Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

derincim herşeyden önce lütfen sakin ol. bir başka panik ataklı olrak seni çok iyi anlıyorum ama lütfen azıcık sakin.

bol lifli besleniyorsun, sebze meyve ye ve çok bol su içip dinlen tatlım.

Derincim tatlım o karın ve bel agrısını ben çok çektim hala daha bel agrısını çekmekteyim...KArnımdan solayı saga sola dönemezdim ıhlamaktan...ah ah belimin agrısından gece uykudan uyanırdım...Transfer aşamasında,sonrasında hep doktoruma mailler gönderdim karnım belim diye:)) ilk muayene gidince bukbukları duydugumuz gün doktorum kocaman bir kistim oldugunu ve o yüzden bu agrıları çektiğimi söyledi..Şok oldum benim kistim yoktu herşeyim temizdi..Nereden çıktı bu şimdi dedim..Bunun cevabı ise; yumurta toplama işleminden sonra kalan yumurtlarım kist olmuş sanırım...Tabi benim talihsizliğimle alakalıydı kendi doktorum yıllık izine çıkınca başka dr yumurtalarımı topladı ve işine yarayacak kadarlaırnı aldı sanırsam...Diger yumoşlarım içeirde kalmışlardı..Neyse geçmiş gün geçti gitti..

şimdi eşim konuştu doktorumla ateş ve ağrılar için oda olur bu ilaçlardan demiş:)ben sonucu etkiler mi korkusuuama artık takmayacağım işallahh yahuuu:)))geçecek dediğin gibi hele bide pozitif haberi alırsakk kaydirigubbakcemile5bencede kalan yumurtalar var okudum pek çok kaynakta ilaçlarda büyümesine yardım eder muhtemelen:)doktorum azıcık gezsin evin içinde demiş:)ben yatıorum kütle gibi tuvalete bile gitmek istemiom:)aman bişi olmasın diyeezemuszemusiyi ki varsınız vallahiiiopuyorumnanaktan

canım çok yatmakta iyi değil , kendini yormadan gezin evin içinde azcık. Ben transferden sonra masadan kalkıp üstümü değiştirip tuvalete gittim.Ogün evde dinlendim. ertesi günde işbaşı. Allahım yazdıysa tutunuyor zaten , yalnız daha çok sıvı ve lifli gıdalar tüket ve kabız olmamaya dikkat et. Ben olmuştum çok zorluk çektim. Bide bol bol su iç

efet haklısın sanırım canım dün full yaattım zaten bugün az gezdim her lavobaya kalktığımda azcık dolandım şimdi daha iyiyimm:)çok kolay geliodu bana beklemekte ne var diodum ama en zoruymuş meğersen nasılsın bakim güzel anneeedikkat et kendinee:))

Canım kullandığın ilaçlarda yapabilir inşallah için rahatlamıştır...Sakin ol canım...Evin içinde kendini yormadan normal hayatına devam edebilirsin..Hulacım haklı çok yatmak ta iyi değil,devamlı yatmaktan beyninde bu konuyu kuruyorsun...Buda %15 lik kısmı etkiliyormuş bana embriyolog demişti...Şansının neden %15ni çöpe atıyorsun dedi..Transferden sonra bu konuyu unut demişti....Akşamalrı arkadaşlarınızla gezmeye çıkın dolaşın demişti...Rahat olmak gerek tatlım...Olacagı varsa oluyor kısmet işi...

Canim hic kafani takma bende ayni sen gibiyim nefes aliyorum karnimin heryeri batiyo,belim zaten dedim ua kopuyo.bide bu progestan bas donmesi yapti bana,sersem gibi gezitorum evin icinde.cok yatmakta bel agrisi yapiyo jetalde.bide benimde yanaklarim ates gibi.ayniyiz canim korkma.ben diyorumki bebegim burdayim diyo heralde diyorum avunuyorum ole sende ole yap

selam kızlar...bu ara işler çok yoğun yanınıza çok gelemiyorum...ara ara açıp baktığımda da o kadar çok şey yazmış oluyorsunuz ki kopuyorum ...umarım herkes iyidir...hepinizi öpüyorum....

Canim benimdemi kistim oldu acaba ya ayni seyler cunku cok yumurtam vardi.bebege zarar vermiyo dimi onlar,ne dedi dr.un

Civcivim haklısın çokk:)bendee elifciiim gibi yuapıorum ben burdayım diyo benimmm bebebkkiim:)Elifiiimm emriyo kaç hücreliydi senin:)opuyorumnanaktan

Civcivim haklısın çokk:)bendee elifciiim gibi yuapıorum ben burdayım diyo benimmm bebebkkiim:)Elifiiimm emriyo kaç hücreliydi senin:)opuyorumnanaktan

Benimki 3.gun embyosuydu 8hucre seninki nasildi bide farkediyomuki hucre sayisi bana hic bisey soylemediler

Benimki 3.gun embyosuydu 8hucre seninki nasildi bide farkediyomuki hucre sayisi bana hic bisey soylemediler

benim sanırsam 4 hücreliyedi etkiliyodur bence senin ki daha çok bölünmüş mesela bu daha ii bişi sanırsam canımmm:)opuyorumnanaktanama bana da bir tane çok kaliteli emriyon var onu transfer edicez dedi ama civcivin de kızlarında dediği gibi nasip olacaksa olur her türlüüopuyorumnanaktan

selamm özleemm nasılssıınn bugüün???kaydirigubbakcemile2

Seninkide 3.gundu dimi,ya ne derlerse inaniyoruz derincim gozumuzle goremiyoruzki bana 8 dediler ama bi fotograf vermisler orda 5 hucreli tutacaksa tutuyo dedigin gibi hucreye falan bakmiyo

sagolun kızlar valla yenı uyandın ben.....
bugun cok rahatsızım aslında belım kasıklarım cok agrıyo.....sankı regl olacakmısım gıbı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…