Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

iİlahi Özcümkaydirigubbakcemile3 sen ne yiyorsunki hatta kilo veriyorsun iştahsızlıktan...Senin daha saglıklı beslenmem gerek...Yemene içmene dikkat edemiyorsunki...Kendine iyi bak sıkı giyin tatlım dünden beri ben resmen donuyorum............

Devincim sanada kolay gelsin tatlım kendine iyi bak Allaha emanet ol canım....

Kızlar hepinize iyi akşamlar görüşürüz byeeeeeeee

Godescim tatlım hoşgeldin nasılsın? Dinlene bildinmi...Herşey yolundadır umarın...

canım bende geçmişi okuyordum.
2 gündür çok kötüydüm çok zor günler geçirdim. Depresyona giriyorum sandım ve kendimden çok korktum. Abuk sabuk şeyler düşünmeye başlamıştım. Sürekli eşime bağırıp tersliyordum ve hiç oturmadan saatlerce evin için yürüyordum deli gibi. O güçlü kız gitmiş yerine aciz çaresiz biri gelmişti sanki. Kendimi tanıyamadım. geceleri saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım. O kötü günleri yaşarken bile böyle olmamıştım hatta kürtaj olduğum gün ve ertesi günü çok iyiydim kendimi çok güçlü hissediyordum hatta eşim bile şaşırdı senden beklemezdim diye. Ama ben kendimi kandırıyomuşum galiba. Günlerdir ben iyiyim derken aslında içimde fırtınalar kopuyormuş.
Çok zor 2 günden sonra bugün iyiyim.
Şimdi biran önce 1,5 ay geçsede tekrar bebişime kavuşmak için mücadeleme kaldığım yerden devam ediyim diye sabırsızlanıyorum.

godesciimmm gözlerim doldu içim cız etti okuyunca yazdıklarını:sinifsinif:çok şükür Allahıma toplarladın işallaahh kendiniopuyorumnanaktandeşarj et kendini bağır çağırr ağla kır geç ama içine atmaguclubacismileAllah götüreceğinden fazlasını vermez derler kuluna:Saruboceq:Şer gördüğünder hayır hayır gördüğünde şer vardır.Duacınım canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok haklısın canım bende senin gibi düşünüyorum. çok fazla içime attığım için bir patlama yaşadım ama şimdi içimi boşalttım ve rahatladım.
canım seninde transferim hayırlı olsun . İnşallah 11 gün sonra burda bizimle güzel sonucu paylaşırsın canım. ben transferden sonra 5 gün ananas ve kabak çekirdeği yemiştim.Rahime kolay tutunmasını sağlıyormuş. İstersen sende dene tatlım.

Son düzenleme:

ayyy canım benim tabi yaşadıkların kolay şeyler değil deriniminde değidiği gibi içine atma sakın tatlım. sakın salma kendini .Mücadelemiz çok büyük , allahım sabır ve metanet versin bizlere.
Rabbim tez zamanda senide düzlüğe çıkarır merak etme , umudunu kaybetme ve bol bol dua et tatlımopuyorumnanaktan

Merhaba canlarim... bende Emre beyin kervanina katiliyorum :) dun telefonda konustuk nekadar pozitif bir doktor.. dediginiz kadar varmis kislar.. ben durumumu konustum. bana pes etme dedi. bana cesaret verdi. bakalim 3-4 ay deha kullanmami onerdi. ondan sonrada artik uzun bir yolculuk beni bekliyor...

canım benim herşey geçiyor valla insanlar ölüm acısına bile alışırken bunamı alışamayacağız. Allahıma şükürler olsunki tüm sevdikleirm yanımda hepsinin sağlığı yerinde bu bile yeter insana güçlü olmak için.
Canım seni çokk tebrikk ediyorum. Ne güzel pozitif çıkmış sonucun inşallah sonuna kadar hep böyle güzel gider ve sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder Allahım.
Bende seni ve bebişini kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

ay allahım ne çok emre beyci oldu yaa. bende emrenin hastasıyım. 2. tüpüde onunla yapacağım süper biridir bende çok seviyorum.
Hadi hayırlısı olsun canım
Emre beyciler diye ayrı topik açsak olucak yani :)))

vallahi hakkinda okadar guzel seyler okudum ki. Allah Allah kimmis bu Emre bey dedim. bi arastirip aradim. klinik degistirmis. nette telini buldum ve bana zaman ayirdi dinledi beni bende onu dinledim. istedigin zaman ara dedi. benim oraya gidisim biraz zahmetli olacak ama. havaalanindan bile transfer islemleri gerceklestirebiliyorlarmis. kismet artik... dedigi deha yi icmeye baslayacagim. kismet artik.. pes etmek uzereyken bana isik oldu...

