Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ufff en sonunda bıttı sukur yarım saat sonra bı dus alayım....bıde kuafore gıdeyım fon cektıreyım kendıme geleyım guzeller...

Oh yemekler hazır......Güzelcene süslen tabi bebişinin karşılayacaksın tatlım...Bu aksam valdemle geçecek sanırım sakına sinirlenme canım...Herşeyden önce bebeğini düşün tamam mı...öpüyorum ikinizide..

deryacıgım....hıc ugrasamam....valla gun benım gunum ıns....fırsat vermemkaydirigubbakcemile3

bu arada kurban bayramı varmış yahuu... ona denk gelme olasılığım var.. belki kasım da hayal benim için o zaman aralık a kalırım.. ayyyy :)

adacım öyle deme yaa benim de hesaplarıma göre transferim bayrama ya da bayram öncesine geliyo...bayramda yapılamaz gibisinden bir durum yoktur demi??? geçen ay 2 eylülde olmuştum 30 günde bir oluyo 2 ekimde olsam 23 ekimde lucrine başlayacağım normal şartlarda 18 günlük bir tedavi dedi doktor.yani 10 kasım gibi transfer olacak en iyi şartlarda...ama hiç yarın regl olacakmışım gibi de bir halim yok...sadece gerginlik var sinir var bende...oysa geçen ay maalesef erkenden gelmişti benimki...off off

özcüm hadi güzel haberlerle gel tatlım..semra da inşallah bebiş haberi verir bize...iyi şeyler duymaya ihtiyacım varr..........

deryacıgım....hıc ugrasamam....valla gun benım gunum ıns....fırsat vermemkaydirigubbakcemile3

aferin işte budur be....

Ya bunlar neden laf söz ediyorlar anlamadım gitti nasıl salla yapacagız..Arkadaşımla konuştum tedavi oldugumuzu ailelerden hariç birde kendisi biliyordu..Bizim bir komşuyu görmüş beni konuşmuşlar...Komşu diyormuşki çok kilo almış nasıl bulantısı var arkadaş demişki bulantısı var ama çıkartmıyormı tiksiniyor zorda olsa bebeği için yiyip içiyor demiş..Tabi herkes beni tedavi ile hamile kaldığımı bilmediği için aldığım hormon ilaçlarını bilmedikleri için yorum yapıyorlar...ister istemez takıyorum...Birazda araştırıyorlar acaba tedavımı dıye...ah bu insanlar ahhhhhhhhhalsanaalsanasmile

valla benim hep bir tatil zamanına bir bayrama denk gelme olayı oluyor nedense. ilkinde bu yüzden lucrin sonrası ara vermek zorunda kalmıştık. o yüzden bu defa iyi hesaplansın diyeceğim, eğer bayrama denk gelirse ben bu ayı es geçip, önümüzdeki aya bırakırım napalım kısmet.

esım eger bayram zamnına geldıgını bılse abooooooooooo kesın durdurur tedavıyı :)
cunku onun ısı bayramda felaketttttt

YAAA...BEN DE İYİCE HESAP EDEYİM O ZAMAN 9 GÜN TATİL BU BAYRAM senağlama

tatlım valla oralarda kural nedir bilmem ama bizim burda arife günü dahil olmak üzere herkes tatilde olur kesin öööf

Canım çok teşekkür ederim. Ben biraz kadere kısmete inandığım için çok fazla yaşadılarıma takılmıyorum. O an yaşıyorum, üzlüyorum ve herşeyi arkamda bırakıp yoluma devam ediyorum. Bu şekilde olmazsam zaten hem güçlü olamam hemde yoluma devam edememki. Hedefim çok büyük bir mucize istiyorum. Mucize diyorum bir bebeğin var oluşu ve dünyaya gelişi gerçekten mucize inanılması zor bişey. O yüzden bu kadar mükkemmel bir varlığada sahip olmak kolay olmasa gerek. Herkes farklı farklı bir bedel ödüyor bu güzelliği yaşamak için.
Umarım tüm cabalarımızın karışılığını en kısa zamanda alırız. Bu zor süreçte Allahım herkese bol bol sabır ve güç versin.
Bende seni seviyorum canım. Hiç bırakırmıyım sizi sürekli takip ediyorum ve tüm gelişmerli okuyorum yorum yazmasam bile.
İyiki varsınızzzzzzzzz.

AdaEge cim ben en iyisi bu ovulasyon testini ona sorim bakim ne diyecek hangisini önerecek. Çok sağol canım vermiş olduğun bilgiler için.

Bayramda çalışmaları lazım benim kontrolüm denk geldi bayrama öğlen 14 e kadar sürekli açıklardı

valla genelde doktorlar tatilde oluyor şekerler o yüzden bayrama denk getirmemeye çalışıyorlar. bir de bu bayram 9 gün kaçırılacak gibi değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…