Gelin arabası gördüğüm zaman Rabbim istediğiniz zaman evlat versin .Diye içimden dua ediyorum.Sanki herkes bu nu yaşıyor, yada yaşayacak zannediyorum.Cidden psikolojimiz alt üst oluyor.
İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.
POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri
derincan
Ekim Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri
adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)
devincan
esracık
schatcan
Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri
imocan
betüş
godescim
semracan
ekincan
Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri
catcim (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri
bugucan (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
cicoş (amerikan hastanesi) :CüvCüv: (bukbuklar duyuldu)
özcan (izmir şifa hastanesi) :CüvCüv:
hulacan :CüvCüv:
Topicimizin Parlayan Yıldızları :)
asucanın yıldızları Dilan ve Derman -28 Eylül 2010-
Adacım geçmişte kaldı benim sorum ama aklıma geldi tekrar soruyorum c.tesi doktordaydın sen ne oldu ne dedi dr ?????
karışık duygular içindeyim canım ,içimden herkese haykırmak söylemek geçiyor. Ama biliyorsun bizim durumlar riskli hamiş olsan sevinemiyorsun hep bir tedirginlik hali , ya 2 gün katlanmassa faln filan soruları falan düşüyo şimdi aklıma.
Ama artık boşverdim keyfini çıkaracağım alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz malesef .
tabiki kalbi çok güzel arkadaşım allah gönlüne göre verecek eminim ve çok cic bir anne olacaksın,
hani ben :dilcikar:
Listede adımı görünce aklıma geldi dköleyim dedim:)
Evlendik 25 temmuz hiç korunmadık ya 17 ağustosta hemen test aldık kesin olacak ya ..
Sonra sitede bölüm bölüm terfi edişim başladı..
Önce hamilelik belirtileri sonra ovulasyon takibi, doktorun eşimdeki sprem bozukluğunu tespiti üzerine Erkek inferitilitesi bölümü, akabinde benim çikolata kistimle Kadın İnfertilitesi bölümü,
Şimdi de Tüp bebek bölümündeyim.Eee artık BENDE HAMİLEYİM BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLURUM DİMİ?
:))
Hulacım senin sayende topiğimiz şenlendi biraz olsun teşekkürler...Geçmiş sayfada tebrik ettim tatlım ....Bebeğin hep seninle olur inşallah...
tatlım benim kusura bakma görmemişim. gittim doktoruma baya konuştuk. muayne etti rahim çok temiz dedi, bir de 18 mm bir yumurta gördü. önceden kalmış olabilir ama rahim ağzı ve akıntı tam yumurtlama zamanını gösteriyor bugün 34. gününüz olabilir ama pzt yumurtanız çatlayacak gibi geliyor bana siz o gün ne olur olmaz ilişkide bulunun dedi :)))) yaşadığım olabilecek birşeymiş. tekrar düzenime girecekmişim ama artık kafama takmamamı söyledi. farlutal adet söktürücü yazdı ama pazartesi ovulasyon olursa 14 gün sonra regl olmanız gerekir o kadar bekleyin gelmezse sonra için hiç sakıncası yok beklemenin dedi. sonra da araya bayram giriyor tüp bebek için de bekleyin biraz düzene girin önce dedi haklı tabi. bir de adetin 3. günü hormon testi istedim yaparız dedi yazdı. en son çıkan FSH dışında bir de yumurta rezervi testi varmış AMH diye onu da yazdı benim isteğim üzerine. inşallah sonuçlarım güzel çıkar cicoşum. benim iş biraz gecikiyor ama geç olsun güç olmasın inşallah :)))))
Oh sevindim normal miş yani kist yok herşey yolunda vallahi güzel haber...sende rahatlamışsındır...Olsun ya tedavin geç olsun ama güç olmasın..Gün dogmadan neler dogar..Bencede bayram sonrasına ertele...Kucagın dolsunda varsın biraz daha sabır et bekle napalım bizlerin kaderi beklemek tatlım...Şuanda hamişde olsam bende bekleyişlerimi unutamam....Geçmişi kapamak gerekiyor bugüne bakabilmek için..öpüyorum tatlım...guclubacismile
İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.
POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri
derincan
Ekim Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri
adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)
devincan
esracık
schatcan
Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri
imocan
betüş
godescim
semracan
ekincan
tüpcan
Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri
catcim (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri
bugucan (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
cicoş (amerikan hastanesi) :CüvCüv: (bukbuklar duyuldu)
özcan (izmir şifa hastanesi) :CüvCüv:
hulacan :CüvCüv:
Topicimizin Parlayan Yıldızları :)
asucanın yıldızları Dilan ve Derman -28 Eylül 2010-
inşallaah canım can-ı gönülden amiiin diyorum.
ben de ilk önce ovulasyon testi topicindeydim, sonra ateş ölçme yöntemi, sonra erkek infertilitesi sonra tüp bebek.. ben de inşallah ben de hamileyim bölümüne tranfer olup ordan .... ayı anneleri topicine geçip oradan da mezun olmak istiyorum :))))))))))
aaaaaa adacan bizleri bırakacaksın desene....Tamam tamam bizde özle beraber ayın anneleri topiğine geçiyoruz o zaman vaktimizi neden burda geçirelim demi...
ıyıyım canım yenı uyandım daha.....
selam kızlarrr....amannnnnnn neler okudum ben masallah.....
hulacıgım.... hayırlısı olsun ıns.....rabbım bebısınle bır omur boyu cok mutlu etsın ve melegının mutlulugunu doya doya yasamayı nasıp etsın ıns......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?