devın cıgım nasılsın sabahdan daha ıyısındır umarım...
kızlar.....ben cıkıyorum....
dualarınızı esırgemeyın lutfen....
ıns hayırlı haberlerle gelırım....
rabbım bebısımın yanında olsun ıns...
kızlar.....ben cıkıyorum....
dualarınızı esırgemeyın lutfen....
ıns hayırlı haberlerle gelırım....
rabbım bebısımın yanında olsun ıns...
Canım sanırım İstanbuldasın.Anadolu yakasındaysan ben erdem hastanesinde tedavi oluyorum.Çokda memnunumopuyorumnanaktanyarın yumurta toplamam olcak sona yaklaştım ama şunu söyleye bilirim Doç.Dr.Serap Yaltı doktorum.Bi araştır netten.Kariyeri çok iyi çokda tatlı bir doktor.Bir de Tüp bebek ünitesi komple bayanlardan oluşoyoyani ben biraz daha rahat hissediorum böle olunca kendimizemuszemusHakkında hayırlısı olsun canım ama en önemlisi senin güvenmen.geçen sene kuzenim başka bi hastanede tüp bebek yaptırdı tuttuda ama ben erdemi tercih ettim.Çünkü ben güvendim bakıcaz işte nasipp artık.Hoşgeldin bi de tabikaydirigubbakcemile2
transfer günümde de herşey çok yolunda gitti. tam olması gereken saatte sıkıştım, tam olması gereken şekilde rahattım ve doktorumun güvenilir ellerindeydim. embiryoloğumuz çok güveniyordu bana ve bebeğimize. herşey başladı, gözlerim monitörde bekledim onu görmeyi, bir yıldız gibi kayıverdi içime yavrum. yıldız avcısı oldum, onu yakaladım ve hiç bırakmak istemedim...
ben artık anneydim, evimde dinleniyordum, bebeğimle konuşuyordum ve onun benimle olduğuna tüm kalbimle inanıyordum. transferden sonra 6. günümde ciddi regl ağrılarım başladığında bile beni bırakıp gideceğine inanmadım ve bırakmadı da. aslında o gün bana sıkı sıkı tutunduğunu anladım bebeğimin. dayanamayıp günümden önce test yaptırdığımda da dünya benim için bambaşka bir hal aldı. Anneydim ben Anne Annnneeee !!!!! eşimi il defa ağlarken gördüm, kendim ilk defa fark etmeden ağlamışım sonradan anladım. anne olmuştum anne, dahası var mıydı...
ama çok kısa sürdü mutluluğumuz, benim yıldızım sadece 14 gün parlayabildi, ikinci kan testimde içimden kayıp gidiyor olduğunu anladık, değerim düşmüştü... eşimin gözlerindeki hayal kırıklığını hayatım boyunca unutamayacağım, bana sarılışını, teselli etmeye çalışırken aslında teselliye muhtaç olanın kendisi olduğunu fark etmediğini...
yıldızım içimden kayıp gitti, kimyasal gebelik yaşadım. şimdi daha iyiyim toparlanmaya çalışıyorum, çünkü yıldız olmayı bekleyen iki frigo bebek annesiyim ben. inanıyorum ki bu defa olacak, kayıp gitmesine izin vermeden içimde parlatacağım onu ve bu defa bir güneş gibi doğacak hayatıma...
