Canım zaman heşeyin ilacı biliyorum şu anda kafamın içi bomboş, Bu konuyu şu anda tamamen geriye ittim bir süre de geri çağırmaya hiç niyetim yok..... Yook tatlım ya ben bu siteden uzak kalamıyorum ama okulda olduğum sürece siteye giremiyorum..... Eve de 5 te falan gelebiliyorum o yüzden buluşamıyoruz...
ada ben yazını okudum çok duygulandım :gitme: şimdi ne aşamadasın bilmiyorum ? bende iğne kullanıyorum bu ilk denememiz rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla inşallah...
gunaydın hepınızeeeeee
ay kızlar benım adet gelmek bılmıorrrrr:
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah herşey yolunda gider sende olumlu sonucu alırsın..:lepi:
sımdı sıra ayın 15 ını beklemekte, beklıyıp pozıtıfı goruces ınsallah derıncım. senın hıc acın oldumu transferde hanı dıyordunya ben ıdrar sıkısıklıgından ve acıdan embryomun ıcıme gıdısının tadını cıkaramadım. kastım yanı bıraz . ınsallah etkılenmemıstır.
hulocum senınde pozıtıfın cok taze, son gunlerde hıc bır belırtı yasadınmı vucunda yad a hıssettınmı bıseyler, bıze ornek ol ...
Elifcim,Derincim ikinizde inşallah pozitif sonuçla gelirsiniz adacanın listesinde nüfüs patlaması olur inşallah kızlar.....Ekim 15 hayırlı olsun şekerler..Transfer sonrası dikkat edin..Belirtilerede takılı kalmayın....
derıncım hadı hayırlı olsun bebegın. sımdı ıcınde oldugunu dusundukce mutlu ol. ben oyle yapmaya calısıyorum. bızım hersey paralel gıdıyo ınsallah ıyı haberlerımızde bır olur.
benım belımde fecı agrıyo bakalım sende oyle seyler olcakmı canım. hayırlısı
günaydın şekerlerim, yol kankilerim...
elfcim, derincim ikinizden de pozitif sonuçlar bekliyoruz :)
bu arada dün akşam ilişki olsun demişti doktorum ama kocişle ben koltukta uyuyakalmışız ehehehe :)) yani gitti yumurtacık, bugün de ateşim biraz yükselmiş yani yumurtam çatladı gitti. olsun sağlık olsun...
asıl size ne anlatıcam.. bir rüya gördüm ben... aslında kabus demeliyim.. dondurulmuşlarım tutmamıştı arkadaşlar, idrar testim kocaman bir 0 çıkıyordubir de gülmeyin ama bir ayı kovalıyordu beni yemek için, ağaç tepelerine tırmanıyordum kaçmak için.. sanırım manyak oldum...
günaydın canlarım ,, opuyorumnanaktan
saol canım benım , ınsan yınede bı belırtı arıyo hanı yerlesme kanaması olur mu?
agrı vs. dıye
ama hıc belırtı gormeden pozıtıfı gorenlerde olmus sanırım.
Rabbım 2011 yaz annesı yapar ınsallah bızı...
derınle ben beklemedeyız, safak 10:)
günaydın şekerlerim, yol kankilerim...
elfcim, derincim ikinizden de pozitif sonuçlar bekliyoruz :)
bu arada dün akşam ilişki olsun demişti doktorum ama kocişle ben koltukta uyuyakalmışız ehehehe :)) yani gitti yumurtacık, bugün de ateşim biraz yükselmiş yani yumurtam çatladı gitti. olsun sağlık olsun...
asıl size ne anlatıcam.. bir rüya gördüm ben... aslında kabus demeliyim.. dondurulmuşlarım tutmamıştı arkadaşlar, idrar testim kocaman bir 0 çıkıyordubir de gülmeyin ama bir ayı kovalıyordu beni yemek için, ağaç tepelerine tırmanıyordum kaçmak için.. sanırım manyak oldum...
canım sanırım senle aynı problemi paylaşıyoruz.bende de yumurta sayısı az oluyo.son 3 aydır bu durum söz konusu aslında bende.doktorun ne diyor.neden kaynaklı.son 2-3 gündür kafama takıldı benimde.bir tedavi söz konusu değil mi? yaşla alakası var mı.benim yaşım 33.senin kaç acaba?cnm benimde 2 yumurtam oluyor genelde:/
ama kader kısmet allah ol dediyse olacak...
cnm benim yaa hepimiz aynı aşamalardan geçmişiz bende zaman zaman aynı şeyi düşünüyorum..mayıs anneleri,nisan anneleri..v.b acaba bizde terfi edebilecekmiyiz diye:)))
terfi edenlerimiz var ama bizi terk etmediler burdan devam ederiz inşallah..
cnm hayırlı olsun bende emre beyin hastasıyım.:)))
adacanım bugün pazartesi yani büyükgün mü?inşallah dondurulmuşlarına gerek kalmadan bebişine kavuşursun bugün..
imojanımm herşey çok güzel olacak...
özümm nasılsın?civcivle ikimiz nerdeyse eskidiniz haaa...taze hamilelerimiz var artıkım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?