Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlar malesef olmadı benimde.cuma sabah öğrendim dayanamadım izin alıp eve gittim.biraz dibe vurmuş durumdayım ne yalan söyleyeyim.toparlanmaya çalışıyorum.

kızlar malesef olmadı benimde.cuma sabah öğrendim dayanamadım izin alıp eve gittim.biraz dibe vurmuş durumdayım ne yalan söyleyeyim.toparlanmaya çalışıyorum.

((((((((((((((
hayırlısı olsun canım
ınş dogal yollarlan olur ınşşşşşşşşşşş

Elifcim öncelikle tedavin hayırlı olsun tatlım..İnşallah güzel haberlerle gelirsin..Rabbim herşeyi gönlüne göre versin...Bebeğin hep seninle olur inşallah hiç bırakmaz seni sıkı sıkı tutunsun annesine...ona iyi bak tamam mı tatlım..Yediklerine dikkat et..Kabız olma...Devamlı yatmana gerek yok. Yinede sen bilirsin..:)))

Özcüm canım benim şükürler olsun...Buk buklarını duydun fasulyenin çok sevindim annecik..Rabbim devamını getirebilmeyi nasip etsin...Bugünleri beraber geçireceğiz 1 kasıma ne varki zaten...

Tubayycım hoşgeldin..Kendini toparlamana sevindim...Topiğimizin ilk zamanları senin transferin olmuştu sanırım..Bundan sonra herşey yolunda gider bebişlerine kavuşursun tatlım..

Derincim maşallah ne güzel bu aşamalara geldin demek hayırlı olsun tatlım sırada bebişi göbüşüne almak var...Hadi bakalım...Herşey gönlüne göre olsun..Transfer en basiti ya canım stres yapma bebişinin içine kayışını izlenem hakkın bence anestezi olma...

Ekincim,çikolata kisti olupta hamile olan ve tüp yapılan hastalar duydum ben...Doktorunun verdiği ilaçlarla o kist kaybolucak görüceksin...Önemli olan hayırlısı ile tedavine başlaya bilmen tatlım....Eşine sen destek çıkacaksın canım...Tedaviyle ilgili detayları kendisi ile paylaş beklemekle elinize bişey geçmeyeceğini anlat...

Suzikom maşallah hap bitti desene şimdi kırmızılarını bekliyoruz...Sonra ne kadar yumurtladın göreceğiz...Bu ay doktorunu şaşırtırsın da bol bol yumurta yaparsın...İnşallah kistlerin kaybolmuştur...

Canım sizi, bu desteklerinizi nasıl unutabilirim ki.... Canım herhalde bugünlerde geçecek çok uzun sürmese bari.....

Betycim seni aramızda görmek ne güzel..Canım benim kendini en kısa sürede toaprlarsın inşallah bu siteden uzak kalmak sana iyi gelecekce kal tatlım..Sen gelene kadar biz seni bekleriz..Ama ne olursa olsun umudunu yitirme bu konuyu kapama....Mucize olacaktır ben inanıyorum...Rabbim sizi o kadar çok sınıyorki bunun sonunda güzel birşeyler olucak inanıyorum...Kendine iyi bak bitanem..Seni çok seviyoruz..

Canım öncelikle sakin ol..Doktorun söylemedi sana dikkat etmen gerekenleri sen onun dışındamı birşeyler yaptım...Belki yerleşme kanamasıdır..Bu kadar erken kanama olması bilemiyorum ama dr seni bekletmesini anlayamadım..

Şekercim bu bahsettiklerinin hepsi tedavi süresince oluyor tatlım...Hamiş dahi kalsan o karın şişkinliği gaz sancısı gibi gerilme geçmiyor...Hepsi ilaçlardan tatlım....

Semoşcum canım benim......Seni o kadar çok merak ettik...Allah yardımcın olsun tatlım..En kısa sürede toparlanırsın inşallah...Yola devam demi...Pes etmek yok..Bebişe kavuşana kadar her yol denenecek..Kendine iyi bak canım..Topimizden ayrılma tatlım..İrtibatı koparmayalım...Paylaştıkça herşey daha güzle ve iyi canım...Bizler hep burdayız..Kocaman öpüyorum seni.....

