valla yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum , elim ayağım buz bayılacak gibiyim heyecandan
allahım inşallah sonucunuda hayırlıysa mutlulukla getirsin ,inşallah bu mutluluğum yarım kalmaz
Allahımmmm kimseyi evlatsız kucağı boş bırakması darısı en başta bu topikteki canlarımın ve tüm isteyenlerin başına.
valla yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum , elim ayağım buz bayılacak gibiyim heyecandan
allahım inşallah sonucunuda hayırlıysa mutlulukla getirsin ,inşallah bu mutluluğum yarım kalmaz
Allahımmmm kimseyi evlatsız kucağı boş bırakması darısı en başta bu topikteki canlarımın ve tüm isteyenlerin başına.
Hoşbulduk cnm biraz kafamı topladım :)) geldim aranızaa
ama dondurulmuşta şansım çok az yaaa 1 tane var kalitesi düşün çözüldüğünde yaşama şansı çok az(( çok gerginim dokunsalar ağlayacak durumdayım yani senağlama
Hamilelerin duası kabul olurmuş ..İlk bana et cabuk sıraya girin kızlar:))))
İyiyim suzi, sen naptın adet oldunmu? haftaya süper başladık.Devamını getirsin Rabbim..
canlarım sonucum geldii, 170,4 yani yani yani hamilemiyim şimdi ben yoksa bu değer çokmu düşük nolur acil yardım
günaydınnn yol arkadaşlarımmm
Adacanım,geri sayım başladı korkuyorum:/ertelene ertelene bi hal oldu bizim tedavi...bakalım bu ay ne olur?
civcivcanım güzel dileklerin içn sağol...inşallah herşey yolunda gider.
şu duyduğumuz olumsuz sonuçlar beni çok kötü yapıyor.dün de bir tanıdığımın olumsuz sonuç aldıgını duydumçok üzgünümmm.
özümmm nasıl gidior??ay buk buk tanımı harika yaa..inşallah bizede kısmet olur buk buk duymak:)
ekin canım iyi haftalar,
nasılsın?
hullahop heyecan yaptım,,,inşallah olumlu olur sonucun....umut olursun.
canlarım sonucum geldii, 170,4 yani yani yani hamilemiyim şimdi ben yoksa bu değer çokmu düşük nolur acil yardım
İlk denemenmiydi canım.Tedavin nerde yapıldı?
Ayy rabbim nazarlardan saklasın sizi
cnm senin kadar olamaz tabii ama çok heyecanlandım.Rabbim kimsenin ellerini boş bırakmasın.
hulacım tebrikleeeeeeer harika bir sonuç. 11. gün için süper, Allah devamını nasip etsin inşallaaaaah :sm_cool:
cnm adet olmadım ama son 4 gündür siyaha yakın leke var...korkuyorum kistten dolayı olabilir mi?
sende varmıydı doğum kontrol hapı kullanırken (son günlerde)başladı.bi adet olsam da kurtulsam ne olacaksa olsa.
sen tekrar doğum kontrol hapı kullanacaksın değil mi?
belki merkezde karşılaşırız
ayy canım o kadar iyi anlıyorum ki halini. mutluluk mu, heyecan mı, boşluk mu, aptallık mı, saflık mı, coşku mu anlamıyor insan herşey içiçe geçiyor. amiiin güzel dualarına. inşallah bu defa ben de tamamına erdirebileceğim bir gebelik yaşarım ve topicdeki tüm arkadaşlarımız da ve isteyen herkes de :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?