Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ayy hıc tafra surat cekemem valla ben herseyı mı yapayımda kımse agzını acmasın...herkes bılıyo kendımı yormamam gerektıgını....yapacak bısey yok tatlım....esımı cok sevıyorum cunkı....

saol canım 15 tane toplandı tabı hepsı kalıtelımı bılemıyorum. bugun haber gelıcek dollenme olup olmadıgı ıle ılgılı.
ınsallah senınde kolay gecer ve guzel yumurtaların olur

Hadi hayırlısı işallahhhh herşeyyy harika oluuurrİnşallah canım ben biraz heyecanlıyım yarını düşündükçe:kedi:nefeim kesiliyorkaydirigubbakcemile3

ayy hıc tafra surat cekemem valla ben herseyı mı yapayımda kımse agzını acmasın...herkes bılıyo kendımı yormamam gerektıgını....yapacak bısey yok tatlım....esımı cok sevıyorum cunkı....

:sinifsinif:kıyamam canım sana...Malesef anlamıyorlar....Ne desek boş...Sen yinede dikkat et tatlım....Bazen 7 kat el sana daha yakın oluyor...Arkadaşım arıyor şimdi akşama balık aldım bu aksam bendesiniz diyor...Allah razı olsun...

özüüüüm salla gitsin, sen kendi sağlığına bakacaksın elbette. ben olsam hiç uğraşmazdım yemekle falan sen yine iyi yapıyorsun. hem neden o da geliyormuş doktora ben anlamadım. eşinle sana özel bir an olsaydı keşke bukbuklar. neyse geliyorsa da yemekti tatlıydı o kadarına bakmayacak artık..

Son düzenleme:
ekincim, emre bey yarın saat 11.00 de benim arkadaşımın doğumunu yaptıracak inşallah. sezeryan olacak. dualarınızı eksik etmeyin noolur. arkadaşım da burdan kk dan. ben tüp bebek yaptırmak için merkez ararken doktorum emre beyi önermişti, ben de emre bey hakkında araştırma yaparken kk da elif le tanıştım. nisandan bu yana neredeyse her gün iletişim halindeyiz :) kısmetse yarın da bir kızı olacak :)

evet ben öğleye istemiştim randevuyu doğuma girecek dediler.Doğumda ordamı yapılıyor.Rabbim yardımcısı olsun.Sağlıkla kucağına alsın inşallahBirde aklıma takılan mesaic.ertesi yarım gün pazar günü kapalılar.Peki transfer yada toplama işlemleri o günlere denk gelince ne yapılıyor.Sağlık konusunda böyle devlet dairesi mantığından hiç hoşlanmıyorum

ekincim, merkezde sadece tüp bebek ve benzeri uygulamalar yapılabiliyor sanırım, zaten orası IFV merkezi, hastane değil, o yüzden doğum orada olamıyor. arkadaşımın kendi seçtiği hastaneye gidecek emre bey, prosedür öyleymiş.

soruna gelince, ben emre bey florence dayken opu işlemim (yumurta toplama) cts günüydü, sabah 08.00 de yapıldı. o gün benden başka birkaç kişinin daha işlemi vardı sanırım. zaten tüm işlemler 15-20 dk lık olduğu için yarım gün olmasının sakıncası yok sanırım. ama lab. florence dayken pazar günü bile açıktı. bizim döllenme olmuş mu diye aradığımız gün opu nun ertesi günü pazar günüydü hem de babalar günüydü ve saat 13.00 de cihan bey (embriyolog) oradaydı.

Anladım canım durumumuz hassas olunca herşeyi kafaya takıyoruz işte.

