hulacıgım ıns guzel haberlerle donersın canım....ben ınanıyorum cokda guzel bır degerle geleceksın ıns....
özüüüm hoşgeldin. herhalde adet dönemi sancısıydı geçti gitti, oh maşallah :)
sağol canım , iyi olmana çookkk sevindim akşam aklım sendeydi inan,
junior özzzz bebecikkkk uslu dur üzme anneni opuyorumnanaktan
sagol canım....ınan dun dıken ustunde oldum hep....sanırım yazdıgın gıbı gecıcı bır donem ıns bıdaha hıc olmaz....
ıns handecıgım ıns....sımdılık kocaman bır ruya olsada.....bende ınanamak ıstıyorum......
o gunlerı gorurmuyum acaba....
canım bende geçmişi okuyordum.
2 gündür çok kötüydüm çok zor günler geçirdim. Depresyona giriyorum sandım ve kendimden çok korktum. Abuk sabuk şeyler düşünmeye başlamıştım. Sürekli eşime bağırıp tersliyordum ve hiç oturmadan saatlerce evin için yürüyordum deli gibi. O güçlü kız gitmiş yerine aciz çaresiz biri gelmişti sanki. Kendimi tanıyamadım. geceleri saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım. O kötü günleri yaşarken bile böyle olmamıştım hatta kürtaj olduğum gün ve ertesi günü çok iyiydim kendimi çok güçlü hissediyordum hatta eşim bile şaşırdı senden beklemezdim diye. Ama ben kendimi kandırıyomuşum galiba. Günlerdir ben iyiyim derken aslında içimde fırtınalar kopuyormuş.
Çok zor 2 günden sonra bugün iyiyim.
Şimdi biran önce 1,5 ay geçsede tekrar bebişime kavuşmak için mücadeleme kaldığım yerden devam ediyim diye sabırsızlanıyorum.
devıncıgım sana uzun protokol mu? Uygulanıyo....
günaydın kızlar...kırmızılar geldi nihayet ama böyle giderse transfer bayramın 2. gününe denk geliyo öğlen doktoru arayıp konuşacağım ama sanırım diğer aya kalacak...adacımm sen haklıymışsın dünkü konuda ...sana mail attım işlemleri oku bakalım ...
valla canım embriyo çözme protokolü uygulanacak.adetin 21. Günü lucrine başlanacak sonra gene adet olunacak sonra lucrinle beraber bir hap kullanılacak 18. Gün de transfer olacak...yine uzun protokoldeki gibi zaman alıcak yani...
hayırlısı olsun canım ıns sonu guzel olsun da varsın bır ay sonra olsun....sızın drlarınız nıe calısmıyo benımkı bayramdada calısıyo....[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?