Benim bebeklarim geldiiiiiiii, buraya tikliyarak bakabilirsiniz YouTube - Asuman ve Bebeler 29.09.10
canımmmmm umudunu kaybetme lütfen işine gücüne dön bisüre düşünme hiçbirşey .Daha sonra ver kesin kararını. İnşallah bizlerede güzel günler gelecek canım rabbimde bizi bununla sınıyor malesef.
canım benim ne söylesem boş biliyorum ama lütfen kendini bırakma
betüşüm canım arkadaşım, zor, eminim hayal edebildiğimden daha zor.. inançlı bir insan olduğunu biliyorum, isyan etmeyeceğinden de eminim. biraz zaman geçtikten sonra yaralarının kabuk tutacağını biliyorum. bu süre içerisinde kendini vakit ayır, neler yapmaktan hoşlanırdım unuttum demişsin, onları hatırlamak için bir şans ver kendine, hatta hatırladıklarına yenilerini ekle.. kocanla mutlusunuz çok şükür, sağlıklısınız birbirinizi seviyorsunuz. birbirinize destek olun, bu süreci beraberce atlatacaksınız. ben nedense herşeyden vazgeçtiğin, kendini hayatın akışına bıraktığın anda meleğin kendiliğinden gelecek ve seni çok şaşırtacak... inşallah Rabbim temiz kalbine göre versin. biz ne zaman istersen burdayız.. [/I]
Betycim senin bu negatif sonucun hepimizi etkiledi gerçekten...Ne diyeceğimi bilemiyorum..Hakkında hayırlısı ne ise o olsun...Hayatınız ile ilgili en dogru kararı vermişsindir...İnşallah...Yaşadığın nefes aldığın sürece içinde hep bir umut olmalı tatlım....Ne mucizeler duyduk desem sana şimdi boş gelebilir ama gerçekten hiç beklemeden bu konuyu hayatından senin gibi silen komşum şuan 1 erkek 1 kız çocuk annesi.....(Yıllarca görülen tedavilermi,hamile kalıp yaptıgı düşüklermi birsürü çekmiş oda )) Rabbim yüzünü güldürdü....Kısmet canım...Seni seviyoruz....Biran önce toparlanabilmen için dualarımzı seninle tatlım...opuyorumnanaktan
Allah yardımcın olsun arkadaşım...İnşallah en kısa zamanda her şerde bir hayır var derler ya o hayırla karşılaşırsın.Tüm güzellikler seninle olsunopuyorumnanaktan
Teşekkür ederim canım hepimiz inşallah sabrımızın mükafatını alırız....Betüşüm acını çok iyi anlıyorum canım...allahım sabır versin sana ...
kislar bana gunaydin size iyi aksamlar :) gune asunun bebisleriyle baslamak harikaydi dogrusu...
izlediniz mi bilmiyorum ama ben ust uste uc defa izledim. inanilmaz guzeller.. Allah omurlerini uzun etsin bahtlari acik olsun...
suziskom kistlerin gidisini gosteriyor tatlim o kahverengimsi koyu akintilar. bende de olmustu cok korkmustum. ama gittiler...
godescim yeni bir sayfa acmana cok sevindim... hayat bakalim bizlere daha neler getirecek...
adacim bu acmis oldugun sayfada bukadarcik zamanda neler neler yasadik.. mutluluguyle uzuntusuyle saskinligiyle heyecanla bir suru sey paylastik... tekrar tesekkur ediyorum tatlim.. bizleri bir araya geirdin...
ozummm ne guzel bir heyecan tatli tatli.. bebisinle tanisiyorsun bugun... Allah saglikli bir hamilelik ardindan kolay bir dogum nasip etsin...
tabiki ciciskom icin de gecerli.. kimsenin ne dedigine takilmayin hayat okadar cabuk akip geciyor ki.. o konusanlarda bir gun insallah susmasi gerektigini anlayacaklar... anlamazlarsada pasa gonulleri bilir.. tedaviyle yada normal yolla ne karistiriyorlarki. Yuce Rabbim boyle uygun gormus ne var bunda.. neticede can tasiyorsunuz...
Bettycim seni okadar iyi anliyyorum ki... bende kendimi alistirmaya calisiyorum acaba vaz mi gecsem diye.. cok agliyorum... ama elimden bisi gelmiyor... iki arada bir derede kaldim... bilmiyorum neyapayim... seni bizde cok sevdik... bizleri unutma tatlim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?