Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydın canlarım ; bugün çok tedirginim 2. kan testim var inşallah değerim yükselmiştir. sizlerden naber

imojecanım hayırlısı, inşallah tedavi sonunda bebişin seninle olur

elfcim, hulacım sizlere de günaydın.

hulacım inşallah güzel haberlerle gelirsin bugün de. inşallah yükseldi değerin hiç içini sıkma :)

gunaydın sekerler....
tesekkurederım elıfcıgım allaha cok sukur bugun cok ıyıyım bugun agrım sızım yok....ıns sonuna kadar sorunsuz gıder buna ınanmayı cok ıstıyorum.....

hulacıgım ıns guzel haberlerle donersın canım....ben ınanıyorum cokda guzel bır degerle geleceksın ıns....

sagol canım....ınan dun dıken ustunde oldum hep....sanırım yazdıgın gıbı gecıcı bır donem ıns bıdaha hıc olmaz....

merak etme tatlım, ilk dönemlerde oluyor böyle şeyler sen benden çok daha iyi biliyorsun. tabi önceden yaşadığın çok üzücü deneyimler var o nedenle böyle geriliyorsun ama lütfen aklına kötüyü getirme bu defa inşallah Allah tamamına erdirmeni nasip edecek özüüm.

ıns handecıgım ıns....sımdılık kocaman bır ruya olsada.....bende ınanamak ıstıyorum......
o gunlerı gorurmuyum acaba....

ıns handecıgım ıns....sımdılık kocaman bır ruya olsada.....bende ınanamak ıstıyorum......
o gunlerı gorurmuyum acaba....

o da olacak inşallah özüm. bu rüyaya dalmak bile mucizeydi, devamı da gelecek inşallah ben inanıyorum lütfen sen de inancını hiç kaybetme :)

günaydın kızlar...kırmızılar geldi nihayet ama böyle giderse transfer bayramın 2. gününe denk geliyo öğlen doktoru arayıp konuşacağım ama sanırım diğer aya kalacak...adacımm sen haklıymışsın dünkü konuda ...sana mail attım işlemleri oku bakalım ...

BU 1.5 ayın geçmesini beklemen bile aslında umuttur arkadaşım.ne güzel işte.bende bi heyecan hissedebilsem yeter bana.sanki artık hiç bebeğim olmayacakmış gibi.

devıncıgım sana uzun protokol mu? Uygulanıyo....

valla canım embriyo çözme protokolü uygulanacak.adetin 21. Günü lucrine başlanacak sonra gene adet olunacak sonra lucrinle beraber bir hap kullanılacak 18. Gün de transfer olacak...yine uzun protokoldeki gibi zaman alıcak yani...

Ooo asucum gelmiş..nasıl bebişler canım?? Videoyu izledim maşallahları var ...öp benim yerime asucumm..önce kokla içine çek mis gibi kokularını sonra da benim yerime öp ikisini de...

hayırlısı olsun canım ıns sonu guzel olsun da varsın bır ay sonra olsun....sızın drlarınız nıe calısmıyo benımkı bayramdada calısıyo....[/B]

neyse tatlım senin benim gibi olmadı durumun sevindim. beni biliyorsun bekle bekle gelmemişti kırmızılar. hoş hala durum farklı değil ya :) bence hemen konuş doktorunla, diğer aya bırakın. hiç riske atmaya gerek yok.

bana düşük yaptığım gün anlatmıştı doktorum tabi ne kadar aklımda kalırsa demiştim ama doğru hatırlamışım. sadece transfer kaç gün sonra oluyor onu bilmiyordum öğrendim sayende tatlım sağolasın :)

hayırlısı olsun canım ıns sonu guzel olsun da varsın bır ay sonra olsun....sızın drlarınız nıe calısmıyo benımkı bayramdada calısıyo....[/B]

HAYIRLISI BAKALIM TATLIM...VALLA ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI BİLMİYORUM..ÖĞLEN ARAYIP SORACAĞIM İŞTE..BEN BU HESABIN İÇİNDEN ÇIKAMADIM YAA ŞİMDİ DE SAYDIĞIMDA BAYRAM SONRASI OLUYOR TRANSFER...ADACANNN GÖNDERDİĞİM MAİLE BİR BAK TA BANA BİR HESAP YAP...DÜNDEN KALMA BEYNİM ÇOK YORGUN SANIRIM HALA...akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…