saol canım 15 tane toplandı tabı hepsı kalıtelımı bılemıyorum. bugun haber gelıcek dollenme olup olmadıgı ıle ılgılı.
ınsallah senınde kolay gecer ve guzel yumurtaların olur
Bugün 01 ekim ay ekimcilerin yola çıkma vakti geldi opuyorumnanaktan Rabbim gönlünüze göre versin amin
ayy hıc tafra surat cekemem valla ben herseyı mı yapayımda kımse agzını acmasın...herkes bılıyo kendımı yormamam gerektıgını....yapacak bısey yok tatlım....esımı cok sevıyorum cunkı....
ekincim, emre bey yarın saat 11.00 de benim arkadaşımın doğumunu yaptıracak inşallah. sezeryan olacak. dualarınızı eksik etmeyin noolur. arkadaşım da burdan kk dan. ben tüp bebek yaptırmak için merkez ararken doktorum emre beyi önermişti, ben de emre bey hakkında araştırma yaparken kk da elif le tanıştım. nisandan bu yana neredeyse her gün iletişim halindeyiz :) kısmetse yarın da bir kızı olacak :)
evet ben öğleye istemiştim randevuyu doğuma girecek dediler.Doğumda ordamı yapılıyor.Rabbim yardımcısı olsun.Sağlıkla kucağına alsın inşallahBirde aklıma takılan mesaic.ertesi yarım gün pazar günü kapalılar.Peki transfer yada toplama işlemleri o günlere denk gelince ne yapılıyor.Sağlık konusunda böyle devlet dairesi mantığından hiç hoşlanmıyorum
ekincim, merkezde sadece tüp bebek ve benzeri uygulamalar yapılabiliyor sanırım, zaten orası IFV merkezi, hastane değil, o yüzden doğum orada olamıyor. arkadaşımın kendi seçtiği hastaneye gidecek emre bey, prosedür öyleymiş.
soruna gelince, ben emre bey florence dayken opu işlemim (yumurta toplama) cts günüydü, sabah 08.00 de yapıldı. o gün benden başka birkaç kişinin daha işlemi vardı sanırım. zaten tüm işlemler 15-20 dk lık olduğu için yarım gün olmasının sakıncası yok sanırım. ama lab. florence dayken pazar günü bile açıktı. bizim döllenme olmuş mu diye aradığımız gün opu nun ertesi günü pazar günüydü hem de babalar günüydü ve saat 13.00 de cihan bey (embriyolog) oradaydı.
Anladım canım durumumuz hassas olunca herşeyi kafaya takıyoruz işte.
Starsuzie merhaba senin d.kontrol hapların bittimi?Şu kistlerdende bir kurtulsak zaten eşim zor razı oldu tüpbebeğe 1 ay daha ertelenirse korkarım ben yaptıramayacağım.Rabbim yardımıcımız olsun.
Kızlar geçmişi okumadım ama desteklerinizle yanımda olduğunuzu biliyorum...
Bu 3 gün benim için kabus gibi geçti... Ağlamaktan gözlerim şişti... Şu anda yazarken hala gözlerimde kurumayan birkaç damla yaş da akıyor.....
Artık bebek benim için hayalden de öteye geçti.... Ben bu sayfayı artık kapatmak istiyorum... Rabbim bize bu bebeği nasip etmediyse ben de fazla zorlamamaya karar verdim.... Bu şu anki öfke veya kırgınlıkla anlık verilen bir karar değil.... Daha bu sonucu almadan negatif olursa devam etmeme kararı almıştım zaten.... Eşim yine de tekrar başlama planları yapıyor ama ben artık yoruldum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum....
Tedavi yüzünden hayatta o kadar çok şeyi erteledim ki....Bütün planlarımız tedavimiz üzerineydi.... Kendimden vazgeçtim bu iş için... Kendimi tanıyamazdan oldum... Nelerden hoşlanırım, nelere gülerim,nelere ağlarım vs. vs. vs. hepsini unutmuşum.... Ama bundan sonra artık kendi hayatımı yaşamaya karar verdim...
kendime gelmek için biraz zamana ihtiyacım var o zaman tekrar sizlerin yanınızda olacağım.... Hepinizi seviyorum ve öpüyorum.....
Benim bebeklarim geldiiiiiiii, buraya tikliyarak bakabilirsiniz YouTube - Asuman ve Bebeler 29.09.10
merhaba yol arkadaşları...
ekim geldi hoşgeldi
Ekinjim 2 ekim son ilacı alacağım ..normalden daha uzun süredir kullanıyorum d.k hapını 21 günde bitmesi gerekirken ben ikinci tabletteyim.2 gündür kahverengi akıntı var iyi mi kötü mü,bilmiyorum!!!
kist eriyor ondandır diye sakin durmaya çalışıyorum.cnm kist erimemşse ve tekrar bi erteleme yaşarsam bende çook üzülecegim çünkü nisandan beri bekliyorum.
sen ne aşamadasın?
sanırım aynı merkezde olacagız..
adajanımmmm nasılsın???
nerde bisim gebelerimiz...dua edin kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?