Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

zaman gecmıyo gıbıaslında ama cok da cabuk gecıyo deyıl mı? kızlar.....valla dun adet beklerken ucuncu aya gırecegım nerdeyse hayırlısıyla ıns sonuna kadar boyle problemsız gecer....aslında serklaj benı korkutuyo ama ıns hersey yolunda gıder....

bn avrupa yakasındaym cnm ve kararımı verdm ıvı de baslıcam belkı duymussundr dr da ekıpte gercektn cok ıyı ve cok samımıler ınss hayırlısı hakkımızda...

melo cum seni de ivi ci yaptık demek :))))) senin de doktorun emre bey olacak o zaman değil mi..

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar 3 aydır osman bey' gıdıorum.3 kez asılama denedık olmadı.simdi tup bebek yoluna gıdıcez ama benım bu konuda korkularım var.yumurta toplama donemınde ve mikroenjeksiyon doneminde acı hissediyormusunuz.anestezimi uygulanıyor yada sedasyon (uyku hali) bilen arkadas varsa lutfen benıde bılgılendırsın...ona gore karar werıcem.tecrubelerınızı beklıyorum.

kizlar hepinize selam ben bugün ciktim hastaneden ama bebkelrim daha orda malesef,sagliklari cok iyi ama biraz kücük olduklari icin orda kalmak zorundalar,simdi hastaneye gitcem aksam yazmaya calisirim...hepinizi öpüyorum canlarim...

kızlarr ben geldiimmm en panikinizz olaraktaannnzemuszemustransferimm olduuu burdan destek olan duacı olan tüm arkadaşlarıma teşeekküürlerr:)şimdii evdeyim yatıştaa:)benide ateşler basıo elifciimkaydirigubbakcemile3 bir emriyo konuldu kalitesi çok ii dedi ama nasip bundan sonrasıııı:Saruboceq:8 toplandı 4 işlem gördüü 3 tanesi 3 1 tanesi 4 hücreli olmuuşşzemuszemusşimdi kalan üçden haber bekliorumm dondurmaya değer çıkar mı diyeee.)hepinisii seviyorum yol arkileriimm beniimm:))))))))))))hulooaa ya çok sevindim bide çoookk duygulandımmmm:sinifsinif:

kizlar hepinize selam ben bugün ciktim hastaneden ama bebkelrim daha orda malesef,sagliklari cok iyi ama biraz kücük olduklari icin orda kalmak zorundalar,simdi hastaneye gitcem aksam yazmaya calisirim...hepinizi öpüyorum canlarim...

Asucum canım benim kıyamam size..Yavrucukların iyilermi ?? maşallah 3 nüzede tatlım..Yorma kendini....Kuzucuklaırnı orda bırakmak ne kadar zor değilmi tatlım...Allah yardımcın olsun...dikkat et kendineopuyorumnanaktanMis mis kokla tatlım bizler içinde...

ayyy asucum canım benim, Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

ben evden seyredebildim videonuzu, bebişlerden biri sana bakıyordu kafasını kaldırıp kaldırıp. o hangisiydi ya çok şaşırttı beni :))))))

hoşgeldn derincim oh oh maşallah:lepi: sonunda sende bu kervana katıldın aferin sana tabikide anne olmak isteyen bu ugurda herşeyi yapan bizler bir transferden mi korkucaz...Miniğinin ekranda sana konuşunu izledin mi tatlım...çok heyecanlı değilmi..Allahım 12.günün sonunda güzel haberler almayı nasip eder inşallah..herşey gönlünce olsun..:dance:

ne yazıkki hayırrpanik atakvar bendehafif uyuttlar gitmeden baktıımmn emriyomaazemuszemus

maşallah derincim, ben senin transferinin bugün olduğunu bilmiyordum yaaa :) hayırlı uğurlu olsun. inşallah yıldızın sımsıkı tutunur sana tatlım :)

Cnm stressiz ve çok güzel bir 12 gün diliyorum sana a.s.

canım hayırlı olsun bebeklerin cok tatlı maşallah. inşallah tez zamnda toparlanıp evlerine dönerler

canımmm çok geçmiş olsun bebişini aldın geldin demekk zemuszemus
inşallah 12 gün sonundada bebişin seninle olacak , kendine çok iyi bak bundan sonra sakın yorulma kaydirigubbakcemile2

Tebrik ederim asucuuuuuuuuuuum :)) Ay canım benim inş en kısa zamanda bebişşlerinle beraber ewinize dönersiniz.Tüm dualarımız seninlee a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…