canım benim hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah

Adacanım bu arada ben yeni doktor randevumu aldım..12 eylül sabahtan..Çok heyecanlıyım herşey yolundadır inşallah..Doktorum beni bu hafta çagırmıştı...Sanırım 8 ekimde o tarihte kongrede olacakmış 7 ekimde gel dedi..Bende 7 ekim erken diye ertesi haftaya aldım randevumu iyi mi ettim bilemiyorum...Fasulyem biraz daha buyumus olur sanırım...Günlerdir merak içindeyim ne oldu nasıl ne yapıyor herşey yolundamı diye bu sabah aşırı ögürtüyle uyandım sen geldin aklıma demekki fasulyem iyi bana ses verdi...Bulantı ögürtü iyice işaret sözün geliyor aklıma..Bulantım hep var gerçi hiç geçmiyor..

canım ne güzelllll bebişlerin seninle, bence 12 günün keyfini çıkar benim 11.günüm yarın testim var ve keşke bugün 1.gün olsa diyorum.

semracım çok üzgünüm... ne desek boş oluyor bu sonucu alınca o yüzden yazarken zorlanıyorum.. dilerim en kısa zamanda toparlanır kaldığın yerden devam edersin. bazen umutsuzluğa düşüyoruz evet ama inancımızı kaybetmeden devam etmemiz gerekiyor. dondurulmuşun var mıydı semracım?

Hulacım hep söylüyorum bu 12 günü yaşamak herşeyden zormuş......Tarif edilemez....Hele son 11 gün ben kimseye belli etmiyordum ama nefes almakta zorlanıyordum düşün yani....Son ana kadar bekledik test yapmadık..12.ci günün Tadı bam başka.... İyisiyle kötüsüyle....

ıdrar testı yapmadın demı hıc kanımı bekleıdn
bende öle dusunuyorum ya
cunku ıdrardada yanılma payı cok var
ıdrarda poztıf cıkar kanda bişi cıkmaz
o hayal kırıklıgı daha kotu

canım hayırlısı olsun( benimde yarın test günüm ama malesefki pek umutlu değilim korkuyorum çok.

aynen bende oyle hıssettım ya ben bu agrılardan dolayı kendımı kasarsam ve tedavım olumsuz etkılanırse dıye ama Allah kerım ne yapalım . olucaksa olucak artık.
ben progestanı gunde 3 kez agızdan 2 adet alıyorum . fıtıl olarak tam emılmıyor en ıyısı agızdan dedı hemsıre ama o da acaıp bas donmesı yapıyo bana ıcıyorum bı saat sora donuyo kafam.
benım karnım hala acıyo, dedıklerının hepsını yasıyorum canım tuvaletım vsarmıs gıbı agrım oluyo gaz cıkıyo zaten karnım davul gıbı mıdem bagırsaklarım yanı anlıcan belden asagımda savas var sankı

ama asıl sıkıntı bel agrısı oldu bende tum gece uyuyamadım

ama dedıgın gıbı bu guzel bır bekleyıs Rabbım hepımızı sevındırsın ınsallah

evet canım bende eşim üzülmesin diye belli etmek istemiyorum ama çok korkuyorum yarın olmasın istiyorum

tatlım benim bencce herşey yolunda. dediğim gibi ilk aylarda yaşanan bulantı ve öğürmeler bebişin seninle olduğunu ve senin vücudunun ona alışmak için çabaladığını gösteriyor. her kadında böyle değil ama sen bulantılı kadınlar içindesin :)

inşallah 12 ekim sabahı fasulyenle güzel güzel hasret giderirsiniz :)

ıdrar testı yapmadın demı hıc kanımı bekleıdn
bende öle dusunuyorum ya
cunku ıdrardada yanılma payı cok var
ıdrarda poztıf cıkar kanda bişi cıkmaz
o hayal kırıklıgı daha kotu

bende hiç idrar testi yapmadım , genelde erken sonuç vermiyormuş idrar testi

canım ne güzelllll bebişlerin seninle, bence 12 günün keyfini çıkar benim 11.günüm yarın testim var ve keşke bugün 1.gün olsa diyorum.

ayy canım cok heyecanlı ya , guzel haberlerle mutluluk gozyasları ıle gel ınsallah doktordan. ve bızı de sevınddır burda. ınsallah keyıflı olur bızım ıcınde bu 12 gun sonu guzel olursa cok daha keyıflı olur tabı:)

İmoje tatlım iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım......Herşey seninde güzel gönlüne göre olur canım...Kendine iyi bak..Bizi ihmal etme...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…