hulacıgım aslında ıyı olur ama ben corapla yatamam.....
adacanım 10 agustos adet gunum erkende gelıyodu bıkac gun ondanda olabılır bılmıyorum ama benı cok korkutuyo.....ıns kotu bısey olmaz....
adacanım 10 agustos adet gunum erkende gelıyodu bıkac gun ondanda olabılır bılmıyorum ama benı cok korkutuyo.....ıns kotu bısey olmaz....
alıf canım kotu seyler getırmemeye calısıyorum ama pyle bı donem kı bu hamılelık hersey hemen kotu bıseyle sonuclanacak gıbı gelıyo ınsana bıde benım yasadıgım cok zor deneyımlerım var onunda etkısı var ustumde cok......
canım benım takıntım var yatakda corap gıyemem artık ustunu ortecegım ayaklarımın cok....
alıf canım kotu seyler getırmemeye calısıyorum ama pyle bı donem kı bu hamılelık hersey hemen kotu bıseyle sonuclanacak gıbı gelıyo ınsana bıde benım yasadıgım cok zor deneyımlerım var onunda etkısı var ustumde cok......
canım benım takıntım var yatakda corap gıyemem artık ustunu ortecegım ayaklarımın cok....
kızlar dr gunde 1 tane meyveye ızın verıyo ıkı tane kesınlıkle yok dıo....hele hele meyve tabaklarını unut dedı gecen gıttıgımde....meyvedekı seker hıcbıseyde yok dırek kılo aldırır dedı
ayy esracık allah korusun kanama falan yok sukurler olsun....belımle kasıklarım agrıyo sadece....ayyy okuyunca bı tuhaf oldum yaaa...
kızlar dr gunde 1 tane meyveye ızın verıyo ıkı tane kesınlıkle yok dıo....hele hele meyve tabaklarını unut dedı gecen gıttıgımde....meyvedekı seker hıcbıseyde yok dırek kılo aldırır dedı
Canim benimdemi kistim oldu acaba ya ayni seyler cunku cok yumurtam vardi.bebege zarar vermiyo dimi onlar,ne dedi dr.un
öööööz merak etme tatlım, dediğim gibi adet zamanında oluyormuş böyle, bak birkaç güne geçecek. lütfen aklına kötü bişi getirme canikom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?