IVI tüp bebek merkezindeyim canım
ben sana demiştim ilaçlar bitince 4. ya da 5. gün regl olursun diye :) haydi hayırlı olsun tatlım. emre bey ve sedefe benden selam söyleeee :))))))
Evet canım ve hiç ağrısız adet oluyorum bu kist bayadır benleydi heralde:d
esracım ben yazdığım gibi tedaviye bu ay regl olduktan sonra başlayacağım kısmetse bir sorun çıkmazsa ama transferim sanırım kasıma kalır. çünkü regl olunca 21. gününde başlanıyormuş ilaçlara.
adacım diger tedavin gibi başlıyor demekki..21.günü bu defa burun spreyine başlayabilirsin...sonra transferir olur inşallah tekrardan göbekten gonalf ignelere gerek yok sanırım..nasılsa embriyorların hazır bekliyor...
aynen öyle tatlım. ben önceden burun spreyi yerine lucrin kullanmıştım göbekten ama dondurulmuş tedavisinde burun spreyi demişti doktorum. bu defa dediğin gibi gonal f flan yok ama rahmin kalınlaşması için bantlar falan yine olacakmış sanırım. regl olduğumda gider konuşurum artık iyice. ben yarın eski doktoruma gidicem, ona da bir anlatırım süreci. bakalım yumurtlayamama bu süre içinde doğal diyecek mi doktorum da.
Bencede iyi yaparsın doktoruna görünmekle böyle bir sorunun yokken tedaviden bu sorunun çıktı..Bizler hep ilaçkarın etkisinden diyoruz ama en dogrusunu doktorundan duyacaksın tatlım..
İnşallah çok önemli bir durum yoktur..Aaa o bantları ilk defa duydum...O süreçte anlatırsın bizlere artıkın...kaydirigubbakcemile5
kızlar ben geldim. Bomba gibiyim desem inanırmısınız. Kuş gibi hissediyorum kendimi. Çok şükür bunuda atlattım. Doktorumu çok seviyorum bana çok cesaret verdi. Anestezi verilirken biraz gözlerim doldu yanıma geldi başımı okşadı. O kadar iyi geldiki varlığını hissetmek. Şimdi çok iyiyim hiç ağrımda yok. Tabi kanamam var ama oda rahatsız edici değil.
kendime bembeyaz yeni sayfa açtım. geçmişide bu saatten sonra unuttum gitti.
hepinizi seviyorum. destekleriniz için çok teşekkürler.
Bencede iyi yaparsın doktoruna görünmekle böyle bir sorunun yokken tedaviden bu sorunun çıktı..Bizler hep ilaçkarın etkisinden diyoruz ama en dogrusunu doktorundan duyacaksın tatlım..
İnşallah çok önemli bir durum yoktur..Aaa o bantları ilk defa duydum...O süreçte anlatırsın bizlere artıkın...kaydirigubbakcemile5
selam kızlar.... hayırlı cumalar hepımıze....
ya kusura bakmayın dr gelırken kayınvalıdemde gelecekmıs bızımle yemekle ugrasıyorum sabahdan berı...
dr randevum cıcosun yazdıgı gıbı 18:00 de bıraz gec....
ıns guzel haberler vermek nasıp olur heyecandan bıyere sıgmıyorum zaten....
asu sultan cok sevındım canım....
rabbım meleklerını saglıkla huzurla buyutmeyı nasıp etsın tatlım...
butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın ıns....
darısı hepımızın basına....
bana tarnsferden sonra verdi doktor bandı 4 günde bir değiştiriyorum. herhangi bir yan etkisi olmadı bende ölece yapışık duruyo
Kızlar geçmişi okumadım ama desteklerinizle yanımda olduğunuzu biliyorum...
Bu 3 gün benim için kabus gibi geçti... Ağlamaktan gözlerim şişti... Şu anda yazarken hala gözlerimde kurumayan birkaç damla yaş da akıyor.....
Artık bebek benim için hayalden de öteye geçti.... Ben bu sayfayı artık kapatmak istiyorum... Rabbim bize bu bebeği nasip etmediyse ben de fazla zorlamamaya karar verdim.... Bu şu anki öfke veya kırgınlıkla anlık verilen bir karar değil.... Daha bu sonucu almadan negatif olursa devam etmeme kararı almıştım zaten.... Eşim yine de tekrar başlama planları yapıyor ama ben artık yoruldum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum....
Tedavi yüzünden hayatta o kadar çok şeyi erteledim ki....Bütün planlarımız tedavimiz üzerineydi.... Kendimden vazgeçtim bu iş için... Kendimi tanıyamazdan oldum... Nelerden hoşlanırım, nelere gülerim,nelere ağlarım vs. vs. vs. hepsini unutmuşum.... Ama bundan sonra artık kendi hayatımı yaşamaya karar verdim...
kendime gelmek için biraz zamana ihtiyacım var o zaman tekrar sizlerin yanınızda olacağım.... Hepinizi seviyorum ve öpüyorum.....
siteye yeni üye oldum tedavi süreci için bi kaç yerle görüşme yapmayı düşünüyorum acaba tavsıye edebilceginiz bi yer war mı??
bana tarnsferden sonra verdi doktor bandı 4 günde bir değiştiriyorum. herhangi bir yan etkisi olmadı bende ölece yapışık duruyo
selam kızlar.... hayırlı cumalar hepımıze....
ya kusura bakmayın dr gelırken kayınvalıdemde gelecekmıs bızımle yemekle ugrasıyorum sabahdan berı...
dr randevum cıcosun yazdıgı gıbı 18:00 de bıraz gec....
ıns guzel haberler vermek nasıp olur heyecandan bıyere sıgmıyorum zaten....
asu sultan cok sevındım canım....
rabbım meleklerını saglıkla huzurla buyutmeyı nasıp etsın tatlım...
butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın ıns....
darısı hepımızın basına....
Benim bebeklarim geldiiiiiiii, buraya tikliyarak bakabilirsiniz - Asuman ve Bebeler 29.09.10[/url]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?