evet canım bende eşim üzülmesin diye belli etmek istemiyorum ama çok korkuyorum yarın olmasın istiyorum
Elifcim öncelikle tedavin hayırlı olsun tatlım..İnşallah güzel haberlerle gelirsin..Rabbim herşeyi gönlüne göre versin...Bebeğin hep seninle olur inşallah hiç bırakmaz seni sıkı sıkı tutunsun annesine...ona iyi bak tamam mı tatlım..Yediklerine dikkat et..Kabız olma...Devamlı yatmana gerek yok. Yinede sen bilirsin..:)))
canım sok saol ne kadar guzel yazmıssın ole. okuyunca nese doldu ıcıme. ınsallah duaların kabul olur ve sen benın ıcın ne dılıyorsan Allah ta sana onun ıkı katını veır ınsallah canım ...cok saol...
Canım benim sendende Allah razı olsun..hep dualarımdasınız..Hep beraber burda hamiş hamiş yazışalım istiyorum...Rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın....Bu 12 günde beraberiz Test tarihin ne zamandı..
tatlım benim bencce herşey yolunda. dediğim gibi ilk aylarda yaşanan bulantı ve öğürmeler bebişin seninle olduğunu ve senin vücudunun ona alışmak için çabaladığını gösteriyor. her kadında böyle değil ama sen bulantılı kadınlar içindesin :)
inşallah 12 ekim sabahı fasulyenle güzel güzel hasret giderirsiniz :)
İnşallah bitanem aynen öle bulantılı kadınımkaydirigubbakcemile3
Şimdiden özledim fasulyemi...aklım hep onda...iyimi ne yapıyor :)
İşte böle ses veriyor....Darısı başına bitanem..Rabbim biran önce yoluna devam edebilmen için sanada fırsat versin canım benim..Yıldınızı koy göbüşüne gel artık............Kocaman öpüyorum seni...
[I]hulacım, elfcim sırayla ikinizden de güzel haberler bekliyoruz. önce hula sonra sen elfcim haydi dağıtın şu negatif havamızı artık..[/I]
adacım ınsallah dedıgın gıbı olur ve mutlu haberler verırırz sıze.
ve sen ınsallah 3 aya kalmadan yıldızını avlamıs kadınlar olarak yenı bır topıc acarsın bızlere bu zor kasvetlı gunlerı burda bırakır, gobuslerımızı yarıstırırız yenı topiğimizde.
Allah buyuk o ısterse neler olur ben ınanıyorum. hepımızın o mutlu gunune az kaldıgını hıssdeıyorum.hihoyyyt
oy güzel kalpli cicoşum benim. sen bana böyle güzel dualar ettikten sonra, bu kadar içten olduktan sonra inanıyorum ki ben de yetişicem senin fasulyene bir kardeş yapıcam hayırlısıyla :))))))
kızlarrrropuyorumnanaktandoktorum aradı 11 30 da transferim varrrrrnolur duaa ediinnn neoluuurrrrrropuyorumnanaktan
inşallah elfcim inşallah dediğin gibi olur ben de bu seneyi bitirmeden yıldızımı avlar göbüşüme koyarım :)
bu arada yeni topic açmayalım, herşeyi burda yaşadık, burda büyütelim yine bebişleri olur mu.. ben buranın uğuruna inanıyorum olacak inşallah :)))))))
Derincim tatlım dualarımız seninle,hadi bebeğini göbüşüne koyda gel tatlım..Stres yapma çok güzel bir gün artık bebişin seninle olucak....Görüşürüz..kaydirigubbakcemile5
kızlaarrrr çok kötü bişey yaptımmm, dayanamadım ve kan testi yaptırdım yarım saat 1saat içinde sonuçları mail ile gönderecekler bugün 11.gün doğru sonuç gelirmi sizce:kedi:
Ewet cnm nagatifle sonuçlanmıştı.İnş bundan sonraki denememde herşey çok güzel olur seni de tebrik ediyorum. Bebişinle geçireceğin güzel bir hamilelik dönemi diliyorum :))) a.s.
canlarım sonucum geldii, 170,4 yani yani yani hamilemiyim şimdi ben yoksa bu değer çokmu düşük nolur acil yardım
tüpcüüüüm hoşgeldin. ne güzel kilo vermişsin yahu kıskandım vallap inşallah dondurulmuşlarla çok güzel sonuçlar elde edersin.
hulacım ayy çok heyecanlıyım, haydi harika bir haberle gel :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?