kızlar bızım uykumuz geldı yıne kendınıze ıyı bakın gorusuruz... hoscakalın...
günaydın canlarım ; bugün çok tedirginim 2. kan testim var inşallah değerim yükselmiştir. sizlerden naber
imojecanım hayırlısı, inşallah tedavi sonunda bebişin seninle olur
gunaydın sekerler....
tesekkurederım elıfcıgım allaha cok sukur bugun cok ıyıyım bugun agrım sızım yok....ıns sonuna kadar sorunsuz gıder buna ınanmayı cok ıstıyorum.....
esracım haydi hayırlı uğurlu olsun inşallah :)
gunaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrr
ben bugun adet oldum yarın doktora gıdıorum dua edın ne olursunuz
hersey yolunda gıtsın
bendede sorun cıkmasın ınşşşşş
canım Allah ısını rast getırsın
ınsallah hıcbır sorun cıkmaz tedvıne baslarsın
esra gönlünün istediğini hakkında hayırlı eylesin mevlam..yolun,şansın açık olsun.
hangi merkezde tedavi olacaksın?
günaydın kızlar...kırmızılar geldi nihayet ama böyle giderse transfer bayramın 2. gününe denk geliyo öğlen doktoru arayıp konuşacağım ama sanırım diğer aya kalacak...adacımm sen haklıymışsın dünkü konuda ...sana mail attım işlemleri oku bakalım ...
Kizlar gunaydin hepinize transferimin 3.gununde cok sukur topladim baya derincim sen nasil oldun benim ilk bu gece rahat bi uykum oldu. Ozlemcim sen nasil oldun agrin gecmistir insallah seninde anlik biseydir.
cicoşum hoşgeldin tatlım. evet kırmızıları bekliyoruz ama ben daha geçen pazar yumurtladım sanırım. o yüzden kırmızıların gelmesine daha 1,5 hafta kadar bir süre var. minnoş annesini uyutuyor demek oyuncu minnoş :)
gunaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrr
ben bugun adet oldum yarın doktora gıdıorum dua edın ne olursunuz
hersey yolunda gıtsın
bendede sorun cıkmasın ınşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?