ufff en sonunda bıttı sukur yarım saat sonra bı dus alayım....bıde kuafore gıdeyım fon cektıreyım kendıme geleyım guzeller...
suzikom ilacın bitiyormuş inşallah kistten kurtulmuşsundur..Dua etmez olurmuyuzm bitanem aşk olsun..
bu arada kurban bayramı varmış yahuu... ona denk gelme olasılığım var.. belki kasım da hayal benim için o zaman aralık a kalırım.. ayyyy :)
deryacıgım....hıc ugrasamam....valla gun benım gunum ıns....fırsat vermemkaydirigubbakcemile3
valla benim hep bir tatil zamanına bir bayrama denk gelme olayı oluyor nedense. ilkinde bu yüzden lucrin sonrası ara vermek zorunda kalmıştık. o yüzden bu defa iyi hesaplansın diyeceğim, eğer bayrama denk gelirse ben bu ayı es geçip, önümüzdeki aya bırakırım napalım kısmet.
valla benim hep bir tatil zamanına bir bayrama denk gelme olayı oluyor nedense. ilkinde bu yüzden lucrin sonrası ara vermek zorunda kalmıştık. o yüzden bu defa iyi hesaplansın diyeceğim, eğer bayrama denk gelirse ben bu ayı es geçip, önümüzdeki aya bırakırım napalım kısmet.
O kadar harikasın kiopuyorumnanaktansana inanılmaz saygı duyuyorum inanalkisalkisalkisAllah senin bu iradene tevekkülüne keremi lutfuyla cevap versin inşallah...Sabır acı meyvesi tatlı.Seinle yaşadım bende geçen günlerde o gel gitleri ve seni bu kadar güçlü görmek benim hayata duruşuma bir tuğla koydu inanvereliniortakMübarek gün hepimize bol bol dua edicem ama gdes senin için Allahıma yalvarıcam inan.Allah gönlüne bu tevekkülü umudu lutfetti inşallah mükafatınıda lütfedecektir.Seni tanımasamda çok seviyorum arkadaşımopuyorumnanaktanKendine çok dikkat et çook iyi bak burda bizi yanlız bırakma
Bayramda çalışmaları lazım benim kontrolüm denk geldi bayrama öğlen 14 e kadar sürekli açıklardıvalla benim hep bir tatil zamanına bir bayrama denk gelme olayı oluyor nedense. ilkinde bu yüzden lucrin sonrası ara vermek zorunda kalmıştık. o yüzden bu defa iyi hesaplansın diyeceğim, eğer bayrama denk gelirse ben bu ayı es geçip, önümüzdeki aya bırakırım napalım kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?