Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Betycim canım sen nasıl istiyorsan öyle yap tatlım...Hayat senin hayatın ama umutlarını yitirme ne olursa olsun...Hani hep deriz ya çıkmadık candan umut kesilmez diye...Sen yine en büyük erdeminle sabret tatlım..Oh okulada başladın ögrencilerinle aran nasıl bakalım..Kendine iyi bak canım kocam öpüyorum..Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah...yerimseniben

özümm nasılsın?civcivle ikimiz nerdeyse eskidiniz haaa...taze hamilelerimiz var artıkım:)[/QUOTE]

Suzişkom aşk olsun ama bize eski dedin dalılırım hasempatiksalakcinni
Senin pazar günü hap bitti...Kırmızıları bekliyoruz şimdiii öylemi...
Hayırlısı olsun canım benim.....Rabbim gönlüne göre versin...Benim fasulyem büyüyor teyzesi,sizde yetişin artık mercimeklerle hadin gariiiiikaydirigubbakcemile3

ada ben yazını okudum çok duygulandım :gitme: şimdi ne aşamadasın bilmiyorum ? bende iğne kullanıyorum bu ilk denememiz rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla inşallah...

Canım hayırlı olsun tedavin inşallah herşey yolunda gider sende olumlu sonucu alırsın..:lepi:

Elifcim,Derincim ikinizde inşallah pozitif sonuçla gelirsiniz adacanın listesinde nüfüs patlaması olur inşallah kızlar.....Ekim 15 hayırlı olsun şekerler..Transfer sonrası dikkat edin..Belirtilerede takılı kalmayın....

Canım hayırlı olsun tedavin inşallah herşey yolunda gider sende olumlu sonucu alırsın..:lepi:

sağol canım hepimiz için inşallah olumunekankayizsmile yarın sabah dr a gidicem bakalım kaç tane yumoş oluşmuş heyecanlıyım :ecrin_bebek:

günaydın şekerlerim, yol kankilerim...

elfcim, derincim ikinizden de pozitif sonuçlar bekliyoruz :)

bu arada dün akşam ilişki olsun demişti doktorum ama kocişle ben koltukta uyuyakalmışız ehehehe :)) yani gitti yumurtacık, bugün de ateşim biraz yükselmiş yani yumurtam çatladı gitti. olsun sağlık olsun...

asıl size ne anlatıcam.. bir rüya gördüm ben... aslında kabus demeliyim.. dondurulmuşlarım tutmamıştı arkadaşlar, idrar testim kocaman bir 0 çıkıyordu bir de gülmeyin ama bir ayı kovalıyordu beni yemek için, ağaç tepelerine tırmanıyordum kaçmak için.. sanırım manyak oldum...

canımmm hiçbişey hissetmedim ne yazıkki hatta bu beni çok endişelendirdi. Birazcık arada ateş başıyordu. Bide acayip çabuk yoruluyorum.

saol canım benım , ınsan yınede bı belırtı arıyo hanı yerlesme kanaması olur mu?
agrı vs. dıye
ama hıc belırtı gormeden pozıtıfı gorenlerde olmus sanırım.
Rabbım 2011 yaz annesı yapar ınsallah bızı...
derınle ben beklemedeyız, safak 10:)

SLM,elifcim.sanırım sen de ankarada yaptıranlardasın.öncelikle hayırlı olsun.en güzel haberlerinle sitede beklemekteyiz.hangi hastanede yada dr.da yaptırdığını merak ettim ben?

Adacanım şekercim akşam fos çıktı desene.....sositososito
Rüyanı önce hayırlara yoralım hayırlısı olsun....tutmamasını gördüysen tersi çıkar diye biliyorum ...Tırmanmakta bence başarı olarak algılanabilir...(Bende transfer günü köprü geçmeye çalışıyordum ama geçememiştim..)

inşallah herşey güzel olur.pozitif düşünün arkadaşlar.çok önemli pozitif.

hayırlısı olsun canım....Yerleşme kanaması olabilir demişt doktorumda ama bende olmadı.....Bende bariz bir şekilde olan tek şey adet olacakmışım gibi çektiğim adet sancısı onun dışında başka bişey olmadı...........inşallah güzel haberle sonuçlanır hikayeniz kızlar..

hayır olsun inşallahh, bende kaç kere evi kaplumbağalar basmış gördüm transferden sonra kaydirigubbakcemile3

canım sanırım senle aynı problemi paylaşıyoruz.bende de yumurta sayısı az oluyo.son 3 aydır bu durum söz konusu aslında bende.doktorun ne diyor.neden kaynaklı.son 2-3 gündür kafama takıldı benimde.bir tedavi söz konusu değil mi? yaşla alakası var mı.benim yaşım 33.senin kaç acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…