Starsuzie merhaba senin d.kontrol hapların bittimi?Şu kistlerdende bir kurtulsak zaten eşim zor razı oldu tüpbebeğe 1 ay daha ertelenirse korkarım ben yaptıramayacağım.Rabbim yardımıcımız olsun.

tabi ekincim, elbette insan herşeyi araştırıyor. inan bana ne kadar titizlenirsen de o kadar sorun çıkıyor. benim tedavim 11-12 lucrin kullandıktan sonra yarım kalmıştı mesela, sonraki ay tekrar başlamıştık. yani diyeceğim o ki, biraz rahat bırakmak lazım düşünceleri de vücudu da :)

merhaba yol arkadaşları...
ekim geldi hoşgeldi
Ekinjim 2 ekim son ilacı alacağım ..normalden daha uzun süredir kullanıyorum d.k hapını 21 günde bitmesi gerekirken ben ikinci tabletteyim.2 gündür kahverengi akıntı var iyi mi kötü mü,bilmiyorum!!!
kist eriyor ondandır diye sakin durmaya çalışıyorum.cnm kist erimemşse ve tekrar bi erteleme yaşarsam bende çook üzülecegim çünkü nisandan beri bekliyorum.
sen ne aşamadasın?
sanırım aynı merkezde olacagız..

adajanımmmm nasılsın???
nerde bisim gebelerimiz...dua edin kıslar

Betüşüm acını çok iyi anlıyorum canım...allahım sabır versin sana ...

Benim bebeklarim geldiiiiiiii, buraya tikliyarak bakabilirsiniz YouTube - Asuman ve Bebeler 29.09.10

asucum Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...darısı buradaki herkesin başına olsun inşallah...

Kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ...çok mutsuzum uyandığımdan beri benim kırmızılar yaklaştı onun gerginliği var sanırım... adacım bant falan demişsin ne bantı bu transfer sonrası kullanılacak bişeymi?? bu arada senle ben aynı zamanda transfer yaptırcaz içime öyle doğuyo .....

Benim ilk 21 lik tabletimdi bitti adetim şuan ama az ve koyu renk bilmiyorum ne olacağını yarın netleşir

devıncıgım hosgeldın tatlım....
adacanım kayınvalıdem...dr dan sonra alacagız dr a gelmeyecek gekmesınıde ıstemem zaten...kadın olarak anne olarak en ıhtıyac duydugumda yanımda yoksa mutlu gunumde olmasada olur...
valla sadece esımın hatrına tatlım yoksa hıcde ugrasmam da....

devincim bence de yaklaşan regl dolayısıyla böyle olmuşsundur. ya da bahar depresyonu kurbanı oldun benim gibi :) keşke dediğin gibi aynı zamanlarda olsa transferimiz ama benim regl gelemedi bir türlü yine. bugün 33. gün.. normalde olsa takmam yarın öbür gün gelir derdim ama bu ay yumurtlamadığımı biliyorum, ondan dr a gitmezsem daha da gecikeceğini biliyorum. e yarın gitsem 34. gün, ilaç kullanmaya başlatacak muhtemelen, o da 6 gün falan sürüyor. sonrasında regl gelmesi de 4-5 günü buluyor. bu durumda en azından 10-12 günüm var önümde regl olabilmek için. bu durumda ben sana yetişemem gibi görünüyor maalesef. benim kasıma kalıyor umutlarım...

ufff en sonunda bıttı sukur yarım saat sonra bı dus alayım....bıde kuafore gıdeyım fon cektıreyım kendıme geleyım guzeller...

bu arada kurban bayramı varmış yahuu... ona denk gelme olasılığım var.. belki kasım da hayal benim için o zaman aralık a kalırım.. ayyyy :)

Devincim hoş geldin tatlım..Ah o kırmızılar yokmu anne olmak isteyen bütün kadınların baş belası..İstediğin zaman gelmez istemediğin zaman gelirler..Hayırlısı olsun canım..Sakına skaın stres yapma allah korusun dahada çok gecikirler..

suzikom ilacın bitiyormuş inşallah kistten kurtulmuşsundur..Dua etmez olurmuyuzm bitanem aşk olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…