Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Hulahopcum tebrik ediyorummm.. Allah tamamina erdirsin.. haftaya guzel haberlerle baslamak gercekten super..
derincim seninde hayirlisi olsun tatlim. elfcim tabiki seninde hayirlisi olsun. Allah huzurla guzel bekleyisler nasip etsin...
asucan bende gormustum miniklerini dunya tatlilari onlar... Allah anali babali buyutmek nasip etsin. bizler icinde op lutfen..
ciciskom ozum sizler adina inanilmaz mutluyum.. ne kadar guzel ilerliyorsunuz. Allah saglik versin...
adajanimm sen nasilsin tatlim? sanirim bayramdan sonra mi tedavinin baslamaisni istiyorsun. esasen varya guzelce bir dinlenmis olman daha iyi bile olabilir. relax olmak onemli neticede degil mi...

çok teşekkürler canım, allahım hepimize nasip etsin , sen nasılsın canım

vallahi karmasik duygular icindeyim.. Turkiyede deniyecgiz eger olursa olur olmazsada yapabilecegim bisi yok... kismet birazda bu durumlar.. ama senin adina cok sevindim.. inan bana cok sevindim...
Allah tamamina erdirsin.. bizler icin dua et emi hamisimizsin :)

ımoje hosgeldın tatlım benım nasılsın.....

fistigim benim... iyi olmaya calisiyorum... ama ne bitkiseller nede haplar hic bisi kullanmiyorum artik. cok yorgunum inanki...
senin buk buklarina da cok sevindim.. kendini lutfen hic yorma hemde hic...

etmezmiyim hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum hergün zaten,
tamamen kısmet , allah ol derse oluyor sadece vakti varmış

canım dınlen bol bol vucudunda beynınde bıraz ara ınan ıyı gelır zaten.....
bende cok sevındım fasulyemın buk buklarına teyzesı ayyy gorsen masallah cok mınık daha....
dr dıyorum ayy n zaman buyuyecek dedım hıc merak etme sen bıle sasıracaksın dıo....

hula canım herkes duydumu?

sadece siz , annem bide doktoruma söyledim , eşime akşam evde söyleyeceğim. yanında olmak istiyorum duyduğunda.
Bu arada doktorumu aradım bi kabahat işledim erken test yaptırdım dedim. 11.güne kadar beklemen bile mucize ben daha erken yaptırırsın diye düşünüyordum dedikaydirigubbakcemile3

ada ben yazını okudum çok duygulandım :gitme: şimdi ne aşamadasın bilmiyorum ? bende iğne kullanıyorum bu ilk denememiz rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla inşallah...

derıncım hadı hayırlı olsun bebegın. sımdı ıcınde oldugunu dusundukce mutlu ol. ben oyle yapmaya calısıyorum. bızım hersey paralel gıdıyo ınsallah ıyı haberlerımızde bır olur.
benım belımde fecı agrıyo bakalım sende oyle seyler olcakmı canım. hayırlısı

eliiifiimm işallaahh canımmmmmmmmm:))))))))))adacım bende sabah örendim kaydirigubbakcemile3transferim olcanıı:)özlemcim imojecim saricivciviimmm Allaahh razı olsuunn hepinisedennn :)tüm dert ortaklarımdannnnnsempatikkaydirigubbakcemile5hepinizzeee boll dualarr bendennn canlatımm:)

sımdı sıra ayın 15 ını beklemekte, beklıyıp pozıtıfı goruces ınsallah derıncım. senın hıc acın oldumu transferde hanı dıyordunya ben ıdrar sıkısıklıgından ve acıdan embryomun ıcıme gıdısının tadını cıkaramadım. kastım yanı bıraz . ınsallah etkılenmemıstır.

hulocum senınde pozıtıfın cok taze, son gunlerde hıc bır belırtı yasadınmı vucunda yad a hıssettınmı bıseyler, bıze ornek ol ...

hem ıdarar sıkısıklıgı hemde alt catımın dar olusundan dolayı o agrıya nasıl katlanacagım bılmıorum

Canım ben hiç lekelenme yaşamadım. Direk 5. gün adete bağlandım:)
Yok hapa devam etmeyeceğim.Ayın 15.de ordayım duruma göre tedavi başalayacak.Şuan 2 yumurtm vardı yetersiz gördü.

cnm benimde 2 yumurtam oluyor genelde:/
ama kader kısmet allah ol dediyse olacak...

cnm benim yaa hepimiz aynı aşamalardan geçmişiz bende zaman zaman aynı şeyi düşünüyorum..mayıs anneleri,nisan anneleri..v.b acaba bizde terfi edebilecekmiyiz diye:)))
terfi edenlerimiz var ama bizi terk etmediler burdan devam ederiz inşallah..

hayırlısıyla ewet cnm ewet doktorumda emre bey...

cnm hayırlı olsun bende emre beyin hastasıyım.:)))

adacanım bugün pazartesi yani büyükgün mü?inşallah dondurulmuşlarına gerek kalmadan bebişine kavuşursun bugün..

imojanımm herşey çok güzel olacak...

özümm nasılsın?civcivle ikimiz nerdeyse eskidiniz haaa...taze hamilelerimiz var artıkım:)

kızlar malesef olmadı benimde.cuma sabah öğrendim dayanamadım izin alıp eve gittim.biraz dibe vurmuş durumdayım ne yalan söyleyeyim.toparlanmaya çalışıyorum.

Canım çok üzüldüm ne söyleyebilirim ki 1 hafta önce ben de aynı sonucu almıştım hiç bir şeyin anlamı olmuyo bugünlerde... Allahım bizlere sabı versin.....

canlarım sonucum geldii, 170,4 yani yani yani hamilemiyim şimdi ben yoksa bu değer çokmu düşük nolur acil yardım

Canım tebik eder sağlıklı bir 9 ay geçir inşallah....

kizlar hepinize selam ben bugün ciktim hastaneden ama bebkelrim daha orda malesef,sagliklari cok iyi ama biraz kücük olduklari icin orda kalmak zorundalar,simdi hastaneye gitcem aksam yazmaya calisirim...hepinizi öpüyorum canlarim...

Ayyy canım yerim ben onları o kadar tatlılardı ki.... İnşallah en kısa zamanda evlerine gelirler....

Canım hadi hayılı olsun inşallah 12 gün sonra sevinç çığlıkları atarsın....

Canım zaman heşeyin ilacı biliyorum şu anda kafamın içi bomboş, Bu konuyu şu anda tamamen geriye ittim bir süre de geri çağırmaya hiç niyetim yok..... Yook tatlım ya ben bu siteden uzak kalamıyorum ama okulda olduğum sürece siteye giremiyorum..... Eve de 5 te falan gelebiliyorum o yüzden buluşamıyoruz...

Son düzenleme:
herkese gunaydın arkadaslar
evde olmanın guzellıgı ıste sabahtan netteyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…