kızlar malesef olmadı benimde.cuma sabah öğrendim dayanamadım izin alıp eve gittim.biraz dibe vurmuş durumdayım ne yalan söyleyeyim.toparlanmaya çalışıyorum.
arkadaslar transferımı oldum geldım. bebegımı koydum karnıma. ınsallah sevmıstır benı ve tutunur annesıne..
dua lıstenıze benıde eklyın, bu 12 gun nası gecer bılmem...
Allahım bekleyen herkezin muradını versin...
selam kızlar....
bız buk buklarımızı hayırlısıyla duyduk geldık allaha cok sukur....
ayyyy rabbım hepımıze yasatsın bu duyguları hayırlısıyla ıns kızlar....
aslında ekleyecektım usg goruntusunu ama....
ha bu arada fasulyem bırgun onceden gıdıyomus....daha cok mınık....
dr um 2 kasıma randevu verdı...ıkılı test ve usg ıcın....serklaj ıcınde gun verecek sanırım 12 haftamda atacak....
bızden taze haberler bu kadar teyzoslar....
kusura bakmayın gec yazdım topık hafta sonu cok durgun oluyo dıe....
semradan haber yok mu? kızlar....
Kızlar ben geldim :)) Kendime zaman verdim siteye girmedim .Toparlandım biraz kilo verdim :)
Kasım da kısmetse dondurmuşu kullanıcam. Ben biraz gerilere gidiyim yazıları okuyayım kimlerin sonuçları pozitif bakıp moral depolayım :) öptüm hepinizi a.s.
Kızlar merhabaopuyorumnanaktanbugün yumurtalarım toplandı ama karın bölgemde hala hareket ettiğimde özellikle çok acıyo yaaa:gitme:çok korktum bu günniyeyse masada zangır zangır titredimsempatiksalakcinniuyandıktan sonra da biraz çıkardım kaydirigubbakcemile2şimdi iyiyim aslında ama doktorum sen çok heyecanlısın transerinde anestezi olacaksın dediiii (((Hiç duymadım burda öle bişi de:dzemuszemusSekiz yumurta toplandı ne dersiniss kıslaarr:hulya:
Günaydın doktordan yeni geldim.Son durum evet benim kesin bir çiikolata kistim var(bir o eksikti) şu an 2 yumurta gözüktü tedaviye 2 yumurtayla başlamak istemiyorum dedi doktor bey ve 15 gün sonra gidip bir sonraki ayın takibini yapacak uygunsa 21.gün lucrine başlayacağız.
Ama eşim çok sıcak değil tüp bebek konusuna o böyle yapınca benimde içim rahat etmiyor.Onda sperm bozukluğu bende çikolata kisti yaş 31-33 durup beklemek ne kadar doğru olacak .
Bu sınav gerçekten çok yorucu!
Rabbim merhamet eyle!
canım günaydın,
aynı merkezde olcagız sanırım.canını sakın sıkma herşeyin hayırlısı aylardır tedavim erteleniyor,zamanı gelmemiş moduna geçiyorum hemen.
bende de 2 yumurta gözüküyor hep.bende rezerv azlığı sorunu var.ama öneml olan 1 tane yumurta ihtiyacımız olan sadece o:
beklerken bir tedavi uygulayacakmı doktorun?
doktorun Emre bey değil mi?
Canım sizi, bu desteklerinizi nasıl unutabilirim ki.... Canım herhalde bugünlerde geçecek çok uzun sürmese bari.....
Selam Kızlar Herkese...
Benimde transferim perşembe günü oldu .
ama işer yolunda gitmedi .
iki gündür adet kanaması gibi kanamam var öncesindede lekeler geliyordu .
doktorumu aradım ama şu an için beklemekten başka yapılacak bir şey yok ilaçlarını kullanmaya devam et test gününe kadar dedi .
onunda konuşmasında bir ümitsizlik vardı yada ben bu psikolojide olduğum için öyle hissettim .
kendimi çok kötü hissediyorum sanki benim yaptığım bir şeyden olmayacak gibi geliyor .
kanama başladığında benden gitti sanıyorum .
((((
Rabbim isteyen herkese versin aratmasın çok zor bir durum bu cidden .
