Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

derincan

Ekim Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)
devincan
esracık
schatcan

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri

imocan
betüş
godescim
semracan
ekincan
tüpcan

Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri

catcim (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:

Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

bugucan (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
cicoş (amerikan hastanesi) :CüvCüv: (bukbuklar duyuldu)
özcan (izmir şifa hastanesi) :CüvCüv:
hulacan :CüvCüv:

Topicimizin Parlayan Yıldızları :)

asucanın yıldızları Dilan ve Derman -28 Eylül 2010-

Son düzenleme:
ohaoldumsmile
Gelin arabası gördüğüm zaman Rabbim istediğiniz zaman evlat versin .Diye içimden dua ediyorum.Sanki herkes bu nu yaşıyor, yada yaşayacak zannediyorum.Cidden psikolojimiz alt üst oluyor.

Bende sokakta ne zaman hamile görsem sanki sorunsuz hemen hamile kaldı sanıyordum tabi tanımadığım insan detayını bilemem,hemen içimden diyorum ay ne güzel hamile kalmış bende onun gibi olacakmıyım nasip oalcakmı diyordum şükürler olsun allahıma..Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın..amin..

hani ben :dilcikar:

Adacım geçmişte kaldı benim sorum ama aklıma geldi tekrar soruyorum c.tesi doktordaydın sen ne oldu ne dedi dr ?????

tatlım benim kusura bakma görmemişim. gittim doktoruma baya konuştuk. muayne etti rahim çok temiz dedi, bir de 18 mm bir yumurta gördü. önceden kalmış olabilir ama rahim ağzı ve akıntı tam yumurtlama zamanını gösteriyor bugün 34. gününüz olabilir ama pzt yumurtanız çatlayacak gibi geliyor bana siz o gün ne olur olmaz ilişkide bulunun dedi :)))) yaşadığım olabilecek birşeymiş. tekrar düzenime girecekmişim ama artık kafama takmamamı söyledi. farlutal adet söktürücü yazdı ama pazartesi ovulasyon olursa 14 gün sonra regl olmanız gerekir o kadar bekleyin gelmezse sonra için hiç sakıncası yok beklemenin dedi. sonra da araya bayram giriyor tüp bebek için de bekleyin biraz düzene girin önce dedi haklı tabi. bir de adetin 3. günü hormon testi istedim yaparız dedi yazdı. en son çıkan FSH dışında bir de yumurta rezervi testi varmış AMH diye onu da yazdı benim isteğim üzerine. inşallah sonuçlarım güzel çıkar cicoşum. benim iş biraz gecikiyor ama geç olsun güç olmasın inşallah :)))))

Allah razı olsun tatlım, inşallah senin değerin katlanır ve inşallah ben de cici bir anne olurum :) tüm dualarına amiiiiiin :)

Listede adımı görünce aklıma geldi dköleyim dedim:)
Evlendik 25 temmuz hiç korunmadık ya 17 ağustosta hemen test aldık kesin olacak ya ..
Sonra sitede bölüm bölüm terfi edişim başladı..
Önce hamilelik belirtileri sonra ovulasyon takibi, doktorun eşimdeki sprem bozukluğunu tespiti üzerine Erkek inferitilitesi bölümü, akabinde benim çikolata kistimle Kadın İnfertilitesi bölümü,
Şimdi de Tüp bebek bölümündeyim.Eee artık BENDE HAMİLEYİM BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLURUM DİMİ?
:))

inşallaah canım can-ı gönülden amiiin diyorum.

ben de ilk önce ovulasyon testi topicindeydim, sonra ateş ölçme yöntemi, sonra erkek infertilitesi sonra tüp bebek.. ben de inşallah ben de hamileyim bölümüne tranfer olup ordan .... ayı anneleri topicine geçip oradan da mezun olmak istiyorum :))))))))))

Hulacım senin sayende topiğimiz şenlendi biraz olsun teşekkürler...Geçmiş sayfada tebrik ettim tatlım ....Bebeğin hep seninle olur inşallah...

bende hepinize verdiğiniz destekten teşekkür ederim canım. UMarım sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın

opuyorumnanaktan:hooray: hala şoktayımmmm

aaaaaa adacan bizleri bırakacaksın desene....Tamam tamam bizde özle beraber ayın anneleri topiğine geçiyoruz o zaman vaktimizi neden burda geçirelim demi...

aaaaaa adacan bizleri bırakacaksın desene....Tamam tamam bizde özle beraber ayın anneleri topiğine geçiyoruz o zaman vaktimizi neden burda geçirelim demi...

delüüüü hele bir gidin de görün gününüzü

o lafın gelişi tatlım hepimiz burada büyütücez önce göbişleri sonra bebişleri inşallaaah :)

selam kızlarrr....amannnnnnn neler okudum ben masallah.....
hulacıgım.... hayırlısı olsun ıns.....rabbım bebısınle bır omur boyu cok mutlu etsın ve melegının mutlulugunu doya doya yasamayı nasıp etsın ıns......

Son düzenleme:

inşallah canım çok teşekkür ederim umarım sonuda güzel olur
Allahım isteyen herkese nasip etsin

madem öz düzeltmiş bu mesaj da burda kalmasın ben de düzelttim :)))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…