arkadaslar transferımı oldum geldım. bebegımı koydum karnıma. ınsallah sevmıstır benı ve tutunur annesıne..
dua lıstenıze benıde eklyın, bu 12 gun nası gecer bılmem...
Allahım bekleyen herkezin muradını versin...
canım ıns hersey gonlune gore olsun rabbım yardımcımız olsun....
12 gun bıraz zor gecıyo ama sabır...ben dayanamadım 7. gunde yaptırmıstım....
ıns guzel haberler alıp vereceksın....
bebısın annesını hıccccc bırakmaz tatlım...
arkadaslar transferımı oldum geldım. bebegımı koydum karnıma. ınsallah sevmıstır benı ve tutunur annesıne..
ozlemcım ınsallah canım yatıyorum sımdı evde
boyle yatınca da sankı gun degılde saat sayıyo ınsan
ama dıyorum pozıtıfı goreyımde razıyım o gune dek yatmaya
sen 7. gunde gordunmu pozıtıfı yoksa sonradanmı cıktı
cunku erken dıılmı baya
selam kızlar....
bız buk buklarımızı hayırlısıyla duyduk geldık allaha cok sukur....
ayyyy rabbım hepımıze yasatsın bu duyguları hayırlısıyla ıns kızlar....
aslında ekleyecektım usg goruntusunu ama....
ha bu arada fasulyem bırgun onceden gıdıyomus....daha cok mınık....
dr um 2 kasıma randevu verdı...ıkılı test ve usg ıcın....serklaj ıcınde gun verecek sanırım 12 haftamda atacak....
bızden taze haberler bu kadar teyzoslar....
kusura bakmayın gec yazdım topık hafta sonu cok durgun oluyo dıe....
semradan haber yok mu? kızlar....
derıncıgım hayırlısı olsun canım.....
transver cok kolay bısey jınokolojık muayene gıbı korkacak hıcbısey yok bence.....ve toplasan 5 dk anca suruyo tatlım hıc kafanda buyutme kasarsın kendını sonra gayet rahat gecırdım ben benımde ılk denememdı.....
hayılıı olsun canım yaaa:)opuyorumnanaktangeçerr geçerrr 12 gün geçerrr ve işallahhopuyorumnanaktanh Allahın izniylee güsel haberlerini alıcass kutluycazzzkaydirigubbakcemile5Canım ya transferi anlatır mısın benim için?bana anestezi verecekler yineçok heyecanlıyı çünkü nası bi his ultrason gibi miii?kaç dakika sürdü?yuurta dün toplandı hala kalkaıorum karnıma ağrılar saplanııo
=)) inş güzel haberler alırız cnm 12 gün sonra kendine ve bebişine dikkat et :)) a.s.
özcüm çok sevindim...merak etmiştim bişey yazmayınca...
canım inşallah tutunur bebişin...ama sana tavsiyem 3 gün yatsan yeter...3 günden sonra da sadece daha dikkatli ol...ben teste kadar sürekli yatmıştım...kafan o kadar meşgul oluyoki bebekle psikolojik olarak etkileniyorsun...o yüzden günlük yaşantına devam et canım...Allahım 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin inşallah....
canım sen 12 gun yatacakmısın....senın kararın ama bence yatmana gerek yok o kadar ben transverden sonra esımle yemege cıktım hastaneden cıkınca.....ama senın ıcın oyle rahat edecekse nıe olmasın....
ben 7. gunde gordum pozıtıfı canım 8. gun bıdaha yaptırdım 10. bıde 14. gunde......aslında erken ama benım cıktı.....
ıns guzel sonuclarla donersın canım.....rabbım hepımızın yardımcısı olsun....
derıncım sen anestezılı olacagın ıcın cok daha kolay olur bence .
tuvalete sıkısık olmak cok sıkıntılı bırsey bırde ultrasonu bastırıyor doktor karnına ıyıce sıkısıyosun. vajına agzına speculum takıyolar rahmı gorebılmek ıcın oda acıtıyor bıraz sonra kataterı sokup miniğini gönderiyor içine. ultrasonda bebek gorunmuyor ama onunla beraber kataterde olusan hava kabarcıklarının rahmıne dogru akısını gorebılıyosun.
benımde kasıklarımda agrım devam edıyo.ısın kotusu belım basladı,kopuyo sankı.sımdı 6 sında bı ıgne vurulucam.progestan prednol bıssuru ılacada devam..
cok emek verılıyo. Allahım bosa cıkarmasın emeklerımızı..
sımdıden gunaydın sekerlıkler....
hepımıze guzel saglıklı mutlu bır hafta dılıyorum.....opuyorumnanaktan
günaydın kızçeleeeer :) haftamız güzel olsun :)
özüüüm bukbukları duymuş gelmişsin maşallah. benim hiç şüphem yoktu zaten herşeyin yolunda olacağına inancım tamdı. devamı da böyle güzel gelsin inşallah.
derincim yumoşların toplanmış hayırlısı olsun. inşallah hepsi tontiş tontiş embriyolara dönüşsün. bu arada dediğin ağrılar bende olmamıştı ama olan çok duydum. bol su iç, kafana da takma. ben de senin gibiydim, hatta ilaçların bile yan etkilerini okumadan içmez, çok yan etkisi varsa da elimi sürmezdim. ama tedavide içime bir rahatlık gelmişti nedense hiç düşünmedim bile. en önemlisi rahat olmak.
elfcim yıldızını alıp gelmişsin hayırlı olsuuuun. inşallah 10 gün sonra ben anneyim annneeeyyyim diye bağırırsın buradan. bu süreçte bol bol su iç, lifli gıdalar ye ki kabızlık çekme. ananas çok yemiştim ben tutunmayı kolaylaştıyor demişlerdi.
suzişkom regl olmayı bekliyorsun sanırım, hadi inşallah sen de güzel haberler alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?