evet canım çok iyi bir doktor herzaman yardımcı olur. ben kötü günlerimde sürekli onu cebinden aradım ve hep yardımcı oldu sağolsun. bebişleirmiz için herşeye değer canım. Pes etmek yok. kavuşana kadar yolumuza devam edeceğiz.

Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin. uzun bir maraton.. yorgun dusuyoruz... Hamile haberlerini duydukca seviniyorum onlarin adina.. diyorum ki en azindan bu meakatli yoldan hic degilse kurtuldular.. bebislerini kucaklarini aldiklarinda en azindan onun icin mucadelelerini surdurecekler.. ama dusunuyorumda ben belkide anne olamiyacagim.. Allahim belki de hayatta anne olamiyacaklarin arasina benide koymustur diye.. uzuluyorum.. ama sonra duzeliyorum.. karmakarisik duygular iste.. umarim hersey guzel olur...

Godescim Allah yardimcin olsun yadadiklarin hic kolay degil ama sakin pes etme.bizim bir arkadasin komsusuda aynen sen gibi oldu kan degerleri cok yuksekti ama kese falan yoktu ortada.kurtaj oldu geldi yine dusmedi degeri.ikinci kez kurtaja girdi o zaman dustu.sonra yilmadi bi daha tup bebek denedi.ve simdi o bebek 5 yasinda.hatta 2.tup kardeside yolda.sakin kendini.Allahtan umit kestigin an hersey bitmis demektir.Sakin umidini kesme,senin bebwgin herkesinden daha kiymetli olcak canim

yok canım pes edermiyim hiç. Şu 1,5 ay geçsin ben bir regli olim kaldığım yerden tam gaz devam edeceğim. Biliyorum Allahım banada yaşatacak o güzel duyguyu hiç bir zaman inançımı kaybetmedim. Enin de sonunda olacak ve bende olana kadar mücadele edeceğim. etrafımda benim gibi yaşayıpta hamile kalanları okudukça dahada güçleniyorum.
Hele bir dünyaya gelsin bebişim onu yerlere göklere sığdıramayağım. Ama önce bana yaşattıları için poposuna poposuna vurucaz doktor amcasıyla birlikte öyle karar aldık :))))))))))))))))))))

herşey çok güze olacak canım. Buna canı gönülden inan.

günaydın şekelerim, yol kankilerim :)

canım benim sana söylemiştim ben. acını, üzüntünü çok içine atıyorsun patlayacaksın bir yerde, yapma, zamanında yaşa diye.. insan kendini tutuyor, eşi için kendini kandırmak için güçlü kızı oynuyor ama yaşananlar kolay değil.. hem de hiç değil.. o kadar doğal ki patlaman, içindekileri akıtman.. şimdi toparlandım diyorsun ama bence toparlanmak için biraz daha zaman ver kendine. ağlaman gerekiyorsa ağla, bağırman gerekiyorsa bağır.. zamanla geçecek, bu defa daha güçlü olarak kalkacaksın ayağa.. ben inanıyorum herşey çok güzel olacak :)

yaa işte böyle imocan. sana buraya gel emre bey le görüşme ayarlayalım dedim ama sen önce davrandın gelmeden görüştün, ne de iyi ettin. harika biridir kendisi, gerçekten pozitif bir enerjisi vardır.. inşallah beraberce başaracağız, sana da uğurlu gelecek emre bey ve ekibi :)

evet evet bizim nazlılar birer şaplağı hak ettiler doğrusu godescan. bu arada hepsi labaratuar kardeşi olacaklar bu gidişle. emre bey de ortak amcaları :))))))))

Kizlar gunaydin hepinize transferimin 3.gununde cok sukur topladim baya derincim sen nasil oldun benim ilk bu gece rahat bi uykum oldu. Ozlemcim sen nasil oldun agrin gecmistir insallah seninde anlik biseydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…