Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

hulacım, elfcim sırayla ikinizden de güzel haberler bekliyoruz. önce hula sonra sen elfcim haydi dağıtın şu negatif havamızı artık..

Son düzenleme:
evet canım bende eşim üzülmesin diye belli etmek istemiyorum ama çok korkuyorum yarın olmasın istiyorum

İyi yapıyorsun tatlım..Belli etmiyorlar ama eşler bizden daha çok etkileniyorlar..

[I]hulacım, elfcim sırayla ikinizden de güzel haberler bekliyoruz. önce hula sonra sen elfcim haydi dağıtın şu negatif havamızı artık..[/I]

adacım ınsallah dedıgın gıbı olur ve mutlu haberler verırırz sıze.
ve sen ınsallah 3 aya kalmadan yıldızını avlamıs kadınlar olarak yenı bır topıc acarsın bızlere bu zor kasvetlı gunlerı burda bırakır, gobuslerımızı yarıstırırız yenı topiğimizde.
Allah buyuk o ısterse neler olur ben ınanıyorum. hepımızın o mutlu gunune az kaldıgını hıssdeıyorum.hihoyyyt

oy güzel kalpli cicoşum benim. sen bana böyle güzel dualar ettikten sonra, bu kadar içten olduktan sonra inanıyorum ki ben de yetişicem senin fasulyene bir kardeş yapıcam hayırlısıyla :))))))

inşallah elfcim inşallah dediğin gibi olur ben de bu seneyi bitirmeden yıldızımı avlar göbüşüme koyarım :)

bu arada yeni topic açmayalım, herşeyi burda yaşadık, burda büyütelim yine bebişleri olur mu.. ben buranın uğuruna inanıyorum olacak inşallah :)))))))

oy güzel kalpli cicoşum benim. sen bana böyle güzel dualar ettikten sonra, bu kadar içten olduktan sonra inanıyorum ki ben de yetişicem senin fasulyene bir kardeş yapıcam hayırlısıyla :))))))

:hulya:aa etmem mi şekercim canım arkadaşım....Ben hep dua ediyorum...İnşallah topiğimizde nüfus patlaması olur inşallah...........Herşey güzel olucak bende inanıyorum...Oh oh kardeş geliyor...Anaaaaa adacan sen c.tesi doktora gideceksin ne oldu anlatsana gızzzzzzzzlmaz: unutturuyorsun bizede....

kızlarrrropuyorumnanaktandoktorum aradı 11 30 da transferim varrrrrnolur duaa ediinnn neoluuurrrrrropuyorumnanaktan

kızlarrrropuyorumnanaktandoktorum aradı 11 30 da transferim varrrrrnolur duaa ediinnn neoluuurrrrrropuyorumnanaktan

Derincim tatlım dualarımız seninle,hadi bebeğini göbüşüne koyda gel tatlım..Stres yapma çok güzel bir gün artık bebişin seninle olucak....Görüşürüz..kaydirigubbakcemile5

kızlaarrrr çok kötü bişey yaptımmm, dayanamadım ve kan testi yaptırdım yarım saat 1saat içinde sonuçları mail ile gönderecekler bugün 11.gün doğru sonuç gelirmi sizce:kedi:

canım ınsallah burdakı ısteyen herkesı eklıyorum zaten dualarıma sende buna dahılsın.
yenı topıc degıl ama yenı bı sayfa acmıs oluruz ınsallah hayatımızda.

Derincim tatlım dualarımız seninle,hadi bebeğini göbüşüne koyda gel tatlım..Stres yapma çok güzel bir gün artık bebişin seninle olucak....Görüşürüz..kaydirigubbakcemile5

Ewet cnm nagatifle sonuçlanmıştı.İnş bundan sonraki denememde herşey çok güzel olur seni de tebrik ediyorum. Bebişinle geçireceğin güzel bir hamilelik dönemi diliyorum :))) a.s.

kızlaarrrr çok kötü bişey yaptımmm, dayanamadım ve kan testi yaptırdım yarım saat 1saat içinde sonuçları mail ile gönderecekler bugün 11.gün doğru sonuç gelirmi sizce:kedi:

Canım sonucu alınca hemen bizede haber ver tamam mı ?? ayy heyecanlandım...Hayırlısı ne ise o olsun inşallah....opuyorumnanaktan

Ewet cnm nagatifle sonuçlanmıştı.İnş bundan sonraki denememde herşey çok güzel olur seni de tebrik ediyorum. Bebişinle geçireceğin güzel bir hamilelik dönemi diliyorum :))) a.s.

Canım benim teşekkür ederim sagol darısı başına olsun inşallah....Rabbim gönlüne göre versin..

tüpcüüüüm hoşgeldin. ne güzel kilo vermişsin yahu kıskandım valla p inşallah dondurulmuşlarla çok güzel sonuçlar elde edersin.

hulacım ayy çok heyecanlıyım, haydi harika bir haberle gel :))))))

Selam hanımlar ..
Harika haberlerle dolu bir hafta diliyorum hepinize!..
Hulahopp sonucu almıştır heralde inşallah pozitiftir!..

canlarım sonucum geldii, 170,4 yani yani yani hamilemiyim şimdi ben yoksa bu değer çokmu düşük nolur acil yardım

canlarım sonucum geldii, 170,4 yani yani yani hamilemiyim şimdi ben yoksa bu değer çokmu düşük nolur acil yardım

aaaaaaaaaaaaaaa harikaaaaaaaaaaaaaaaaa hamilesiiiin cnm tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer yuppiiiii :sm_cool:

Rabbime şükürler olsun hamilesin canımmmmmmmmmmmm
Sağsalim kucağına almayıda nasip etsin..Ya çok güzel bir haber bu..

Hoşbulduk cnm biraz kafamı topladım :)) geldim aranızaa

ama dondurulmuşta şansım çok az yaaa 1 tane var kalitesi düşün çözüldüğünde yaşama şansı çok az (( çok gerginim dokunsalar ağlayacak durumdayım yani senağlama

Hamilelerin duası kabul olurmuş ..İlk bana et cabuk sıraya girin kızlar:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…