Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlar benim patron 2 haftadır yoktu bugün geldi. tahmin edersiniz canımı çıkarıyor :) geç cevap verirsem kusuruma bakmayın lütfen :))

ooo ne güzel seninki 2 haftadır yokmuş en azından...bizimkiler burayı boş bırakmıyor..sabırla transfer günümü bekliyorum...2 hafta gelmeyeceğim işe o zaman...kızlar bi hesap yapalım mı sizle??? ben 6-7 agustosta regl olsam reglimin 3.günü gonal f e başlasam tahmini yumurta toplama günü ne zaman olur???

ay geldim ben. elektrik kesildi bilgisayarlar çöktü birden neler oldu neler :))))))

ben yokken neler kaynattınız bakıyım :)

Selam kızlar sabah sabah kaynatmışsınız.... Ben iki gündür sıcaklardan mıdır nedir hiç birşey yapmak gelmiyor içimden....

Özlem 10 gün mü kaldı? Ağustosun sonu değil miydi? Sen benden önce başlayacaksın.. Sormak istediğin bir şey olursa sor canım biliyorsun tecrübeliyim.

Devin79 iğnelere başladıktan sonra 8-11 gün arası iğneler biter çatlatma iğnesi olursun 36 saat sonra da yumurta toplama işlemi yapılır yani tahminen en geç 19-20 ağustosta yumurtalar toplanır... Ama tabi bu senin yumurtaların durumuna göre değişir çabuk yeterli büyüklğe ulaşırsa daha erken de olabilir....

betty canım nasılsın gorusemıyoruz...
nerdesın tatıle mı cıktın moraller nasıl....ozledım senı...

canım adet duzenı alt ust benım ılac verdı ona gore...hesapladım ıns uyar tarıhe gore...

yok canım tatile çıkmadım.... Evdeyim şimdi.. 1 haftadır Karamandaydım akraba ziyareti

betty ım sorma ben cok takıyorum bır heyecan fenayım yanı....gunler gecmıyo hıc sankı

İnşallah iyi olur konuştun mu dr la... Kısa mı uzun protokol mu olacak....

betty ım sorma ben cok takıyorum bır heyecan fenayım yanı....gunler gecmıyo hıc sankı

o heyecan hep var... Benim 5. olacak ama hala heyecan ve stres oluyor bir an önce başlayıp bitse diyorum sen takma kafana... Çok çabuk olup bitiyor anlamıyorsun bir bakmışsın heyecanlı bekleyiş başlamış

-Kızçeler benim ilk denemem olucak doktor tek embriyo transferi yapacagız..Artık tek transfer yapılmakta 1.den fazlası yasaklı devlet tarafından......Buna ragmen 2 tane transfer yapan yada yaptıranlar varmı?Duydunuzmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…