- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
Adacım listemiz ne oldu ????? Sen başlat listeyi bildiren oldukça güncellersin tatlım....
ben arapça bilmiyorum kızlar ama arapçayı hani latin alfabesine çeviriyorlar ya o şekilde okuyorum. zaten önemli olan niyet değil mi..
hayırlısıyla olsun da varsın 1ay sonra olsun bu kadar zaman bekledim 1ay daha beklerim.sen nerde yaptırıyorsun canım???
günaydın yol kankilerim, yıldız avcılarım...
dün depresif bir günümdü, hani dünya başına yıkılmış da sen altında kalmışsın ama çıkmak için uğraşmaya bile halin ve isteğin yok öyle bir gündü benim için. neden bilmiyorum...
bir gün anne olmak için bu kadar çabalayacağımı, başarısız olacağımı, başarısızlığa rağmen vazgeçmeden varolan tüm gücümle maddi manevi bir savaşa gireceğimi ak sakallı bir dede rüyama girip söyleseydi, dedecim git işine derdim herhalde :))
kırık dökük kanadı kırık adaege den tüm yol kankilerine selam olsun...
kızlar şimdilik çıkıyorum ama yine görüşelim nolur...bu topiği çok sevdim ben
bornova sıfa hastanesınde baslıyorum kısmetse canım..
bencede kızlar arapca okunmasada onemlı olan nıyet deyılmı rabbım kalplerımızı bılıyoooo nasılsa...
Aynen öyle özlemcim......Niyetimiz ortada...Bilmeyen yok artık....Cümle Alem duydu.....BİZ ANNE OLMAK İSTİYORUZ.....HEMDE ÇOK........
evet canım önemli olan niyet.....Meryem suresini çocuk için çok okuyorlar....Latin alfabesine çevrilmişini ben bulamadım..Bende türkçe anlamı var....Onudahi okumak yeterliymiş.
günaydın kızlarrrrr....
devincim hoşgeldin tatlım....Bakma sen adaya birazdan toparlanır..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?