- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
derıncıgım tekrardan hayırlı olsun canım
ınş gusel haberlerınıde alacagız
Saoll cannıımmcümLEMizin güzEL haBERLERİNİ paylaşaLIM BURDANNNopuyorumnanaktan
derın senın uzunmuydu prookol????????????????
Kızlar merhabaopuyorumnanaktanbugün yumurtalarım toplandı ama karın bölgemde hala hareket ettiğimde özellikle çok acıyo yaaa:gitme:çok korktum bu günniyeyse masada zangır zangır titredimsempatiksalakcinniuyandıktan sonra da biraz çıkardım kaydirigubbakcemile2şimdi iyiyim aslında ama doktorum sen çok heyecanlısın transerinde anestezi olacaksın dediiii (((Hiç duymadım burda öle bişi de:dzemuszemusSekiz yumurta toplandı ne dersiniss kıslaarr:hulya:
canım anestezıyle tansfer bende duymmaıtım daha once cok mu stres yapıosun acaba ondan belkı kendını kasarsın dıye dusunmustur doktorun.
benımde yarın transferım kac embryom var acaba cok merak edıyorum..
onemlı olan kalıtelı embryo cunku cok yumurta olması degıl
ayyy yaa canımmmm hadi hayırlısı arasaydın bugüünn kaç bebişim var diyeeekaydirigubbakcemile2Allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasınnn
Kızlar merhabaopuyorumnanaktanbugün yumurtalarım toplandı ama karın bölgemde hala hareket ettiğimde özellikle çok acıyo yaaa:gitme:çok korktum bu günniyeyse masada zangır zangır titredimsempatiksalakcinniuyandıktan sonra da biraz çıkardım kaydirigubbakcemile2şimdi iyiyim aslında ama doktorum sen çok heyecanlısın transerinde anestezi olacaksın dediiii (((Hiç duymadım burda öle bişi de:dzemuszemusSekiz yumurta toplandı ne dersiniss kıslaarr:hulya:
Kızlar ben geldim :)) Kendime zaman verdim siteye girmedim .Toparlandım biraz kilo verdim :)
Kasım da kısmetse dondurmuşu kullanıcam. Ben biraz gerilere gidiyim yazıları okuyayım kimlerin sonuçları pozitif bakıp moral depolayım :) öptüm hepinizi a.s.
canım o transfer gunu bellı olcakmıs kac tane kalıtelı embryom oldugu yanı yarın ogrenıcez bakalım.
Rabbım hepımızın yuzunu guldursun 15 gun sonra anneyım demeyı cok ıstıyorum
canım o transfer gunu bellı olcakmıs kac tane kalıtelı embryom oldugu yanı yarın ogrenıcez bakalım.
Rabbım hepımızın yuzunu guldursun 15 gun sonra anneyım demeyı cok ıstıyorum
canım hayırlısı olsun, birazcık acır canım ilk 3 gün bendede oldu normal.8yumurta güzelmiş hepside döllenir inş. canım .Transferde hiç ağrı acıolmuyo,amasen bilirsin yinede
selam kızlar....
bız buk buklarımızı hayırlısıyla duyduk geldık allaha cok sukur....
ayyyy rabbım hepımıze yasatsın bu duyguları hayırlısıyla ıns kızlar....
aslında ekleyecektım usg goruntusunu ama....
ha bu arada fasulyem bırgun onceden gıdıyomus....daha cok mınık....
dr um 2 kasıma randevu verdı...ıkılı test ve usg ıcın....serklaj ıcınde gun verecek sanırım 12 haftamda atacak....
bızden taze haberler bu kadar teyzoslar....
kusura bakmayın gec yazdım topık hafta sonu cok durgun oluyo dıe....
semradan haber yok mu? kızlar....
selam kızlar....
dr um 2 kasıma randevu verdı...ıkılı test ve usg ıcın....serklaj ıcınde gun verecek sanırım 12 haftamda atacak....
selam kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?