Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ıns canım....yazdıgın gıbıdır...bızı catlatmadan gelır....hayırlı haberlerle...

kızlar.....ben cıkıyorum....
dualarınızı esırgemeyın lutfen....
ıns hayırlı haberlerle gelırım....
rabbım bebısımın yanında olsun ıns...

özüüüüm hayırlı ve güzel haberlerle geleceksin inşallah. buk buk atıyor kalbi minnoşun hayırlısıyla :) ben seni akşama ararım şeker :)

devın cıgım nasılsın sabahdan daha ıyısındır umarım...

OYYY CANIM BENİM...O DEDİĞİN NORMAL ŞARTLARDA ÇALIŞAN NORMAL İNSANLAR İÇİN GEÇERLİ...BEN BURDA İYİCE DELİ OLDUM ...NEYE YETİŞECEĞİMİ BİLMİYORUM...ŞİMDİ BAHÇEYE ÇIKIP BİR SİGARA İÇİP KENDİMİ RESETLEMEYE ÇALIŞCAM...SONRA DA SIRAYLA İŞLERİ YAPMAYA BAŞLAYACAĞIM...BUGÜN CUMA VE ÇOK YOĞUNUMMMMMMMMMMMM:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

semra bugün en son 09.40 gibi girmiş ama bişi yazmamış kızlar.. belki o saatten sonra kan vermeye gitti. bazı hastaneler öğleden önce verilse bile 16.00-17.00 gibi verebiliyor sonuçları burada öyle olan arkadaşlar olmuştu.

cok saol cnm ınss hayırlı sonuclar alırsın bn avrua yakasındayım maalesef..

kislar bana gunaydin size iyi aksamlar :) gune asunun bebisleriyle baslamak harikaydi dogrusu...
izlediniz mi bilmiyorum ama ben ust uste uc defa izledim. inanilmaz guzeller.. Allah omurlerini uzun etsin bahtlari acik olsun...

suziskom kistlerin gidisini gosteriyor tatlim o kahverengimsi koyu akintilar. bende de olmustu cok korkmustum. ama gittiler...

godescim yeni bir sayfa acmana cok sevindim... hayat bakalim bizlere daha neler getirecek...

adacim bu acmis oldugun sayfada bukadarcik zamanda neler neler yasadik.. mutluluguyle uzuntusuyle saskinligiyle heyecanla bir suru sey paylastik... tekrar tesekkur ediyorum tatlim.. bizleri bir araya geirdin...

ozummm ne guzel bir heyecan tatli tatli.. bebisinle tanisiyorsun bugun... Allah saglikli bir hamilelik ardindan kolay bir dogum nasip etsin...
tabiki ciciskom icin de gecerli.. kimsenin ne dedigine takilmayin hayat okadar cabuk akip geciyor ki.. o konusanlarda bir gun insallah susmasi gerektigini anlayacaklar... anlamazlarsada pasa gonulleri bilir.. tedaviyle yada normal yolla ne karistiriyorlarki. Yuce Rabbim boyle uygun gormus ne var bunda.. neticede can tasiyorsunuz...

Bettycim seni okadar iyi anliyyorum ki... bende kendimi alistirmaya calisiyorum acaba vaz mi gecsem diye.. cok agliyorum... ama elimden bisi gelmiyor... iki arada bir derede kaldim... bilmiyorum neyapayim... seni bizde cok sevdik... bizleri unutma tatlim....

isallh en kısa zamnda ıstedıgın seye kavusursun gercekten cok guzel seyler yazmıssın bnde tedavıye baslıcam gorusme asamasındayım ınsana cesaret werıyosn hersey gnlunce olsn..

Benim bebeklarim geldiiiiiiii, buraya tikliyarak bakabilirsiniz YouTube - Asuman ve Bebeler 29.09.10

Canım ya ne tatlı şeyler onlar Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... Hele Derman bey gözler cin gibi açık sanki annesini anlıyor gibi nasıl bakıyor kız da uykucu biraz galiba!!!!

Saol tatlım şu an hiç bir şey düşünmek istemiyorum.....

Evet Adacım kendimizi hatırlama zamani geldi geç bile kaldım..... İnşallah dediğin gibi olur tatlım....

Canım benim ben de sizi çoooook seviyorum.... bilmiyorum o mucize beni bir kere buldu ama yine sonu hüsran tabii acaba tekrar olur mu ki.....

Allah yardımcın olsun arkadaşım...İnşallah en kısa zamanda her şerde bir hayır var derler ya o hayırla karşılaşırsın.Tüm güzellikler seninle olsunopuyorumnanaktan

Saol tatlım inşallah sizlerin yüzü güler...

Betüşüm acını çok iyi anlıyorum canım...allahım sabır versin sana ...
Teşekkür ederim canım hepimiz inşallah sabrımızın mükafatını alırız....

Canım sizi, bu desteklerinizi nasıl unutabilirim ki.... Canım herhalde bugünlerde geçecek çok uzun sürmese bari.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…