Derincim tatlım o karın ve bel agrısını ben çok çektim hala daha bel agrısını çekmekteyim...KArnımdan solayı saga sola dönemezdim ıhlamaktan...ah ah belimin agrısından gece uykudan uyanırdım...Transfer aşamasında,sonrasında hep doktoruma mailler gönderdim karnım belim diye:)) ilk muayene gidince bukbukları duydugumuz gün doktorum kocaman bir kistim oldugunu ve o yüzden bu agrıları çektiğimi söyledi..Şok oldum benim kistim yoktu herşeyim temizdi..Nereden çıktı bu şimdi dedim..Bunun cevabı ise; yumurta toplama işleminden sonra kalan yumurtlarım kist olmuş sanırım...Tabi benim talihsizliğimle alakalıydı kendi doktorum yıllık izine çıkınca başka dr yumurtalarımı topladı ve işine yarayacak kadarlaırnı aldı sanırsam...Diger yumoşlarım içeirde kalmışlardı..Neyse geçmiş gün geçti gitti..
şimdi eşim konuştu doktorumla ateş ve ağrılar için oda olur bu ilaçlardan demiş:)ben sonucu etkiler mi korkusuuama artık takmayacağım işallahh yahuuu:)))geçecek dediğin gibi hele bide pozitif haberi alırsakk kaydirigubbakcemile5bencede kalan yumurtalar var okudum pek çok kaynakta ilaçlarda büyümesine yardım eder muhtemelen:)doktorum azıcık gezsin evin içinde demiş:)ben yatıorum kütle gibi tuvalete bile gitmek istemiom:)aman bişi olmasın diyeezemuszemusiyi ki varsınız vallahiiiopuyorumnanaktan
canım çok yatmakta iyi değil , kendini yormadan gezin evin içinde azcık. Ben transferden sonra masadan kalkıp üstümü değiştirip tuvalete gittim.Ogün evde dinlendim. ertesi günde işbaşı. Allahım yazdıysa tutunuyor zaten , yalnız daha çok sıvı ve lifli gıdalar tüket ve kabız olmamaya dikkat et. Ben olmuştum çok zorluk çektim. Bide bol bol su iç
şimdi eşim konuştu doktorumla ateş ve ağrılar için oda olur bu ilaçlardan demiş:)ben sonucu etkiler mi korkusuuama artık takmayacağım işallahh yahuuu:)))geçecek dediğin gibi hele bide pozitif haberi alırsakk kaydirigubbakcemile5bencede kalan yumurtalar var okudum pek çok kaynakta ilaçlarda büyümesine yardım eder muhtemelen:)doktorum azıcık gezsin evin içinde demiş:)ben yatıorum kütle gibi tuvalete bile gitmek istemiom:)aman bişi olmasın diyeezemuszemusiyi ki varsınız vallahiiiopuyorumnanaktan
Derincim tatlım o karın ve bel agrısını ben çok çektim hala daha bel agrısını çekmekteyim...KArnımdan solayı saga sola dönemezdim ıhlamaktan...ah ah belimin agrısından gece uykudan uyanırdım...Transfer aşamasında,sonrasında hep doktoruma mailler gönderdim karnım belim diye:)) ilk muayene gidince bukbukları duydugumuz gün doktorum kocaman bir kistim oldugunu ve o yüzden bu agrıları çektiğimi söyledi..Şok oldum benim kistim yoktu herşeyim temizdi..Nereden çıktı bu şimdi dedim..Bunun cevabı ise; yumurta toplama işleminden sonra kalan yumurtlarım kist olmuş sanırım...Tabi benim talihsizliğimle alakalıydı kendi doktorum yıllık izine çıkınca başka dr yumurtalarımı topladı ve işine yarayacak kadarlaırnı aldı sanırsam...Diger yumoşlarım içeirde kalmışlardı..Neyse geçmiş gün geçti gitti..
Civcivim haklısın çokk:)bendee elifciiim gibi yuapıorum ben burdayım diyo benimmm bebebkkiim:)Elifiiimm emriyo kaç hücreliydi senin:)opuyorumnanaktan
Benimki 3.gun embyosuydu 8hucre seninki nasildi bide farkediyomuki hucre sayisi bana hic bisey soylemediler
selam kızlar.....
benim sanırsam 4 hücreliyedi etkiliyodur bence senin ki daha çok bölünmüş mesela bu daha ii bişi sanırsam canımmm:)opuyorumnanaktanama bana da bir tane çok kaliteli emriyon var onu transfer edicez dedi ama civcivin de kızlarında dediği gibi nasip olacaksa olur her türlüüopuyorumnanaktan
selam kızlar.....
sagolun kızlar valla yenı uyandın ben.....
bugun cok rahatsızım aslında belım kasıklarım cok agrıyo.....sankı regl olacakmısım gıbı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?