Hulahopcum tebrik ediyorummm.. Allah tamamina erdirsin.. haftaya guzel haberlerle baslamak gercekten super..
derincim seninde hayirlisi olsun tatlim. elfcim tabiki seninde hayirlisi olsun. Allah huzurla guzel bekleyisler nasip etsin...
asucan bende gormustum miniklerini dunya tatlilari onlar... Allah anali babali buyutmek nasip etsin. bizler icinde op lutfen..
ciciskom ozum sizler adina inanilmaz mutluyum.. ne kadar guzel ilerliyorsunuz. Allah saglik versin...
adajanimm sen nasilsin tatlim? sanirim bayramdan sonra mi tedavinin baslamaisni istiyorsun. esasen varya guzelce bir dinlenmis olman daha iyi bile olabilir. relax olmak onemli neticede degil mi...
ımoje hosgeldın tatlım benım nasılsın.....
vallahi karmasik duygular icindeyim.. Turkiyede deniyecgiz eger olursa olur olmazsada yapabilecegim bisi yok... kismet birazda bu durumlar.. ama senin adina cok sevindim.. inan bana cok sevindim...
Allah tamamina erdirsin.. bizler icin dua et emi hamisimizsin :)
hula canım herkes duydumu?
kızlarr ben geldiimmm en panikinizz olaraktaannnzemuszemustransferimm olduuu burdan destek olan duacı olan tüm arkadaşlarıma teşeekküürlerr:)şimdii evdeyim yatıştaa:)benide ateşler basıo elifciimkaydirigubbakcemile3 bir emriyo konuldu kalitesi çok ii dedi ama nasip bundan sonrasıııı:Saruboceq:8 toplandı 4 işlem gördüü 3 tanesi 3 1 tanesi 4 hücreli olmuuşşzemuszemusşimdi kalan üçden haber bekliorumm dondurmaya değer çıkar mı diyeee.)hepinisii seviyorum yol arkileriimm beniimm:))))))))))))hulooaa ya çok sevindim bide çoookk duygulandımmmm:sinifsinif:
eliiifiimm işallaahh canımmmmmmmmm:))))))))))adacım bende sabah örendim kaydirigubbakcemile3transferim olcanıı:)özlemcim imojecim saricivciviimmm Allaahh razı olsuunn hepinisedennn :)tüm dert ortaklarımdannnnnsempatikkaydirigubbakcemile5hepinizzeee boll dualarr bendennn canlatımm:)
sımdı sıra ayın 15 ını beklemekte, beklıyıp pozıtıfı goruces ınsallah derıncım. senın hıc acın oldumu transferde hanı dıyordunya ben ıdrar sıkısıklıgından ve acıdan embryomun ıcıme gıdısının tadını cıkaramadım. kastım yanı bıraz . ınsallah etkılenmemıstır.
hulocum senınde pozıtıfın cok taze, son gunlerde hıc bır belırtı yasadınmı vucunda yad a hıssettınmı bıseyler, bıze ornek ol ...
Canım ben hiç lekelenme yaşamadım. Direk 5. gün adete bağlandım:)
Yok hapa devam etmeyeceğim.Ayın 15.de ordayım duruma göre tedavi başalayacak.Şuan 2 yumurtm vardı yetersiz gördü.
Listede adımı görünce aklıma geldi dköleyim dedim:)
Evlendik 25 temmuz hiç korunmadık ya 17 ağustosta hemen test aldık kesin olacak ya ..
Sonra sitede bölüm bölüm terfi edişim başladı..
Önce hamilelik belirtileri sonra ovulasyon takibi, doktorun eşimdeki sprem bozukluğunu tespiti üzerine Erkek inferitilitesi bölümü, akabinde benim çikolata kistimle Kadın İnfertilitesi bölümü,
Şimdi de Tüp bebek bölümündeyim.Eee artık BENDE HAMİLEYİM BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLURUM DİMİ?
:))
hayırlısıyla ewet cnm ewet doktorumda emre bey...
kızlar malesef olmadı benimde.cuma sabah öğrendim dayanamadım izin alıp eve gittim.biraz dibe vurmuş durumdayım ne yalan söyleyeyim.toparlanmaya çalışıyorum.
canlarım sonucum geldii, 170,4 yani yani yani hamilemiyim şimdi ben yoksa bu değer çokmu düşük nolur acil yardım
kizlar hepinize selam ben bugün ciktim hastaneden ama bebkelrim daha orda malesef,sagliklari cok iyi ama biraz kücük olduklari icin orda kalmak zorundalar,simdi hastaneye gitcem aksam yazmaya calisirim...hepinizi öpüyorum canlarim...
kızlarr ben geldiimmm en panikinizz olaraktaannnzemuszemustransferimm olduuu burdan destek olan duacı olan tüm arkadaşlarıma teşeekküürlerr:)şimdii evdeyim yatıştaa:)benide ateşler basıo elifciimkaydirigubbakcemile3 bir emriyo konuldu kalitesi çok ii dedi ama nasip bundan sonrasıııı:Saruboceq:8 toplandı 4 işlem gördüü 3 tanesi 3 1 tanesi 4 hücreli olmuuşşzemuszemusşimdi kalan üçden haber bekliorumm dondurmaya değer çıkar mı diyeee.)hepinisii seviyorum yol arkileriimm beniimm:))))))))))))hulooaa ya çok sevindim bide çoookk duygulandımmmm:sinifsinif:
Betycim seni aramızda görmek ne güzel..Canım benim kendini en kısa sürede toaprlarsın inşallah bu siteden uzak kalmak sana iyi gelecekce kal tatlım..Sen gelene kadar biz seni bekleriz..Ama ne olursa olsun umudunu yitirme bu konuyu kapama....Mucize olacaktır ben inanıyorum...Rabbim sizi o kadar çok sınıyorki bunun sonunda güzel birşeyler olucak inanıyorum...Kendine iyi bak bitanem..Seni çok seviyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?