Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlar bızım uykumuz geldı yıne kendınıze ıyı bakın gorusuruz... hoscakalın...

günaydın canlarım ; bugün çok tedirginim 2. kan testim var inşallah değerim yükselmiştir. sizlerden naber

imojecanım hayırlısı, inşallah tedavi sonunda bebişin seninle olur

canım hadı bakalım ınsallah degerın yukselmesı gerektıgı gıbı yukselır mutlu haberlerle gelırsın buraya

gunaydın sekerler....
tesekkurederım elıfcıgım allaha cok sukur bugun cok ıyıyım bugun agrım sızım yok....ıns sonuna kadar sorunsuz gıder buna ınanmayı cok ıstıyorum.....

canım cok sevındım ıyı olmana
emınım busefer hersey super gidicek ..

gunaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrr
ben bugun adet oldum yarın doktora gıdıorum dua edın ne olursunuz
hersey yolunda gıtsın
bendede sorun cıkmasın ınşşşşş

hersey yolunda gıtsın

canım Allah ısını rast getırsın
ınsallah hıcbır sorun cıkmaz tedvıne baslarsın

esra gönlünün istediğini hakkında hayırlı eylesin mevlam..yolun,şansın açık olsun.
hangi merkezde tedavi olacaksın?

Merhaba kızlar nasılsınız?

İşlerden dolayı ancak fırsat bulabildim......Ay ben çok üşüyorum....Kış ne kadar çabuk geldi......Bugün okullarda tatil çocukların yerinde olmayı çok istedim vallahi..sabah sıcak sıcak uyanmak çok zor geliyor...Sağollsun minnoşumda bana öyle bir uyku yapıyorki sormayın gitsin...

Özüm iyi olmana çok sevindim kuşum......

Hulacım inşallah degerin çok çok katlanmıştır tatlım....

Godescim birgün patlayacagın belliydi tatlım iyi olmuş aslında içinde kalmasındansa...Senin için bundan sonrası dahada güzel olucak tatlım....

Esracım
hayırlı olsun tedavin sonunda sende adım atıyorsun..Sonu güzel olur inşallah...

Imoje tatlım istanbula geliyorsun demek çok güzel inşallah bu kararın senin için hayırlı olur...Bebişinle evine dönersin inşallah...

Adacanım şekercim sen neler yapıyorsun kırmızıalrı bekliyoruz demi ama stres yapmadan...

Derincim
demek kırmızılar geldi oh gözün aydın stres yapmadan geldi...Bebeğine kavuşmana 1 adım kaldı desene..Kızlar dondurulmuşlar başlanılan tedavinin farklarını anlatın bizlerde bilelim....

cicoşum hoşgeldin tatlım. evet kırmızıları bekliyoruz ama ben daha geçen pazar yumurtladım sanırım. o yüzden kırmızıların gelmesine daha 1,5 hafta kadar bir süre var. minnoş annesini uyutuyor demek oyuncu minnoş :)

Kizlar gunaydin hepinize transferimin 3.gununde cok sukur topladim baya derincim sen nasil oldun benim ilk bu gece rahat bi uykum oldu. Ozlemcim sen nasil oldun agrin gecmistir insallah seninde anlik biseydir.

canımm vallahii bende dün gece uyudummmkaydirigubbakcemile3aynı gidioruz:)dün öğlen den sonra bi rahatladım şimdi vız gelior o ağrıların yanında şimdiki ağrılarım.Hafiff karın ve kasıklarım ağrılı o kadar ama süperim tabi uyku güzel bişiii:)geçti vallahii geçtiii dünde neye panikledim bil bakalım ağrımıyo bu ya ağrısa daha mı iyiydiiben delirmeden sonuç alsam iyi olacakkkaydirigubbakcemile3işin şakası tabi bu ama psikolojik dalgalanmalarrrım tavanndasen nasılsın canım bu gün?

Kızlarr günaydıınnnnopuyorumnanaktandünden beri süperim ağrılarım oldukça azaldı ve ilk kez uyudum cmtden beriiia.stabi uykuda iyi geldi ağrıların azalmasıda şimdi artık düşünmemeye çalışsaammdaa gün sayıyorrmmm16 ekimmmm:Saruboceq:sizler nasılsınız neler yapıorsunuzzz????hihoyyyt

evet canım senin şu p.tesi günü unuttuğun fikfik muhabbetini hatırlıyorum..Ah sen varya sen.....guclubacismileEn kısa sürede kırmızıların gelsin emiiiiii....vallahi beni mahvediyor elinde oynatıyor...aksam makinaya çamasır atana kadar öldüm resmen ya belımden agrı kalçalarıma kadar vurdu.....yere oturdum kaldım...Kendimi iş yapmaya vereyim keisn belim tutuyor dün sinirden agladım ben evimin işini yapamıycakmıyım...Daha çok erken beni etkisine aldı...hamilelik duygusallığı işte...saglık olsun.yeterki minnoş iyi olsun..Hergün aklımda acaba nasıl ne yapıyor diye düşünmekten çatlıyorum...kapalı kutu içinde ya bizlerinde doktora gitmeden görebileceğimiz haber alabileceğimiz bir alet cihaz makına olsaydı keske....Tıp ilerlerliyor belki ileride olabilir...

Derin ve Elif o kadar agrılarınız o kadar olucak artık....ben hamile kaldıgımda bile rahat uyuyamıyordum karnım agrıyordu...belim agrıyordu saga dön sola dön gerilmeler kasılmalar başlıyordu..karnımda şişdi 4 aylık gibi...Çok korkmuştum kötü bişeyler olmasından hatta gaz değildi kabız değildim...Çok şükür 2 haftadır o gerilme şişkinlik azaldı yanlızca belim kopuyro resmen.....tabi ilaçların etkisiyle benim hamile oldugumu herkes anlıyor resmen şişim......

canlarrr, kan testinden geldim 11. gün değerim 170ti bugün 13.gün 683 olmuş.
Doktor çok güzel dedi. ayrıca kendi aralarındada bölünmüşler galiba değerin ikiz gibi katlanmış dedi. 20gün sonra ultrason var,ancak o zaman belli olur dedi. Şaştım kaldım yawkaydirigubbakcemile3

hersey yolunda gıtsın

esracım gözün aydın canım , dualarım seninle herşey yolunda gider inşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…