Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ondan olabilir gece hava birden serinliyor farkına varmadıysan uykunda üşütmüşsündür. Hele çorapsız asla yatma canım

özüm hoşgeldin..

hamile olmasan adet olman gereken zamanlarda mısın? neden sordum biliyor musun, hamileliğin ilk aylarında regl günlerinde o ağrılar olabiliyormuş, vücut alışana kadar.

hulacıgım aslında ıyı olur ama ben corapla yatamam.....
adacanım 10 agustos adet gunum erkende gelıyodu bıkac gun ondanda olabılır bılmıyorum ama benı cok korkutuyo.....ıns kotu bısey olmaz....

adacanım 10 agustos adet gunum erkende gelıyodu bıkac gun ondanda olabılır bılmıyorum ama benı cok korkutuyo.....ıns kotu bısey olmaz....

özüm bence kesin ondan bak öne gele gele bugünlere gelecekti, lütfen sıkma canını ama çoğalırsa bir ara doktorunu olur mu tatlım?

Ozlemcim niyet hayir akibet hayir niyetini guzel tut.aklina kotu seyler getirme sakin.daha hamileliginin baslarinda oldugun icin normal brnce bu agrilar.sen kendine dikkat et. Sicak biseyler ic ayagini sicak tut

ararım canım ıns kotu bısey olmazda....aramak zorunda kalmam canım.....ufff allahım yarabbım wc yarım saatde gıdıyorum korka korka....

alıf canım kotu seyler getırmemeye calısıyorum ama pyle bı donem kı bu hamılelık hersey hemen kotu bıseyle sonuclanacak gıbı gelıyo ınsana bıde benım yasadıgım cok zor deneyımlerım var onunda etkısı var ustumde cok......
canım benım takıntım var yatakda corap gıyemem artık ustunu ortecegım ayaklarımın cok....

Canim eger daha onceden yasadigin kotu seyler varsa ve sikayetlerinde devam ederse sakin ihmal etme git dr.na hicbisey yoksa bile icin rahatlar canim benim

ozlemcıgım kanamanmı oldu
ne oldu gecmısı okumadım
hemen kotu bır sey getırme aklına (((((

canım rahat olmaya çalış bünyen yeni yeni adapte oluyor hamileliğe , bol bol dinlen ve bol bol sebze meyve ye protein al .

ayy esracık allah korusun kanama falan yok sukurler olsun....belımle kasıklarım agrıyo sadece....ayyy okuyunca bı tuhaf oldum yaaa...

kızlar dr gunde 1 tane meyveye ızın verıyo ıkı tane kesınlıkle yok dıo....hele hele meyve tabaklarını unut dedı gecen gıttıgımde....meyvedekı seker hıcbıseyde yok dırek kılo aldırır dedı

Evet canım benim eltimde hamileyken şu katı meyvepreslerden almıştı. Bardak bardak meyve suyu içmişti. Şeker yüklemesinde şeker yüksek çıktı tabi sonrada diyet. Çok dikkatli beslenmek gerek.

ayy esracık allah korusun kanama falan yok sukurler olsun....belımle kasıklarım agrıyo sadece....ayyy okuyunca bı tuhaf oldum yaaa...

ozr dılerım okyuunca öle bır sey oldu sandım tabıkı allh korusun
bebegın cok kucuk ozlemcıgım suan yerlesme asamasında
buda bel vede kasık agrısı cok yapar benım kuzenım 3.5 aylıga kadar cektı
helede bebegın kızsa dahada cok cekersın kasık agrısı...
korkma

özlemcimm rahat tut içini ama biliyorum kikıymetli gebeliklerr bunlar kolay diil rahat olabilmk ama başka şansda yok:ecrin_bebek:Allahın izniyle bi sıkıntın yoktur canım dualarım seninle korkma hiçopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öööööz merak etme tatlım, dediğim gibi adet zamanında oluyormuş böyle, bak birkaç güne geçecek. lütfen aklına kötü bişi getirme canikom.

Canim benimdemi kistim oldu acaba ya ayni seyler cunku cok yumurtam vardi.bebege zarar vermiyo dimi onlar,ne dedi dr.un

Canım benim sorun değil dedi doktorum adet zamanında kaybolur dedi bakalım kısmet inşallah yok olmuştur....Belimin agrısı hafifledi ama...Bence gitti.....

öööööz merak etme tatlım, dediğim gibi adet zamanında oluyormuş böyle, bak birkaç güne geçecek. lütfen aklına kötü bişi getirme canikom.

Ay özcüm birde sitede en son esranın yazdıgını görünce eyvahlar olsun ddiyerak heyecanla ön sayfaları açtım şükürler olsunki kötü bişey yok...O adet sancısıdır tatlım..Bende en son 5 agustosda olmuştum...Bugün karnım ve belim agrıyor mesela...Allah korusunda cümlemizi sanki regl günüm gibi bugun....Hakkımızda hayırlısı olsun sen olumsuz düşünme yarına devam ederse doktorunu ara canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…