günaydın özcüm...
evet ya sabah sabah ne olmuşum ben böyle. Allah bugünümüzü aratmasın, dermansız dert vermesin inşallah.
dediklerinde çok haklısın ama bazen puuuf diye sönüveriyor insanın enerjisi, hevesleri... seni de döktürtmüşüm, yüreğine sağlık kuzucum...
schatze günaydın şekerim naber?
umutlarım eylüle kaldı kızlar...
rapor için bekledik zaten bu zamana kadar neyse elimde şu an eşime ait bi rapor var geçerli olur mu bilmem.eşim azospermi.istanbulda memorialde olacak inşallah tedavimiz ve ordaki tanıdık bi dr ben sizi oraya götürürüm demişti neyse geçtiğimiz salı akşamı gitmeye hazırlanıyorduk ön bilgi için o zaman daha raporu almamıştım.dr. ön bilgi için geleceksiniz hiç yol masrafına gerek yok hazırlıklı olarak gelin demiş tedaviye başlanacak şekilde.işte rapor alalım diye ve önümüz ramazan hem beden olarak dinlenelim diye 1ay daha ertelendi.eğer aldığım rapor geçersizse çok üzülücem 1ay daha uzadığına.işte böyle yani.
rapor için bekledik zaten bu zamana kadar neyse elimde şu an eşime ait bi rapor var geçerli olur mu bilmem.eşim azospermi.istanbulda memorialde olacak inşallah tedavimiz ve ordaki tanıdık bi dr ben sizi oraya götürürüm demişti neyse geçtiğimiz salı akşamı gitmeye hazırlanıyorduk ön bilgi için o zaman daha raporu almamıştım.dr. ön bilgi için geleceksiniz hiç yol masrafına gerek yok hazırlıklı olarak gelin demiş tedaviye başlanacak şekilde.işte rapor alalım diye ve önümüz ramazan hem beden olarak dinlenelim diye 1ay daha ertelendi.eğer aldığım rapor geçersizse çok üzülücem 1ay daha uzadığına.işte böyle yani.
Günaydın kızlar,
bendede çok heyecan var dün adet olmam gerekti....olmadım...bugün olurum kesinlikler....3.günü doktordayım....adet olmayı hiç bu kadar istememiştim..ne garip dünya.....
özcüm gerçekten 10 gün kaldı di mi ay çok şahane ve çok heyecanlı. gün sayalım berbarce :))
bu arada benim teyzemin büyük kızının adı özlem, onun çok tatlı bir kızı var inşallah sana da öyle bir kızçe nasip olur. babam özlem ablama öz öz der, bir de öz deriz :))))) ondan sana öz diyip duruyorum :))
canım benim, her ama her işte bir hayır vardır. sakın sıkma canını. bak ben eylül beklerken büyük ihtimal ekim olacakmış, doktorumla konuştuk bana böyle dedi, şahsi bir olayı sözkonusu ben de anlayışla karşılıyorum tabi. bu da kısmetmiş diyorum, sakın sıkma canını, geç olsun temiz olsun.
özlem hadi bakalım senin içinde hayırlısı olsun tatlım...sakına karamsarlıga kapılma.....tamam mı....
senin için de hayırlısı olsun canımGünaydın kızlar,
bendede çok heyecan var dün adet olmam gerekti....olmadım...bugün olurum kesinlikler....3.günü doktordayım....adet olmayı hiç bu kadar istememiştim..ne garip dünya.....
canım sıkma canını her işte vardır bir hayır....Bu yolda karşımıza engeller çıkacak biliyoruz..Rabbimin bizleri sınaması isyan etme üzülme sakına tatlım...sabırla o mutlu güleri bekle....
sagol canım ya...sende canım senın tren benden once kalkıyo allahım hepımızın yardımcısı olsun ıns
Adacım sende moralini yüksek tut lütfen....
Vallahi haklısın tatlım bu yolda başımıza daha neler gelecek bilmiyorum...Allahım yardımcımzı olsun....Bol bol sabır versin.......Bu arada kızlar Meryem suresini okumamı söyledi birkaç kişi bana...Aklınızda olsun.....Arapçasını bilmiyorsan anlamınıda okuyabılırsın demişlerdir...Hep beraber okuyalım derim ben faydasını muhakkak görürüz..Herşey Allahtan....
hayırlısıyla olsun da varsın 1ay sonra olsun bu kadar zaman bekledim 1ay daha beklerim.sen nerde yaptırıyorsun canım???hayırlısı olsun canım bundad vardır bır hayır aslında bende ramaanı gecırmek ıstıyordum ama nasıp olmadı erken balıyoruz mesala hersey kısmet...hıc takma kafanma varsın bır ay sonra olsunnnnn
adacan 10 gun kaldı yaaa...ısım onemlı deyıl nasıl gecerse ıcınde takılmam oyle seylere....hayırlısını versın rabbım erkek kız...ama benım gonlumden tgecenı sorarsan erkek...tabıkı...allahım bızım ıcın hayırlısı neyse onu versın ıns...
öyle diyorum bende vardır bunda da bi hayır.ama işte canım sıkıldı biraz eşimin babaannesi de durmuş 1sene daha bekleyin diyor ben 1ayı nasıl geçiricem diye düşünüyom
Adacım sende moralini yüksek tut lütfen....
Vallahi haklısın tatlım bu yolda başımıza daha neler gelecek bilmiyorum...Allahım yardımcımzı olsun....Bol bol sabır versin.......Bu arada kızlar Meryem suresini okumamı söyledi birkaç kişi bana...Aklınızda olsun.....Arapçasını bilmiyorsan anlamınıda okuyabılırsın demişlerdir...Hep beraber okuyalım derim ben faydasını muhakkak görürüz..Herşey Allahtan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?