Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canlarım sonucum geldii, 170,4 yani yani yani hamilemiyim şimdi ben yoksa bu değer çokmu düşük nolur acil yardım

canım gozun aydın ya ne guzel hamılesın ınsallah degerın artarak devam eder ve mınıgınle tanısırsın en kısa zamanda,
Rabbım saglıkla tamamına erdırsın
ınsallah benımde kolay gecer gunlerım ve sonunda senın gıbı bı sonuc alırım

selam kızlar...cicoşum hoşbuldummm...ne var ne yok okuyum biraz dedim..maşallah bebiş haberimiz var..hulahoppcum tebrik ederim canım seni...Allahım kucağına almayı da nasip etsin...benim pazartesi yoğunluğum var...hala kırmızılarım gelmedi onun gerginliği var...bakalım ne zaman gelecek...ama biraz daha gecikirse bu ay ertelemek zorunda kalacağım bayrama denk geldiği için...

kızlar benım bıde bı sorum olcak benım yuzun bole alev alev yanıyo yanı ateslenmısım gıbı degılde sankı kısın sogukta yuzum ayaz yemıs gıbı bıde yanaklarım kırmızı kırmızı
bu noırmalmı sızce transferden sonra
agrılarımı gectım bıde bu basladı sımdı anlayamıyorum
ltf cvp verın

Canım yeni başlangıcın geç olsun güç olmasın,ertelemeden önce doktorunla konuş bakalım...Belki onlar tatil için bir formul bulmuşlardır..hayırlısı olsun bitanem...Vallahi iyisin burdasın helal olsun tatlım sana..darısı betyy nin başına........

kullanılan progestoran içerikli ilaçlar/iğnelerden dolayı bu oluyor canım. ama hamilelikte de ateş basması oluyor biliyorsun. inşallah tutmuştur elfcim.

kullanılan progestoran içerikli ilaçlar/iğnelerden dolayı bu oluyor canım. ama hamilelikte de ateş basması oluyor biliyorsun. inşallah tutmuştur elfcim.

adacım senındemı olmusmuydu boyle
benım daha 2. gunum transfer sonrası sanırım gebelık yanması degıl bu cunku cok erken .
progesterrondanmı oluyor dıyorsun.
korktum sımdı cunku merkezden ates falan olursa gel demıslerdı ama bu atesmı degılmı anlamadım

hulacıgım 10-15 gun sonra bebısı gormeye gıdersınız artık....ayy n guzellll sende fasulynle tanıs hayırlısıyla

canım benimde transferimden sonra 3. günümden itibaren aynı oldu. bi ateş basması sorma yanaklar kırmızı kırmızı benimde . çok korktum doktoru aradım 38 i geçmedikten sonra korkma dedi. Umarım bebişin seninledirde işaret yolluyordur sanaopuyorumnanaktan

progesteronun içinde yazanları okursan ateş yapabilir yüksek ateşe neden olabilir, ateş basmaları yanmalar olabilir gibi bişiler bile yazar tatlım. yani progestorandan oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…