Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

derıncıgım tekrardan hayırlı olsun canım
ınş gusel haberlerınıde alacagız

Saoll cannıımmcümLEMizin güzEL haBERLERİNİ paylaşaLIM BURDANNNopuyorumnanaktan

ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ınşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşş:1hug:

derın senın uzunmuydu prookol????????????????

baya kısaydı canım yaakaydirigubbakcemile322 eylül adetimin ilk günü iğnem başladı menogonzemuszemus8 kere iğne oldumsonra üç tane koldan aşı eklendi adını hatırlamıorum en son bu perşembe ovitrella sanırım çatlatma iğnesi oldumBugün yumurta toplama vardıkaydirigubbakcemile2Eşimde ki sperm sayısı azlığınıda geçen ay öğenmiştimopuyorumnanaktanekspres oldu ama bu gün niyeyse zor geçti benim o yüsden transferden korkuorum
ya kızlar yumurta toplamamı transfer mi daha ağrılıguclubacismile:gitme:bana anestezili olacaksın dedi doktorum heyecanım yüzündenopuyorumnanaktan

canım anestezıyle tansfer bende duymmaıtım daha once cok mu stres yapıosun acaba ondan belkı kendını kasarsın dıye dusunmustur doktorun.
benımde yarın transferım kac embryom var acaba cok merak edıyorum..
onemlı olan kalıtelı embryo cunku cok yumurta olması degıl

bnce sıtres yapma
ana ekrana kafanı cevır bebegını ızlemeye bak sen hcı dusunme kasma
sonu gusel olacak de derın nefes al

ayyy yaa canımmmm hadi hayırlısı arasaydın bugüünn kaç bebişim var diyeeekaydirigubbakcemile2Allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasınnn

ayyy yaa canımmmm hadi hayırlısı arasaydın bugüünn kaç bebişim var diyeeekaydirigubbakcemile2Allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasınnn

canım o transfer gunu bellı olcakmıs kac tane kalıtelı embryom oldugu yanı yarın ogrenıcez bakalım.
Rabbım hepımızın yuzunu guldursun 15 gun sonra anneyım demeyı cok ıstıyorum

canım hayırlısı olsun, birazcık acır canım ilk 3 gün bendede oldu normal.8yumurta güzelmiş hepside döllenir inş. canım .Transferde hiç ağrı acıolmuyo,amasen bilirsin yinede

hoşgeldin canım, bende yeni geldim.Transferimin 9.günü bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan

canım o transfer gunu bellı olcakmıs kac tane kalıtelı embryom oldugu yanı yarın ogrenıcez bakalım.
Rabbım hepımızın yuzunu guldursun 15 gun sonra anneyım demeyı cok ıstıyorum

inşşş canım bisüre sağlıklı emriyon vardır ve bebişine tezz zamanda kavuşursun canım

canım hayırlısı olsun, birazcık acır canım ilk 3 gün bendede oldu normal.8yumurta güzelmiş hepside döllenir inş. canım .Transferde hiç ağrı acıolmuyo,amasen bilirsin yinede

saol canımmm:))))dün ilginç bi gündü gerçektenkaydirigubbakcemile3akşam birden sağ omuzmda bıçak splanır gibi inanılmaz bir ağrı başladı kasıklarım bi yadann o bi yandan az daha acile gidecktim:)Kuzenimi aradım doktor o anestezi halnde yada ayılırken ters bi hareket yapmış olabilirsin ya da bazen müdahale edilen bir yer başka bir yerdeki sinirleri uyarabilir dediikaydirigubbakcemile3ağrı eşiği düşük biride diilimdir ama ben çok kastım kendimi sanırımkaydirigubbakcemile3ondan böle tuhaflıklar yaşadım:)Ben bide hiperaktifim ve panik atak başlangıcımda vardı geçmişte bunlarda buna sebep olmuş olabilir belkşmde:)canım hiç test yaptın mı bu arada bekliycek misin yoksa???:)opuyorumnanaktan

selam kızlar....
bız buk buklarımızı hayırlısıyla duyduk geldık allaha cok sukur....
ayyyy rabbım hepımıze yasatsın bu duyguları hayırlısıyla ıns kızlar....
aslında ekleyecektım usg goruntusunu ama....
ha bu arada fasulyem bırgun onceden gıdıyomus....daha cok mınık....
dr um 2 kasıma randevu verdı...ıkılı test ve usg ıcın....serklaj ıcınde gun verecek sanırım 12 haftamda atacak....
bızden taze haberler bu kadar teyzoslar....
kusura bakmayın gec yazdım topık hafta sonu cok durgun oluyo dıe....
semradan haber yok mu? kızlar....

Ay ne kadar güzel canım. Allah tamamına sağılıkla erdirsin inşallah.. Ay canım 2 kasıma çok var ya arada git dinle bebişinin bu buklarını yaaa insan o kadar bekleyemezki :)))))

Hayırlı olsun canımm ya maşallahhhhh

sagolun kızlar tez zamanda sızede nasıp etsın rabbım...
godes canım cok arası ama gıdemem baska dr bı kere gıtdım pısman oldum bıraz sabredecegım artık....bundan sonra bol bol ıhtıyacım var.....

canımmm cok sevındım senın adına sonuna kadar saglıkla senle olur ınsallah bebegın..
ve ınsallah bızde yasarız senın yasadıgın duyguları...

arkadaslar transferımı oldum geldım. bebegımı koydum karnıma. ınsallah sevmıstır benı ve tutunur annesıne..
dua lıstenıze benıde eklyın, bu 12 gun nası gecer bılmem...
Allahım bekleyen herkezin muradını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…