Sevgiler hepinize
Canııımm ya teşekkür ederiimmmşu ağrılar çok korkuttu beini ağrıdığı için diil de tedaviyi olumsuz etkiliycek diye ödüm kopuyorr:sinifsinif:bu arada 1 gün geçtii bileeee:lepi: sende progestanı fitil olarak mı alıosun canım?toplam 4 tane kullandım fitil gibi son ikisi ger gelmiş akıntıyla:sinifsinif:doktoruma onu da sorucam artıkzemuszemusseninde karnında yara varmış gibi acıyomuydu?Bide gaz sancısı gibi ağrılar ve gazda ve tuvalette sancı?Şimdilik yatışla keyfini çıkar canım benimmm bebeişimisi beklemeninnnopuyorumnanaktangünü gelincede burdan güsel haberlerini alalım Allahın izniylekaydirigubbakcemile5
kızlar malesef olmadı benimde.cuma sabah öğrendim dayanamadım izin alıp eve gittim.biraz dibe vurmuş durumdayım ne yalan söyleyeyim.toparlanmaya çalışıyorum.
selam kızlar....
bız buk buklarımızı hayırlısıyla duyduk geldık allaha cok sukur....
ayyyy rabbım hepımıze yasatsın bu duyguları hayırlısıyla ıns kızlar....
aslında ekleyecektım usg goruntusunu ama....
ha bu arada fasulyem bırgun onceden gıdıyomus....daha cok mınık....
dr um 2 kasıma randevu verdı...ıkılı test ve usg ıcın....serklaj ıcınde gun verecek sanırım 12 haftamda atacak....
bızden taze haberler bu kadar teyzoslar....
kusura bakmayın gec yazdım topık hafta sonu cok durgun oluyo dıe....
semradan haber yok mu? kızlar....
arkadaslar transferımı oldum geldım. bebegımı koydum karnıma. ınsallah sevmıstır benı ve tutunur annesıne..
dua lıstenıze benıde eklyın, bu 12 gun nası gecer bılmem...
Allahım bekleyen herkezin muradını versin...
Hulacım hep söylüyorum bu 12 günü yaşamak herşeyden zormuş......Tarif edilemez....Hele son 11 gün ben kimseye belli etmiyordum ama nefes almakta zorlanıyordum düşün yani....Son ana kadar bekledik test yapmadık..12.ci günün Tadı bam başka.... İyisiyle kötüsüyle....
Canııımm ya teşekkür ederiimmmşu ağrılar çok korkuttu beini ağrıdığı için diil de tedaviyi olumsuz etkiliycek diye ödüm kopuyorr:sinifsinif:bu arada 1 gün geçtii bileeee:lepi: sende progestanı fitil olarak mı alıosun canım?toplam 4 tane kullandım fitil gibi son ikisi ger gelmiş akıntıyla:sinifsinif:doktoruma onu da sorucam artıkzemuszemusseninde karnında yara varmış gibi acıyomuydu?Bide gaz sancısı gibi ağrılar ve gazda ve tuvalette sancı?Şimdilik yatışla keyfini çıkar canım benimmm bebeişimisi beklemeninnnopuyorumnanaktangünü gelincede burdan güsel haberlerini alalım Allahın izniylekaydirigubbakcemile5
Hulacım hep söylüyorum bu 12 günü yaşamak herşeyden zormuş......Tarif edilemez....Hele son 11 gün ben kimseye belli etmiyordum ama nefes almakta zorlanıyordum düşün yani....Son ana kadar bekledik test yapmadık..12.ci günün Tadı bam başka.... İyisiyle kötüsüyle....
Elifcim öncelikle tedavin hayırlı olsun tatlım..İnşallah güzel haberlerle gelirsin..Rabbim herşeyi gönlüne göre versin...Bebeğin hep seninle olur inşallah hiç bırakmaz seni sıkı sıkı tutunsun annesine...ona iyi bak tamam mı tatlım..Yediklerine dikkat et..Kabız olma...Devamlı yatmana gerek yok. Yinede sen bilirsin..:)))
canım sok saol ne kadar guzel yazmıssın ole. okuyunca nese doldu ıcıme. ınsallah duaların kabul olur ve sen benın ıcın ne dılıyorsan Allah ta sana onun ıkı katını veır ınsallah canım ...cok saol...
Adacanım bu arada ben yeni doktor randevumu aldım..12 eylül sabahtan..Çok heyecanlıyım herşey yolundadır inşallah..Doktorum beni bu hafta çagırmıştı...Sanırım 8 ekimde o tarihte kongrede olacakmış 7 ekimde gel dedi..Bende 7 ekim erken diye ertesi haftaya aldım randevumu iyi mi ettim bilemiyorum...Fasulyem biraz daha buyumus olur sanırım...Günlerdir merak içindeyim ne oldu nasıl ne yapıyor herşey yolundamı diye bu sabah aşırı ögürtüyle uyandım sen geldin aklıma demekki fasulyem iyi bana ses verdi...Bulantı ögürtü iyice işaret sözün geliyor aklıma..Bulantım hep var gerçi hiç geçmiyor..
ıdrar testı yapmadın demı hıc kanımı bekleıdn
bende öle dusunuyorum ya
cunku ıdrardada yanılma payı cok var
ıdrarda poztıf cıkar kanda bişi cıkmaz
o hayal kırıklıgı daha kotu
canım ne güzelllll bebişlerin seninle, bence 12 günün keyfini çıkar benim 11.günüm yarın testim var ve keşke bugün 1.gün olsa diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?