, amiiiiin. inşallah dediğin gibi olur, inşallah minnoşum artık gelir ve bize hayatımızın en büyük hediyesi olur cicoşuuuuum :)

:lepi:amin inşallah tatlım amin..........Rabbim güzel gönlüne göre versin....opuyorumnanaktan

Özcüm sen nerelerdesin kzı bugün uyuyormusun bakim..Sabahtan beri ses vermedin öglen oldu neredesin huuuuuuukaydirigubbakcemile gelsene yavvv

kızlar ordakı vıdeodan resımlerı nı cekıp bıze koysanız olmazmı
merak edıoruzzzzzzzzz

evet canım bende ondan alıcam netten fiyat araştırıyorum uygun nerden alırım diye. 413 tl ye buldum şimdilik ama. Sen tanesi 1 tl demişsin ben 20 tanesi paketi 98 tl diye buldum. Benimki niye öyle pahalı. Doktorum o gülen yüzü güldükten sonra ultrasonda bakıcak kaç mm olmuş yumurtalar sonrada çatlatma iğnesi yapacak.

AdaEge canım senin dediğin başka galiba daha ince uzun bir cihaz sanırım şimdi netten baktım 120 tl gibi fiyatı. Kafam karıştı şimdi. DOktorum hansini dedi acaba.?

sonund aadet oldum yarın 9:30 da randevum 10:00 da biri daha varmış burdan birimi

adacıgım basladınmı sen tedavıye

20 tanesi 98 lira çok fazla godescim. gg sitesine gir, ovulasyon testi yaz, orada wondfo ya da one step marka var. stick ovulasyon testi olarak fiyatları da gayet uygun. bir de ben clearblue digital olan yurtdışından sipariş etmiştim ebay den. sen de öyle yapabilirsin. geçen sene kargosuyla beraber 45 dolara falan geldi bana ki senin verdiğin fiyat yanında oldukça uygun benimki. sonuçta bunlar bir aylık kullanım için biliyorsun, o kadar para vermene gerek yok. ben gerçi diğer testleri de kullandığım için bana 3 ay yetmişti digital olan :)

AdaEge canım senin dediğin başka galiba daha ince uzun bir cihaz sanırım şimdi netten baktım 120 tl gibi fiyatı. Kafam karıştı şimdi. DOktorum hansini dedi acaba.?

canım bence benim dediğimi söylemiştir doktorun da. diğeri sanırım başka birşey onu da duymuştum. ama o daha detaylı bir makine sanırım. sen bilirsin belki uzun vadede o daha ucuza gelebilir ama benim söylediğim aylık kullanım için olan. benim gibi yaparsan da en fazla 3 ay dayanıyor :)

esracım ben yazdığım gibi tedaviye bu ay regl olduktan sonra başlayacağım kısmetse bir sorun çıkmazsa ama transferim sanırım kasıma kalır. çünkü regl olunca 21. gününde başlanıyormuş ilaçlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…