Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ben sana demiştim ilaçlar bitince 4. ya da 5. gün regl olursun diye :) haydi hayırlı olsun tatlım. emre bey ve sedefe benden selam söyleeee :))))))

Evet canım ve hiç ağrısız adet oluyorum bu kist bayadır benleydi heralde:d

adacım diger tedavin gibi başlıyor demekki..21.günü bu defa burun spreyine başlayabilirsin...sonra transferir olur inşallah tekrardan göbekten gonalf ignelere gerek yok sanırım..nasılsa embriyorların hazır bekliyor...

Özcüm akşam 18:00 de dr gideceğim diye yazmışsın bu saate kadar ses çıakrmadın neredesin sen bakayım merak ettim canım...

aynen öyle tatlım. ben önceden burun spreyi yerine lucrin kullanmıştım göbekten ama dondurulmuş tedavisinde burun spreyi demişti doktorum. bu defa dediğin gibi gonal f flan yok ama rahmin kalınlaşması için bantlar falan yine olacakmış sanırım. regl olduğumda gider konuşurum artık iyice. ben yarın eski doktoruma gidicem, ona da bir anlatırım süreci. bakalım yumurtlayamama bu süre içinde doğal diyecek mi doktorum da.

Bencede iyi yaparsın doktoruna görünmekle böyle bir sorunun yokken tedaviden bu sorunun çıktı..Bizler hep ilaçkarın etkisinden diyoruz ama en dogrusunu doktorundan duyacaksın tatlım..
İnşallah çok önemli bir durum yoktur..Aaa o bantları ilk defa duydum...O süreçte anlatırsın bizlere artıkın...kaydirigubbakcemile5

bana tarnsferden sonra verdi doktor bandı 4 günde bir değiştiriyorum. herhangi bir yan etkisi olmadı bende ölece yapışık duruyo

O kadar harikasın kiopuyorumnanaktansana inanılmaz saygı duyuyorum inanalkisalkisalkisAllah senin bu iradene tevekkülüne keremi lutfuyla cevap versin inşallah...Sabır acı meyvesi tatlı.Seinle yaşadım bende geçen günlerde o gel gitleri ve seni bu kadar güçlü görmek benim hayata duruşuma bir tuğla koydu inanvereliniortakMübarek gün hepimize bol bol dua edicem ama gdes senin için Allahıma yalvarıcam inan.Allah gönlüne bu tevekkülü umudu lutfetti inşallah mükafatınıda lütfedecektir.Seni tanımasamda çok seviyorum arkadaşımopuyorumnanaktanKendine çok dikkat et çook iyi bak burda bizi yanlız bırakma

o bantları ben ilk tedavimde de transferden sonra kullandım canım. bakalım aynı prosedür mü yaşayıp göreceğim size de anlatacağım inşallah. ben de durumumu merak ediyorum artık tatlım, belki kafama taktım ondan da olabilir artık yarın belli olur herhalde.

selam kızlar.... hayırlı cumalar hepımıze....
ya kusura bakmayın dr gelırken kayınvalıdemde gelecekmıs bızımle yemekle ugrasıyorum sabahdan berı...
dr randevum cıcosun yazdıgı gıbı 18:00 de bıraz gec....
ıns guzel haberler vermek nasıp olur heyecandan bıyere sıgmıyorum zaten....
asu sultan cok sevındım canım....
rabbım meleklerını saglıkla huzurla buyutmeyı nasıp etsın tatlım...
butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın ıns....
darısı hepımızın basına....

selam canım sanada hayırlı cumalar, akşam güzel haberler ile dönersin inşallah yorma fazla kendini sakın

Allah yardımcın olsun arkadaşım...İnşallah en kısa zamanda her şerde bir hayır var derler ya o hayırla karşılaşırsın.Tüm güzellikler seninle olsunopuyorumnanaktan

siteye yeni üye oldum tedavi süreci için bi kaç yerle görüşme yapmayı düşünüyorum acaba tavsıye edebilceginiz bi yer war mı??

Canım sanırım İstanbuldasın.Anadolu yakasındaysan ben erdem hastanesinde tedavi oluyorum.Çokda memnunumopuyorumnanaktanyarın yumurta toplamam olcak sona yaklaştım ama şunu söyleye bilirim Doç.Dr.Serap Yaltı doktorum.Bi araştır netten.Kariyeri çok iyi çokda tatlı bir doktor.Bir de Tüp bebek ünitesi komple bayanlardan oluşoyoyani ben biraz daha rahat hissediorum böle olunca kendimizemuszemusHakkında hayırlısı olsun canım ama en önemlisi senin güvenmen.geçen sene kuzenim başka bi hastanede tüp bebek yaptırdı tuttuda ama ben erdemi tercih ettim.Çünkü ben güvendim bakıcaz işte nasipp artık.Hoşgeldin bi de tabikaydirigubbakcemile2

bana tarnsferden sonra verdi doktor bandı 4 günde bir değiştiriyorum. herhangi bir yan etkisi olmadı bende ölece yapışık duruyo

Hımmm canım benim bilgim yok...Ben bant kullanmadım...Her doktorun uygulaması farklı oluyor...Sonuç güzel olsunda önemli olan bu..

Canım sanada hayırlı cumalar...Güzel haberlerini bekliyoruz şeker.....Kendini yorm be bugün mutlu günün fasulyeni göreceksin ugrşama başka bişeyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…