canlarım sonucum geldii, 170,4 yani yani yani hamilemiyim şimdi ben yoksa bu değer çokmu düşük nolur acil yardım
opuyorumnanaktan:hooray: hala şoktayımmmm
selam kızlar...cicoşum hoşbuldummm...ne var ne yok okuyum biraz dedim..maşallah bebiş haberimiz var..hulahoppcum tebrik ederim canım seni...Allahım kucağına almayı da nasip etsin...benim pazartesi yoğunluğum var...hala kırmızılarım gelmedi onun gerginliği var...bakalım ne zaman gelecek...ama biraz daha gecikirse bu ay ertelemek zorunda kalacağım bayrama denk geldiği için...
kızlar benım bıde bı sorum olcak benım yuzun bole alev alev yanıyo yanı ateslenmısım gıbı degılde sankı kısın sogukta yuzum ayaz yemıs gıbı bıde yanaklarım kırmızı kırmızı
bu noırmalmı sızce transferden sonra
agrılarımı gectım bıde bu basladı sımdı anlayamıyorum
ltf cvp verın
kullanılan progestoran içerikli ilaçlar/iğnelerden dolayı bu oluyor canım. ama hamilelikte de ateş basması oluyor biliyorsun. inşallah tutmuştur elfcim.
kızlar benım bıde bı sorum olcak benım yuzun bole alev alev yanıyo yanı ateslenmısım gıbı degılde sankı kısın sogukta yuzum ayaz yemıs gıbı bıde yanaklarım kırmızı kırmızı
bu noırmalmı sızce transferden sonra
agrılarımı gectım bıde bu basladı sımdı anlayamıyorum
ltf cvp verın
hulacıgım 10-15 gun sonra bebısı gormeye gıdersınız artık....ayy n guzellll sende fasulynle tanıs hayırlısıyla
adacım senındemı olmusmuydu boyle
benım daha 2. gunum transfer sonrası sanırım gebelık yanması degıl bu cunku cok erken .
progesterrondanmı oluyor dıyorsun.
korktum sımdı cunku merkezden ates falan olursa gel demıslerdı ama bu atesmı degılmı anlamadım
sonra sıradakı anne adayları ıns....rabbım hepımıze yasatsın.....
ayyy inş canım nasıl sabırsızm tahmin edemessin, inş değerim katlanırda bir sorun çıkmasa barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?