Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Günaydın doktordan yeni geldim.Son durum evet benim kesin bir çiikolata kistim var(bir o eksikti) şu an 2 yumurta gözüktü tedaviye 2 yumurtayla başlamak istemiyorum dedi doktor bey ve 15 gün sonra gidip bir sonraki ayın takibini yapacak uygunsa 21.gün lucrine başlayacağız.
Ama eşim çok sıcak değil tüp bebek konusuna o böyle yapınca benimde içim rahat etmiyor.Onda sperm bozukluğu bende çikolata kisti yaş 31-33 durup beklemek ne kadar doğru olacak .
Bu sınav gerçekten çok yorucu!
Rabbim merhamet eyle!

canım günaydın,
aynı merkezde olcagız sanırım.canını sakın sıkma herşeyin hayırlısı aylardır tedavim erteleniyor,zamanı gelmemiş moduna geçiyorum hemen.
bende de 2 yumurta gözüküyor hep.bende rezerv azlığı sorunu var.ama öneml olan 1 tane yumurta ihtiyacımız olan sadece o:
beklerken bir tedavi uygulayacakmı doktorun?
doktorun Emre bey değil mi?

Evt Emre bey ayın 15. gel duruma bakalım belki 3-4 gün kullanacağın bir ilaç veriririm (ne olduğunu bilmiyorum)adetin 21.günüde lucrine başlarız dedi.Şuan sadece folik asit içicem.D.kontrol hapınıda bıraktırdı.

cnm hayırlısı olsun bkalım zaman ne gösterecek...
bak plan yapıyoruz ama bizim dışımızda gelişen durumlar oluyor.
bende bugün son d.kontrol hapını içecegim 3 -4 gün içinde adet olurum zaten lekelenme var.sende de vardı yanlış hatırlamıyorsam.!!!

Bne hapın bittiği 5 .gün adet oldum öncesinde değil ama şuan adetim lekelenme tarzında ve siyah pıhtılı oluyor.Emre bey normal dedi. Ağrı falanda yok şükür

Bizde sorun önce eşimdeydi sayı hareket ve morfoloji bozukluğuydu şimdi buna ek olarak bendeki kist %70 çikolata kisti dedi.Evet soğan kürü devam bugün 10.gün bakalıma dette bir değişiklik olacakmı?

cnm sogan kürüne devam mı?
bu arada bu kürü uygula istersen.ben geç kaldım sanırım adetim çok yakın

İlk kez böyle siyah pıhtılı adet oldum ya d.kontrol hapındna yada soğan küründen ben faydalı olduğuna inanıyorum

haklısın cnm ama kist varken yumurta bişe yaramıyor galiba...
bana incir pek yaramadı hatta kistimin suçlusu o bile olabilir gibi geliyor..
ama denemeden bilemezsin

Senin basit kist dimi? Ya ne yapayım yemediğim bişi kalmadı bal tarcın çörekotumu yapsam nasıl yımırtlarım ben

kuru ıncır ye bal tarcın corek otu cok faydalı

Son düzenleme:
Senin basit kist dimi? Ya ne yapayım yemediğim bişi kalmadı bal tarcın çörekotumu yapsam nasıl yımırtlarım ben

evet cnm sanırım ama buay ne ile karşılaşacagımı bilmiyorum..ben arı sütü bal polen yiyorum. oldukça kaliteli bir bal aldım.incir kür olarak degil ama sabahları yiyorum .
herkesin bünyesi farklı bana incir kürü iyi gelmedi,sonrasında kist vardı.ama tesadüf de olabilir.deneme yanılma yönteminden başka çağre yok

Kızlar ben geldim :)) Kendime zaman verdim siteye girmedim .Toparlandım biraz kilo verdim :)
Kasım da kısmetse dondurmuşu kullanıcam. Ben biraz gerilere gidiyim yazıları okuyayım kimlerin sonuçları pozitif bakıp moral depolayım :) öptüm hepinizi a.s.

hosgeldın canımmmmmmmmmmmmmm
bu son denemen olur ınşşş

Kızlar merhabaopuyorumnanaktanbugün yumurtalarım toplandı ama karın bölgemde hala hareket ettiğimde özellikle çok acıyo yaaa:gitme:çok korktum bu günniyeyse masada zangır zangır titredimsempatiksalakcinniuyandıktan sonra da biraz çıkardım kaydirigubbakcemile2şimdi iyiyim aslında ama doktorum sen çok heyecanlısın transerinde anestezi olacaksın dediiii(((Hiç duymadım burda öle bişi de:dzemuszemusSekiz yumurta toplandı ne dersiniss kıslaarr:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…