Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

SLM,elifcim.sanırım sen de ankarada yaptıranlardasın.öncelikle hayırlı olsun.en güzel haberlerinle sitede beklemekteyiz.hangi hastanede yada dr.da yaptırdığını merak ettim ben?

canım evet ankaradayım bende . maya tup bebekte yaptırdım ılk denemem. daha once bır basarısız asılama hıkayesı var benım. ama o baska yerdeydı.
bakalım hayırlısı ınsallah guzel olur hersey

adacım gunaydın
bır ruyayı nasıl yorarsan oyle cıkarmıs hayır dıyelım hayır olsun.
bence tutumuyor olusunu gormen tutacagına ısaret.
senı kovalayan ayı bu gune kadar yasadıgın talıhsızlıklerbence,, yıne yakalamak ıstıyor ama bu sefer yapamıyor ve sen kacıyorsun.artık atıyorsun uzerındekı olumsuz havayı..

ve ınsallah dondurulmusların heyecanla senı beklıyor annelerıne kavusmak ıcın..
bence boyle ..

Hulacım taze taze pozitifi aldın nasılsın ?? Dikkat et kendine Eşinle paylaştın mı?

rüyada gibiyim hala inanamıyorum , biryandanda endişeliyim .allahım heyecanımı yarıda bırakmaz umarım.
Eşim ne durumdaydı tahmin edersiniz çıldırdı , ne yapacağını şaşırdı. Önce güldü sonra ağladı. Evde yoğun bir ilgi başladı bu arada , eşim ve anne pervaneler etrafımda sağolsunlar. şaşkınım hala ama güzel bir duygu
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin , bizede bebeklerimize kavuşmayı

arkadaşlar çok sağolun.ben dün doktoruma gittim.neden neden neden diye.bi neden söylenemez elle tutulur dedi.keşke yumurtan fazla olsaydıda elimizde başka deneyecek sadece transfer yapacak daha güzel olurdu.fazla ara verme 2 ay sonra tekrar deneyelim dedrim dei.benim kafam dağınık zaten toparlayamıyorum ki.2 yıl seri denemeler yapmanız gerek yaşınız ve durumunuz itibariyle.bende şimdi doktoruma devam mı tamam mı karar veremiyorum.artı bizim raporsuz oluyo.bayağı bir açılmamız gerekiyo.ister istemez bu kaygıyıda taşıyosun.biz ev aldık evlenince.bir maaşımız krediye biriylede geçiniyıoruz.yani 2 aya bir denersek maddi olarak batarız.allahım ne zor muş yaa.

hulacım kendıne cok dıkkat et bu aralar. aman nazara gelme bol bol msallah de ıcınden. ve dualarına devam et. Allahım korusun bebegını ve saglıklı bır bebek olsun ınsallah..
cunku bız oyleyızdır bırseyı olana kadar ıster olunca vereni unuturuz.

Teşekkürler canım , dualarım hep dilimde canım aklımda onda zaten.
Allahım herkese nasip etsin

canım benim ne bileyim sıkıntılı bir rüyaydı aslında ama çok sıkılmış olarak uyanmadım. önce tutmaması sonra da ayının kovalaması garipti yani. bir de sanırım annemle beni kovalıyordu, ağaç tepelerine çıkıp kurtuluyorduk :)))))))) hayra yoralım hayır olsun. inşallah güzel şeyler olsun artık :)

günaydın canlarım ,, opuyorumnanaktan

günayyydıııın taze annecik :)

hayır olsun inşallahh, bende kaç kere evi kaplumbağalar basmış gördüm transferden sonra kaydirigubbakcemile3

kaplumbağaları çok severim ben, öyle bir rüya görsem çok mutlu olurdum. sen de mutlu oldun sonunda işte maşallah tatlım

buyuk ıhtımallllllllllllll

gecikmenin en baş nedeni stres esracım. papatya çayı içsene bol bol, o rahatlatır ve sen de regl olursun :)

ayyy elfcim ne güzel yorumlamışsın yüreğine sağlık. ben de aynen böyle yorumlamak istiyorum. donmuş bebeklerimi ısıtmak istiyorum artıııık :)

canım gercekten zor bır karar senınkı dedıgın gıbı de epeyce masraflı bu ısler
Allah yardımcın olsun, ınsallah bir cıkıs yolu verır ..
2 aya bır denemenın maddı yonunun yanında bırde manevı boyutu var. cok cok dua edelım ınsallah cok ugrasmadan artık bırdahakı deneyıste kavusursun bebegıne. ne dıyolar dogumun olumun ve nıkahın saatı degısmezmıs. hepımız ıcın yazılı bır saat vardır ınsallah.

kızlaaarrr günayydıınnn elifciiimmm adajımm sarıcivciiivvv hulaaaa semurmuus esraa ve tüm arkadaşlarrıım hepiniziii kocaman kucaklıyorummolumunekankayizsmile kızlar dün gece ateşim çıktı çok rahatsızlandımm.sinifsinif:gecede berbattı zavallı kocam sesimden uyuyamadı bileeohaoldumsmilekarnım dehşet ağrıyor ağzım zehir gibi bildiğinizz hasta gibiyim yaniii:bbo:şimdi kahvaltı yapmaya çalışıorumm ama midem bulanıo yiyemiorum:sinifsinif:çok moralim bozuk niye böle oluyo anlamıoruumm:sinifsinif:d elifcim bel ağrımda var aynenn:gitme:

gunaydın canım
derıncım sen bıde usuttunmu acaba dıkkat et kendıne. ben gece sıcak su torbası koyuyorum belıme ama banamısın demıyo. hayatımda boyle bı bel agrısı yasamadım. uyutmuyo gecelerı sankı matkapla oyuyolar kemıgımı.
karnım sıs benımde ama bulantım falan yok masallah baya yıyorum...
sen bugun bı dınlen yat bakalım toparlarsın belkı.

derincim transfer akşamında aynı şey catdog arkadaşımızın başına gelmişti. ateşi 38 lere çıkmıştı eşi soğuk suyla kompres falan yapmıştı hatırlıyorum. hatta regl gününde kanaması falan da olmuştu daha sonra ama hamile hem de şimdi 3 ayı geçmiş olması lazım. o yüzden takılma bunlara, olabiliyor..

canım sakın moralini bozma bazı arkadaşlarda olabiliyor. Yalnız ateşin 38 i geçerse mutlaka doktoruna bilgi ver. Birde bol bol su içiyorsun dimi , bana doktorum günde 5lt su içmemi önermişti.

ayyy inşallah bebişleriniz size tutunuyordur kızlarda ağrılar ondandır

elifcim adacım saolun canlarımopuyorumnanaktanvallahi kötü hissediodum kendimi ama sölediklerinis rahatlaattı beni:)geçer dimi kıslarr yaa:)bana ne önerirsinizz ne yapıym karnıma ağrılar saplanıor ama böyle bağırtacak kadar güçlüügece hiç uyumadım zatenne yiyim ne içim napiiimm:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…