Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ben arapça bilmiyorum kızlar ama arapçayı hani latin alfabesine çeviriyorlar ya o şekilde okuyorum. zaten önemli olan niyet değil mi..

ben arapça bilmiyorum kızlar ama arapçayı hani latin alfabesine çeviriyorlar ya o şekilde okuyorum. zaten önemli olan niyet değil mi..

evet canım önemli olan niyet.....Meryem suresini çocuk için çok okuyorlar....Latin alfabesine çevrilmişini ben bulamadım..Bende türkçe anlamı var....Onudahi okumak yeterliymiş.

ooo adacım olmuyo böyle...ben senden enerji alıyordum yapmaaa..

bencede kızlar arapca okunmasada onemlı olan nıyet deyılmı rabbım kalplerımızı bılıyoooo nasılsa...

evet canım önemli olan niyet.....Meryem suresini çocuk için çok okuyorlar....Latin alfabesine çevrilmişini ben bulamadım..Bende türkçe anlamı var....Onudahi okumak yeterliymiş.

yaaa yetişemiyorum hızınıza...sabahları işim çok oluyo...ne duası edicez bana da söyleyin hatta türkçe anlamını bana da gönderin desem daha doğru olacak...

kızlar benim patron 2 haftadır yoktu bugün geldi. tahmin edersiniz canımı çıkarıyor :) geç cevap verirsem kusuruma bakmayın lütfen :))

ben tam bılmıyorum canım sayfasını ama cocuk ıcın okundugunu duydum am hıc okumadım daha annem okuyo herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…